Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

9 έχει τελικά περίπου Μέση κατανάλωση στη πόλη.. Με το 17αρι ο φίλος αναφερόταν σε στιγμιαία κατανάλωση

Α καλά, οτι να ναι δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Α καλά, οτι να ναι δηλαδή.

Να μην πουλάς τρελα τότε, σου λέω είμαι οδηγός και πουλάς τρελα.

Δημοσ.

Μια χαρα εισαι μην λες κουταμαρες,μια χαρα καιει το αυτοκινητο σου στην Εγνατια.

Μην κανεις το λαθος να το αλλαξεις.πολυ καλα εισαι.

εγω για μεσα στην πολη 400 χιλιομετρα με οικονομικη οδηγηση παντα θελω 50 λιτρα. HONDA HRV 2001.εσυ θελεις 38-40.

(στην ιδια πολη οδηγαμε).

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρα εισαι μην λες κουταμαρες,μια χαρα καιει το αυτοκινητο σου στην Εγνατια.

Μην κανεις το λαθος να το αλλαξεις.πολυ καλα εισαι.

εγω για μεσα στην πολη 400 χιλιομετρα με οικονομικη οδηγηση παντα θελω 50 λιτρα. HONDA HRV 2001.εσυ θελεις 38-40.

(στην ιδια πολη οδηγαμε).

λες ; ΑΡα ολα καινε οχι μονο το δικο μου απο οτι καταλαβα. 

Δημοσ.

Να μην πουλάς τρελα τότε, σου λέω είμαι οδηγός και πουλάς τρελα.

Όχι σε πιστεύω και εγώ όταν πατάω απότομα το γκάζι γράφει κάτι 20-24lt/100km, αλλά παραδόξως κάνω περίπου 500km με 50λίτρα. Θα είναι κάποιου είδους μαγεία. Αλλά δεν είμαι οδηγός και πιθανόν και όχι καλός στα μαθηματικά. :-(

:rolleyes:

Δημοσ.

Όχι σε πιστεύω και εγώ όταν πατάω απότομα το γκάζι γράφει κάτι 20-24lt/100km, αλλά παραδόξως κάνω περίπου 500km με 50λίτρα. Θα είναι κάποιου είδους μαγεία. Αλλά δεν είμαι οδηγός και πιθανόν και όχι καλός στα μαθηματικά. :-(

:rolleyes:

Φίλε είσαι εκτός τόπου, άστο.

Δημοσ.

Πιθανόν και να είμαι. Σίγουρα όμως δεν είμαι τσακωμένος με την λογική και τις μαθηματικές πράξεις. :-)

Δημοσ.

Πιθανόν και να είμαι. Σίγουρα όμως δεν είμαι τσακωμένος με την λογική και τις μαθηματικές πράξεις. :-)

Τεσπα δεν μου αρέσει να μαλωνω ζητώ συγνώμη απλά όλοι κατάλαβαν το πρόβλημα ενώ εσύ όχι. Πιθανόν να το κατάλαβες και να το εξηγείς λάθος. Δεν θα τα χαλάσουμε.

Δημοσ.

λες ; ΑΡα ολα καινε οχι μονο το δικο μου απο οτι καταλαβα.

Ότι σου λέει ο φίλος, είσαι μία χαρά σε κατανάλωση. Μακεδονία είμαι και εγώ και πάρα πολλές φορές έχω επισκεφτεί την πρωτεύουσα της.

Δημοσ.

Ότι σου λέει ο φίλος, είσαι μία χαρά σε κατανάλωση. Μακεδονία είμαι και εγώ και πάρα πολλές φορές έχω επισκεφτεί την πρωτεύουσα της.

Σε ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι δεν αξίζει να δώσεις ένα αυτοκίνητο αξιόπιστο και καλοσυντηρημένο για να πας σε ένα φτηνό αμφιβόλου ποιότητας και ιστορικού μεταχειρισμένο...κανονικές καταναλώσεις έχεις. Όποτε μπορείς μη δουλεύεις και τόσο τον κλιματισμό αφού έχεις δει ότι επηρεάζει τόσο πολύ την κατανάλωση.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι δεν αξίζει να δώσεις ένα αυτοκίνητο αξιόπιστο και καλοσυντηρημένο για να πας σε ένα φτηνό αμφιβόλου ποιότητας και ιστορικού μεταχειρισμένο...κανονικές καταναλώσεις έχεις. Όποτε μπορείς μη δουλεύεις και τόσο τον κλιματισμό αφού έχεις δει ότι επηρεάζει τόσο πολύ την κατανάλωση.

Ναι όντως δεν αξίζει, είναι σε τέλεια κατάσταση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...