NT1G Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 9 έχει τελικά περίπου Μέση κατανάλωση στη πόλη.. Με το 17αρι ο φίλος αναφερόταν σε στιγμιαία κατανάλωση Α καλά, οτι να ναι δηλαδή. 1
sam75 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Α καλά, οτι να ναι δηλαδή. Να μην πουλάς τρελα τότε, σου λέω είμαι οδηγός και πουλάς τρελα.
Thanos1972 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μια χαρα εισαι μην λες κουταμαρες,μια χαρα καιει το αυτοκινητο σου στην Εγνατια. Μην κανεις το λαθος να το αλλαξεις.πολυ καλα εισαι. εγω για μεσα στην πολη 400 χιλιομετρα με οικονομικη οδηγηση παντα θελω 50 λιτρα. HONDA HRV 2001.εσυ θελεις 38-40. (στην ιδια πολη οδηγαμε). 1
sam75 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μια χαρα εισαι μην λες κουταμαρες,μια χαρα καιει το αυτοκινητο σου στην Εγνατια. Μην κανεις το λαθος να το αλλαξεις.πολυ καλα εισαι. εγω για μεσα στην πολη 400 χιλιομετρα με οικονομικη οδηγηση παντα θελω 50 λιτρα. HONDA HRV 2001.εσυ θελεις 38-40. (στην ιδια πολη οδηγαμε). λες ; ΑΡα ολα καινε οχι μονο το δικο μου απο οτι καταλαβα.
NT1G Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Να μην πουλάς τρελα τότε, σου λέω είμαι οδηγός και πουλάς τρελα. Όχι σε πιστεύω και εγώ όταν πατάω απότομα το γκάζι γράφει κάτι 20-24lt/100km, αλλά παραδόξως κάνω περίπου 500km με 50λίτρα. Θα είναι κάποιου είδους μαγεία. Αλλά δεν είμαι οδηγός και πιθανόν και όχι καλός στα μαθηματικά.
sam75 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Όχι σε πιστεύω και εγώ όταν πατάω απότομα το γκάζι γράφει κάτι 20-24lt/100km, αλλά παραδόξως κάνω περίπου 500km με 50λίτρα. Θα είναι κάποιου είδους μαγεία. Αλλά δεν είμαι οδηγός και πιθανόν και όχι καλός στα μαθηματικά. Φίλε είσαι εκτός τόπου, άστο.
NT1G Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Πιθανόν και να είμαι. Σίγουρα όμως δεν είμαι τσακωμένος με την λογική και τις μαθηματικές πράξεις.
sam75 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Πιθανόν και να είμαι. Σίγουρα όμως δεν είμαι τσακωμένος με την λογική και τις μαθηματικές πράξεις. Τεσπα δεν μου αρέσει να μαλωνω ζητώ συγνώμη απλά όλοι κατάλαβαν το πρόβλημα ενώ εσύ όχι. Πιθανόν να το κατάλαβες και να το εξηγείς λάθος. Δεν θα τα χαλάσουμε.
liakinen Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 λες ; ΑΡα ολα καινε οχι μονο το δικο μου απο οτι καταλαβα. Ότι σου λέει ο φίλος, είσαι μία χαρά σε κατανάλωση. Μακεδονία είμαι και εγώ και πάρα πολλές φορές έχω επισκεφτεί την πρωτεύουσα της.
sam75 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Ότι σου λέει ο φίλος, είσαι μία χαρά σε κατανάλωση. Μακεδονία είμαι και εγώ και πάρα πολλές φορές έχω επισκεφτεί την πρωτεύουσα της. Σε ευχαριστώ 1
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Πιστεύω ότι δεν αξίζει να δώσεις ένα αυτοκίνητο αξιόπιστο και καλοσυντηρημένο για να πας σε ένα φτηνό αμφιβόλου ποιότητας και ιστορικού μεταχειρισμένο...κανονικές καταναλώσεις έχεις. Όποτε μπορείς μη δουλεύεις και τόσο τον κλιματισμό αφού έχεις δει ότι επηρεάζει τόσο πολύ την κατανάλωση.
sam75 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Πιστεύω ότι δεν αξίζει να δώσεις ένα αυτοκίνητο αξιόπιστο και καλοσυντηρημένο για να πας σε ένα φτηνό αμφιβόλου ποιότητας και ιστορικού μεταχειρισμένο...κανονικές καταναλώσεις έχεις. Όποτε μπορείς μη δουλεύεις και τόσο τον κλιματισμό αφού έχεις δει ότι επηρεάζει τόσο πολύ την κατανάλωση. Ναι όντως δεν αξίζει, είναι σε τέλεια κατάσταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα