Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για αγορά αυτοκινήτου

sam75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά μάγκες είστε μερικοί άστα να πάνε.. 1η αντε 2η να έχω μέσα σε κίνηση.

Επαγγελματίας οδηγός είμαι λέτε να μαρσαρο;

Επίσης το αυτοκίνητο κάθε φορά πριν ξεκινήσει χειμώνα καλοκαίρι ζεσταίνεται 5 λεπτά λόγο ότι είναι γερμανικό.

Δηλαδή μερικοί είστε μην πω.

Τώρα σκέψου αυτό τον οδηγό να μαρσάρει και με κρύο κινητήρα.

Το επόμενο προβλημα δε θα είναι η καταναλωση

και εδώ θα είμαστε να προσπαθούμε να εξηγούμε και να καταλαβαίνουμε

γιατί ρουφάει σα ΔΕΗ και χαλάει σα σαράβαλο.

Οδηγείς πάνω από 28 χρόνια φίλε μου;

Βρε σας λέει ο άνθρωπος για κυκλοφορία σε δρόμο με τεράστια κίνηση. Βάζω πρώτη άντε δευτέρα κάνω λίγα μέτρα stop (και η ιστορία επαναλαμβάνεται). Με τι ταχύτητα θα πάει με τρίτη ή τετάρτη ; Βάλτε λίγο στην συνάρτηση και την υπερβολή εξαιτίας της αγανάκτησης του (κατανάλωση). Μην πιάνεστε από τις λέξεις.

Δεν βάζω υπερβολή φίλε, αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορούμε να βρεθούμε Εγνατία να σε πάρω να δεις πόσο καίει με την κωλο κίνηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επίσης το αυτοκίνητο κάθε φορά πριν ξεκινήσει χειμώνα καλοκαίρι ζεσταίνεται 5 λεπτά λόγο ότι είναι γερμανικό.

Επαγγελματίας οδηγός είμαι

σκέψου να μην ήσουν και επαγγελματίας

αλλα επειδή έχεις και λίγο ερειστική συμπεριφορά και εδώ και πιο πανω

σε πιστεύω ότι είσαι επαγγελματίας στο τιμόνι

:-D

υγ:

έχω δει σε 'γερμανικά' οι οδηγίες που δίνονται να είναι να αποφεύγεται το ρελαντί στον κρύο κινητήρα

υγ2:

σχεδόν συνομήλικοι είμαστε, άντε μου ρίχνεις μια πενταετία

Επαγγελματίας οδηγός μικρέ μου.

Εμείς τα γερμανικά τα ζεσταίνουμε, εσύ μη το κάνεις, φυσικά και δεν το γράφει πουθενά. Επίσης επειδή το παίζεις έξυπνος, ρώτα μηχανικό, τα ibiza τον χειμώνα πόση ώρα κάνουν να πιάσουν θερμοκρασία ;

Και με πρωτη να ξεκινάς , ειδικά σε κίνηση δεν χρειάζεται με γκάζι μέχρι τις 1200-1500 στροφές ,πως γίνεται και πάλι να βλέπεις 17αρια στιγμιαία?

Δεν πατάω καν Γκάζι, με κλίμα ανοιχτό έχω δει έως τόσο είπα, γενικά στα 12 είναι εκείνη την στιγμή μέχρι να φτάσω στη δουλειά.

Αν βάλω 3η ταχύτητα εννοείται πέφτει στα 8.

Αν πάω όπως τώρα το καλοκαίρι με 50-60 φτάνω και στα 6.5.

Εκτος πόλης είπαμε είμαι στα 4.5-5,ανάλογα την ταχύτητα.

Το πρόβλημα είναι στην κίνηση όποιος είναι Θεσσαλονίκη ξέρει τι σημαίνει χειμώνας να περνάς την Εγνατία όλη.

Μιλάμε για απόσταση 6 χλμ. Που με κίνηση την κάνω σε 50 λεπτά και τώρα το καλοκαίρι σε 8 λεπτά. Βγάλε άκρη.

Το trip computer πόσα χρόνια το επεξεργάζεσαι;

Από περιεργεια.

Επαγγελματίας οδηγός μικρέ μου.

Εμείς τα γερμανικά τα ζεσταίνουμε, εσύ μη το κάνεις, φυσικά και δεν το γράφει πουθενά. Επίσης επειδή το παίζεις έξυπνος, ρώτα μηχανικό, τα ibiza τον χειμώνα πόση ώρα κάνουν να πιάσουν θερμοκρασία ;

Επειδή φαίνεσαι συμπαθητικός τελικα

με συμπάθεια θα σου απαντήσω πως η σύσταση είναι να αποφεύγεις το ρελαντί στον κρύο κινητήρα

γιατί αργεί περισσότερο να ζεσταθεί με συνέπειες σε καταναλώση και φθορά του κινητηρα.

Επί του θέματος για να τελειωνουμε

στο επόμενο σου αυτοκίνητο λοιπόν

θα καταλαβεις πως οι προβληματισμοί σου για την καταναλώση δεν έχουν τόση ουσία

ώστε να αλλαξεις το τωρινό σου αυτοκίνητο.

Αυτά. Καλούς δρόμους.

ΥΓ: ελπίζω οι αναφορες σου να μην είναι στη βαση σύγκρισης ντίζελ-βενζίνης

Μην βλέπεις τι λέει ο υπολογιστής ταξιδίου.. Γέμισε το, Κάνε 100-200 χιλιόμετρα και ξαναγεμισε. Τσαφ βρήκες την κατανάλωση..(εννοείται πρέπει να κάνεις καποιοες πράξεις με τα νούμερα που προκύπτουν)

Το trip computer πόσα χρόνια το επεξεργάζεσαι;

Από περιεργεια.

Επειδή φαίνεσαι συμπαθητικός τελικα

με συμπάθεια θα σου απαντήσω πως η σύσταση είναι να αποφεύγεις το ρελαντί στον κρύο κινητήρα

γιατί αργεί περισσότερο να ζεσταθεί με συνέπειες σε καταναλώση και φθορά του κινητηρα.

Επί του θέματος για να τελειωνουμε

στο επόμενο σου αυτοκίνητο λοιπόν

θα καταλαβεις πως οι προβληματισμοί σου για την καταναλώση δεν έχουν τόση ουσία

ώστε να αλλαξεις το τωρινό σου αυτοκίνητο.

Αυτά. Καλούς δρόμους.

ΥΓ: ελπίζω οι αναφορες σου να μην είναι στη βαση σύγκρισης ντίζελ-βενζίνης

Τι εννοείς πόσα χρόνια; 5 λεπτά το έχω ρελαντί.

Δεν κάνω σύγκριση με ντιζελ, κάνω σύγκριση με ντιζογκαζα, το ηλεκτρογκαζο φαίνεται ότι καίει πάρα πολύ σε σύγκριση με την ντιζα.

Μην βλέπεις τι λέει ο υπολογιστής ταξιδίου.. Γέμισε το, Κάνε 100-200 χιλιόμετρα και ξαναγεμισε. Τσαφ βρήκες την κατανάλωση..(εννοείται πρέπει να κάνεις καποιοες πράξεις με τα νούμερα που προκύπτουν)

Τα έχω κάνει αυτά 5 χρόνια τώρα, με 50 ευρώ κάνει το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη 400 χιλιόμετρα, εκτός πόλης σε ταξίδι Αθήνα θα σβήσει στα 500-550 από βενζίνη. Δεν ξερω αν το κάνατε πρόσφατα αυτό το ταξίδι.

Αφού κάνει με 50 ευρώ 400 χιλιόμετρα στη πόλη έχουμε και λέμε. Χωρίς να ξέρω πόσο έχει η βενζίνη στον τόπο κατοικίας σου παίρνω σαν τιμή 1.4. Αυτό σημαίνει ότι με 50 ευρώ βάζεις 36 λίτρα βενζίνης. Άρα αφού με 36 λίτρα κανείς 400 χιλιόμετρα καίει 9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα μέσα στη πόλη. Προσωπικά το θεωρώ καλή τιμή για αυτοκίνητο εξαετίας και με κλιματισμό αναμμένο

Αφού κάνει με 50 ευρώ 400 χιλιόμετρα στη πόλη έχουμε και λέμε. Χωρίς να ξέρω πόσο έχει η βενζίνη στον τόπο κατοικίας σου παίρνω σαν τιμή 1.4. Αυτό σημαίνει ότι με 50 ευρώ βάζεις 36 λίτρα βενζίνης. Άρα αφού με 36 λίτρα κανείς 400 χιλιόμετρα καίει 9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα μέσα στη πόλη. Προσωπικά το θεωρώ καλή τιμή για αυτοκίνητο εξαετίας και με κλιματισμό αναμμένο

Ναι καλα ειναι αν ειναι στα 9 , αν ανεβει παραπανω εχουμε θεμα!!! το καλοκαιρι με κλιμα αν εχει κινηση υποψιν καιει παραπανω :) Αλλα επειδη καλοκαιρι εχει σπανια κινηση ας πουμε οτι καιει 9. 

Επισης εχει μονο 47.000 χιλιομετρα ενω αλλα θα ειχαν 120 το λιγοτερο :)

Αποκλειεται ατμοσφαιρα αμαξι του 2011 να καιει τοσο! Κολλητος μου εχει leon 1.4 122hp TSI του 2010 και καιει κανα 8.5αρι μεσα στην πολη... Το δικο μου 1.4 120hp turbo (grande punto) καιει 9... Οι τιμες που λες για 17αρια δεν υπαρχουν πραγματικα.... Κατι παει στραβα, δεν εχεις gtr ξερω γω :P

Εκτος αν λες για στιγιαια, γιατι ακομα και diesel στα στιγμιαια χτυπαει κατι 15αρια, ασε τι δειχνει εκει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...