sam75 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δεν σηκώνει η τσέπη μου να πάρω πετρέλαιο και δεν θέλω να πάρω γιατί αν πάθει κάτι το κόστος είναι πολύ υψηλό. Είναι ίδια περίπτωση με τα υβριδικά,οι μπαταρίες μην σου πω πόσο κοστίζουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marvellus Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αυτοκινητο με 2-3 χιλιάρικα και να μη καίει(σχετικο αυτο)μόνο σε 8βαλβιδα όπως το Peugeot 306 1.4 που μου'ρχεται στο μυαλό αλλά και γιατί έχει περάσει απο τα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2016 Αυτοκινητο με 2-3 χιλιάρικα και να μη καίει(σχετικο αυτο)μόνο σε 8βαλβιδα όπως το Peugeot 306 1.4 που μου'ρχεται στο μυαλό αλλά και γιατί έχει περάσει απο τα χέρια μου. φιλε αμα παρω πεζο θα τα δωσω στα συνεργεια...εχει και αλλα τρικυλινδρα !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Το ότι το seat καίει 17 λίτρα σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητο. Ο αισθητήρας λ είναι ΟΚ; Αυτοκίνητο μεσαίας κατηγορίας βενζίνη, δεν πέφτει κάτω από 10 λίτρα εντός πόλης εκτός αν μιλάμε για κάποιο σύγχρονο όπως focus MK3 με τον 1000αρη ecoboost. Eπίσης αν θες αυτοκίνητο αποκλειστικά για πόλη ή πας σε κάποιο μικρό με θεόμακρο κιβώτιο ή σε diesel ή σε μηχανάκι. Πεταμένα λεφτά σε βενζίνη είναι τα 1.4 και πάνω όταν χρησιμοποιούνται καθημερινά σε μεγαλουπόλεις με συνεχές σταμάτα-ξεκίνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Το ότι το seat καίει 17 λίτρα σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητο. Ο αισθητήρας λ είναι ΟΚ; Αυτοκίνητο μεσαίας κατηγορίας βενζίνη, δεν πέφτει κάτω από 10 λίτρα εντός πόλης εκτός αν μιλάμε για κάποιο σύγχρονο όπως focus MK3 με τον 1000αρη ecoboost. Eπίσης αν θες αυτοκίνητο αποκλειστικά για πόλη ή πας σε κάποιο μικρό με θεόμακρο κιβώτιο ή σε diesel ή σε μηχανάκι. Πεταμένα λεφτά σε βενζίνη είναι τα 1.4 και πάνω όταν χρησιμοποιούνται καθημερινά σε μεγαλουπόλεις με συνεχές σταμάτα-ξεκίνα. 17 οχι συνεχεια σε καποιες φασεις με 1η ταχυτητα μεσα σε κινηση με κλιμα ανοιχτο. Συνηθως καιει 7-9 χωρις κλιμα μεσα σε πολη με φουλ κινηση . Μια χαρα ειναι το αυτοκινητο ελεγχμενο,μηδεν βλαβη στα 5,5 χρονια τιποτα ,μια φορα λαστιχο επαθε μονο τιποτα αλλο ( δεν μετραει για βλαβη). Οταν το αυτοκινητο δεν το πατας και το πας χαλαρα δεν βγαζει ζημιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 17 οχι συνεχεια σε καποιες φασεις με 1η ταχυτητα μεσα σε κινηση με κλιμα ανοιχτο. Συνηθως καιει 7-9 χωρις κλιμα μεσα σε πολη με φουλ κινηση . Μια χαρα ειναι το αυτοκινητο ελεγχμενο,μηδεν βλαβη στα 5,5 χρονια τιποτα ,μια φορα λαστιχο επαθε μονο τιποτα αλλο ( δεν μετραει για βλαβη). Οταν το αυτοκινητο δεν το πατας και το πας χαλαρα δεν βγαζει ζημιες. Αν 17 είναι στιγμιαία κατανάλωση σε μια γκαζιά, αυτό δε λέει τίποτε. Όταν λέμε για καταναλώσεις, εννοούμε τη μεση κατανάλωση. Στιγμιαία σε μια γκαζιά, όλα τα αυτοκίνητα τραβάνε πολύ περισσότερο καύσιμο . Αν η οδήγησή σου είναι ξερογκαζιές συνεχεια και με κλιματισμό αναμμένο, τότε ίσως προλάβεις να δεις και μέση 17. 17 μεση καταναλώση σε νορμάλ διαδρομή-οδηγηση σίγουρα δεν καίει κανενα Ibiza και κανένα 1400άρι. Κανένα ...Hummer μπορεί να το πας οικονομικα΄και να καψει 17. Κατι λάθος μας τα λες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Eγώ 17 μέση κατάλαβα πάντως. Καλά σαφώς αν το πηγαίνεις μόνο με την 1η θα κάψει τόσο αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να κάνει τέτοια χρήση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Eγώ 17 μέση κατάλαβα πάντως. Καλά σαφώς αν το πηγαίνεις μόνο με την 1η θα κάψει τόσο αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να κάνει τέτοια χρήση. 17 οχι συνεχεια σε καποιες φασεις με 1η ταχυτητα μεσα σε κινηση με κλιμα ανοιχτο. Συνηθως καιει 7-9 χωρις κλιμα μεσα σε πολη με φουλ κινηση . ...σκεψου τώρα και με κρύα μηχανή, ξερογκαζια με 1η και κλιμα ίσον 40+ στιγμιαία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Eγώ 17 μέση κατάλαβα πάντως. Καλά σαφώς αν το πηγαίνεις μόνο με την 1η θα κάψει τόσο αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να κάνει τέτοια χρήση. Ετσι...Κι εμενα όταν το CRV ανεβαινει κοντρα ανηφορα με clima το καταλαβαινω ότι ζοριζεται και μπορει να καψει πολύ παρπανω από την μεση καταναλωση που είναι 15 λιτρα αλλα για λιγα μετρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marvellus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 φιλε αμα παρω πεζο θα τα δωσω στα συνεργεια...εχει και αλλα τρικυλινδρα !!Εχω δικούς μου ανθρώπους με πεζό και ποτέ δεν είχαν πρόβλημα.Το δικο μού στις 150χιλ και δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ. Δεν ξέρω αν είχες στην κατοχή σού πεζό αλλά για ψαχτο λίγο,ειδικά στο συγκεκριμενο μοντέλο που σου πρότεινα υπάρχει μεγάλη αξιοπιστία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorpa Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Να προσθεσω ότι η στιγμιαία καταναλώση έχει ακριβώς διακυμανσεις σε όλα τα αυτοκίνητα. Αυτό που μετραέι τελικα όμως είναι η μεση τιμή. Και εννοείται πως όσο βυθίζει ο οδηγός το πενταλ του γκαζιού, τόσο θα πρέπει να αναμένει στιγμιαία μεγαλύτερες καταναλώσεις. https://www.youtube.com/watch?v=EN7CaTInfWI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Το ότι το seat καίει 17 λίτρα σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με το αυτοκίνητο. Ο αισθητήρας λ είναι ΟΚ; Αυτοκίνητο μεσαίας κατηγορίας βενζίνη, δεν πέφτει κάτω από 10 λίτρα εντός πόλης εκτός αν μιλάμε για κάποιο σύγχρονο όπως focus MK3 με τον 1000αρη ecoboost. Eπίσης αν θες αυτοκίνητο αποκλειστικά για πόλη ή πας σε κάποιο μικρό με θεόμακρο κιβώτιο ή σε diesel ή σε μηχανάκι. Πεταμένα λεφτά σε βενζίνη είναι τα 1.4 και πάνω όταν χρησιμοποιούνται καθημερινά σε μεγαλουπόλεις με συνεχές σταμάτα-ξεκίνα. Καλα κι ο ecoboost δεν καιει λιγα, μην ψαρωνετε με τις τιμες εργοστασιου. Fiesta ecoboost 125ιππους με eco mode ανοιχτο και σχετικα συγκρατημενη οδηγηση, τωρα το καλοκαιρι με clima ανοιχτο καιει γυρω στα 7,5-8 εντος πολης. Χωρις το ecomode καιει περισσοτερο. Εκτος πολης 5,5-6. Οι παραπανω τιμες δεν διαφοροποιουνται απο το ecoboost των 100 ιππων. Ο μονος 1000ρης ecoboost που δεν δοκιμασα ακομα ειναι αυτος των 140 ιππων, τον οποιο θα διαθετω συντομα για να διαπιστωσω προφανως οτι κι εκεινος καιει εντος πολης οσο ολα τα βενζινοκινητα της κατηγοριας του. Το φοκους που ειναι αρκετα βαρυτερο, δεδομενα θα καιει κανα λιτρο παραπανω μεσα στην πολη, δηλαδη συνηθισμενα νουμερα 1400-1600ριων μεσαιων. Στο θεμα του ts τωρα: Να πουλησεις το ibiza 5ετιας προς 7.000 ευρω και να βρεις αμαξι με το 1/3 της τιμης με μεγαλυτερους χωρους και χαμηλοτερη καταναλωση και παλαιοτερο, ειναι κομματακι απιθανο, αλλα αν το καταφερεις let us know. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Καλα κι ο ecoboost δεν καιει λιγα, μην ψαρωνετε με τις τιμες εργοστασιου. Fiesta ecoboost 125ιππους με eco mode ανοιχτο και σχετικα συγκρατημενη οδηγηση, τωρα το καλοκαιρι με clima ανοιχτο καιει γυρω στα 7,5-8 εντος πολης. Χωρις το ecomode καιει περισσοτερο. Εκτος πολης 5,5-6. Οι παραπανω τιμες δεν διαφοροποιουνται απο το ecoboost των 100 ιππων. Ο μονος 1000ρης ecoboost που δεν δοκιμασα ακομα ειναι αυτος των 140 ιππων, τον οποιο θα διαθετω συντομα για να διαπιστωσω προφανως οτι κι εκεινος καιει εντος πολης οσο ολα τα βενζινοκινητα της κατηγοριας του. Το φοκους που ειναι αρκετα βαρυτερο, δεδομενα θα καιει κανα λιτρο παραπανω μεσα στην πολη, δηλαδη συνηθισμενα νουμερα 1400-1600ριων μεσαιων. Στο θεμα του ts τωρα: Να πουλησεις το ibiza 5ετιας προς 7.000 ευρω και να βρεις αμαξι με το 1/3 της τιμης με μεγαλυτερους χωρους και χαμηλοτερη καταναλωση και παλαιοτερο, ειναι κομματακι απιθανο, αλλα αν το καταφερεις let us know. Η αληθεια είναι ότι το Ibiza εχει λιγο τσιμπιμενη καταναλωση ειδικα το 1.2 σε σχεση με το 1.4 σε σχεση κυβικων και καταναλωσης, αλλα παραμενει ένα καλο αυτοκινητο για τα λεφτα του .Οσο καιει το 1.4 καιει και το 1.2. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Λοιπον μολις επεστρεψα απο Χαλκιδικη αποσταση 50 χιλιομετρα συνολο 100 . Εκαψε συμφωνα με τον υπολογιστη 4,5/100. Νομιζω ειναι καλα,τι λετε ; Φορτωμενο το αυτοκινητο . Η αληθεια είναι ότι το Ibiza εχει λιγο τσιμπιμενη καταναλωση ειδικα το 1.2 σε σχεση με το 1.4 σε σχεση κυβικων και καταναλωσης, αλλα παραμενει ένα καλο αυτοκινητο για τα λεφτα του .Οσο καιει το 1.4 καιει και το 1.2. Γιαννη ειναι κορυφη το αυτοκινητο αλλα καιει στην πολη !! Εγω τον χειμωνα το εχω μεσα πολη συνεχεια... καλοκαιρι οπως βλεπεις καει 4,5 . Eγώ 17 μέση κατάλαβα πάντως. Καλά σαφώς αν το πηγαίνεις μόνο με την 1η θα κάψει τόσο αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να κάνει τέτοια χρήση. Γιατι εγω πως του κανω τετοια χρηση ; Αρα υπαρχει ενας τουλαχιστον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Aν κάνεις στα 100χλμ τα 90χλμ με 1η τότε μάλλον χρειάζεσαι δίτροχο. Δεν υπάρχει αυτοκίνητο με νορμάλ κατανάλωση για τα χαρακτηριστικά του μοτέρ του πηγαίνοντας μόνο με 1η. Ακόμα και ένα 900-1000κε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα