Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 βρε το καλυτερο ειναι αλλα εγω ειμαι skroutz το seat με το ζορι το πηρα στα 13.000 προσφορα το ειχε.... 23,000 για αυτοκινητο ;;; !!! Α ρε Γιαννη.....Η βγαζεις πολλα η δεν ξερεις τι κανεις τωρα εισαι οτι εισαι ΠΑΟ.... Φετος σας περιμενουμε στην τουμπα, θα εχει πλακιτσα φετος το πρωταθλημα!!!! Καποτε βγαζαμε λεφτα...32000 ειχα παρει τριτεκνικο το CRV το 2008 κι αυτο φυσικα αυτοματο κλπ .Τωρα... Με τρια ατομα χωρις αποσκευες και ειχε κι αλλο λιγο γαζι αλλα δρομο δεν ειχα .
sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Καποτε βγαζαμε λεφτα...32000 ειχα παρει τριτεκνικο το CRV το 2008 κι αυτο φυσικα αυτοματο κλπ .Τωρα... Με τρια ατομα χωρις αποσκευες και ειχε κι αλλο λιγο γαζι αλλα δρομο δεν ειχα . Τώρα με Τρίτεκνο έχει κάνα κέρδος;
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Τώρα με Τρίτεκνο έχει κάνα κέρδος; Νομιζω ισχυει ακομα για στο πρωτο αυτοκινητο μεχρι 2000 κυβικα εκπτωση στα τελη ταξινομησης.Αναλογα με την αξια του αυτοκινητου .Τοτε το CRV ειχε 38500 κανονικα
sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Καλή περίπτωση... Αλλά δεν είναι για τέτοια ανοίγματα η εποχή. Τότε που λες εσύ 2007 έβγαζα 1600 το λιγότερο,με πιο λίγες ώρες δουλειας. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Καλή περίπτωση... Αλλά δεν είναι για τέτοια ανοίγματα η εποχή. Τότε που λες εσύ 2007 έβγαζα 1600 το λιγότερο,με πιο λίγες ώρες δουλειας. Κι εγω 15.000 τον χρονο πιο πολλα απο περυσι .
sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Λογικό, άστα προβλέπω να χαλάει κ άλλο η κατάσταση, τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν πρόκειται να μείνουν Ελλάδα. Τα ψέματα τελείωσαν, μαζί τα φάγαμε, άλλος πολύ άλλος λίγο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Λογικό, άστα προβλέπω να χαλάει κ άλλο η κατάσταση, τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν πρόκειται να μείνουν Ελλάδα. Τα ψέματα τελείωσαν, μαζί τα φάγαμε, άλλος πολύ άλλος λίγο. Τα παιδια που γενιουντε τωρα ισως εχουν καποια ελπιδα σε 20-30 χρονια .Το δραμα ειναι για αυτα που ειναι τωρα τοσο .Εχω 3 και ξερω.... 1
sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Τα παιδια που γενιουντε τωρα ισως εχουν καποια ελπιδα σε 20-30 χρονια .Το δραμα ειναι για αυτα που ειναι τωρα τοσο .Εχω 3 και ξερω.... μακαρι να εχουν ολα ελπιδα Γιαννη !!! Στο θεμα μας τωρα, ξερεις τι θα γινει με τα σηματα μηπως φετος ; Ειναι να αλλαξει κατι ; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 μακαρι να εχουν ολα ελπιδα Γιαννη !!! Στο θεμα μας τωρα, ξερεις τι θα γινει με τα σηματα μηπως φετος ; Ειναι να αλλαξει κατι ; http://newpost.gr/oikonomia/547369/metaboles-ston-tropo-ypologismo-twn-telwn-kykloforias-ti-tha-isxysei-apo-to-2017
sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 http://newpost.gr/oikonomia/547369/metaboles-ston-tropo-ypologismo-twn-telwn-kykloforias-ti-tha-isxysei-apo-to-2017 ευχαριστω κατσε να το μελετησω συμφωνα με την αδεια. γυρω στα 260-280 μου βγαινει Επιβατικά αυτοκίνητα ταξινομούμενα για πρώτη φορά στην Ελλάδα ή σε χώρα της Ε.Ε./ΕΟΧ από, 1.11.2010 και μετά, αποκλειστικά με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (γραμμάρια Co2) ανά χιλιόμετρο)
NickTG Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Είναι βαρύ φίλε μου, με κλίμα μου καεί 12-17 μέσα στη πόλη, χωρίς 8. Δηλαδή με clima ανεβαίνει η κατανάλωση 4-9 λίτρα?
sam75 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Έτσι δείχνει το μηχάνημα και το πορτοφόλι μου. Τα ίδια κάνει και ενός φίλου που έχει τα 101 άλογα μοντέλο 2004. Στην Αθήνα με 10 ευρώ του βγάζει 50 χιλιόμετρα. Να έτυχε σε εμάς; ίσως δεν ξέρω.
xpapias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Γιαννη, 2 ερωτησεις! Το σεμεδακι για το ταμπλω απο που το αγορασες; Τις κορες ποτε θα μου τις γνωρισεις (ειμαστε και γείτονες); Πλακα κανω για το σεμεδακι εεε! Για τις κορες, μην ξεχνιόμαστε! 1
soteras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δεν νομίζω να το πήρε το μάτι μου κάπου αφού θες οικονομία και όλα για πετρελαιοκινητο έχεις σκεφτεί καθόλου δεις τι παίζει και άμα το σηκώνει η τσέπη σου. Γιαννη, 2 ερωτησεις!Το σεμεδακι για το ταμπλω απο που το αγορασες;Τις κορες ποτε θα μου τις γνωρισεις (ειμαστε και γείτονες); Πλακα κανω για το σεμεδακι εεε! Για τις κορες, μην ξεχνιόμαστε! Ααα θέλω και εγώ βολτούλα με το ΤΤ εεε θυμάμαι νομίζω θέματα που είχαν ανοιχτεί που έψαχνες αμάξι πρέπει να ανταμιφτούμε με μια βόλτα που είχαμε βοηθησει και όλα κόρη και ΤΤ ακούμε και δεν βλέπουμε τίπτοα από τα δύο :P
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Γιαννη, 2 ερωτησεις! Το σεμεδακι για το ταμπλω απο που το αγορασες; Τις κορες ποτε θα μου τις γνωρισεις (ειμαστε και γείτονες); Πλακα κανω για το σεμεδακι εεε! Για τις κορες, μην ξεχνιόμαστε! Ουτε που θυμαμαι γειτονα.....Που μενεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα