Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε king σου είπα ότι είμαι καλός; επαγγελματίας είμαι. Δεν παίρνω ξανά γερμανικό τέλος.

Θα δούμε παιδιά ας φύγει με το καλό

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε king σου είπα ότι είμαι καλός; επαγγελματίας είμαι. Δεν παίρνω ξανά γερμανικό τέλος.

Θα δούμε παιδιά ας φύγει με το καλό

Ισως εχει καποιο θεμα το αμαξι με τετοια καταναλωση.Δεν παιζει ρολο γερμανικο η ιαπωνικο οπως σου ειπα με γερμανικο και εμεις και δεν καιει πολυ αναλογικα με το αμαξωμα και τα κυβικα και με ενα ιαπωνικο αγροτικο isuzu ρουφαει τη βενζινη σαν τρελο ειδικα αν το πας πανω απο 100.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει κανένα θέμα, πέρασε από έλεγχο, έβγαλε 96 άλογα σε μέτρηση. Μια χαρά είναι όλα.

Δημοσ.

Ωραία τότε, με το καλό να φύγει το seat και πάμε για corolla or Honda jazz. Αν και έχουν ακριβά ανταλλακτικά και λίγα ιμιτασιον από ότι βλέπω στην εταιρία που εργάζομαι.

Δημοσ.

Για παράδειγμα, γνωστός πήρε πρόσφατα σε χειροκίνητο-βενζίνη αυτό το μοντέλο:http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8252193/

Δέν το ξέρω το συγκεκριμένο.Λίγο στενό σε χώρους έχω συνηθίσει μάλλον στο Accord, κρατήματα έχει αλλά απο επιτάχυνση μου φαίνεται δέν τράβαγε, για κατανάλωση θα ρωτήσω και θα σου πώ.

Κάνε και μια έρευνα στα Honda Civic : http://www.car.gr/classifieds/cars/view/8381381/

Δέν εστιάζω στο συγκεκριμένο , δέν το γνωρίζω

Δημοσ.

Ναί στο Civic sedan (FD1).Μακρυά απο το FD3 (hybrid).Οι μπαταρίες,που θα χρειαστούν αλλαγή,κοστίζουν σχεδόν όσο το όχημα.

Μείνε ακόμα πιο μακρυά απο τις hatchback (FN/FK) εκδόσεις του εν λόγω γιαπωνέζικου.

Οι Τούρκοι βάλανε τα γυαλιά στους Άγγλους στη συγκεκριμένη γενιά.

Δημοσ.

καλο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλω απο τραπεζα λεφτα για αυτοκινητο !!! 

προτιμω να χτυπησω τριτο παιδι! 

Παντως ειναι αμαξαρα οτι και να λεμε ! παιδια θα περιμενω να το δωσω και μετα θα αποφασισω με τα λεφτα στο χερι τι θα παρω,νομιζω αυτο ειναι το καλυτερο !

• Like 1
Δημοσ.

καλο αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλω απο τραπεζα λεφτα για αυτοκινητο !!! 

προτιμω να χτυπησω τριτο παιδι! 

Παντως ειναι αμαξαρα οτι και να λεμε ! παιδια θα περιμενω να το δωσω και μετα θα αποφασισω με τα λεφτα στο χερι τι θα παρω,νομιζω αυτο ειναι το καλυτερο !

Το  καλυτερο απο 6-7 καινουργια αυτοκινητα εχουν περασει απο τα χερια μου .Το ειχα παρει με αυτοματο /σειριακο κιβωτιο δερματινο σαλονι κλπ 23.000 ευρω το 2007.

• Like 1
Δημοσ.

Το  καλυτερο απο 6-7 καινουργια αυτοκινητα εχουν περασει απο τα χερια μου .Το ειχα παρει με αυτοματο /σειριακο κιβωτιο δερματινο σαλονι κλπ 23.000 ευρω το 2007.

βρε το καλυτερο ειναι αλλα εγω ειμαι skroutz το seat με το ζορι το πηρα στα 13.000 προσφορα το ειχε....

23,000 για αυτοκινητο ;;; !!! Α ρε Γιαννη.....Η βγαζεις πολλα η δεν ξερεις τι κανεις :)

τωρα εισαι οτι εισαι ΠΑΟ....

Φετος σας περιμενουμε στην τουμπα, θα εχει πλακιτσα φετος το πρωταθλημα!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...