Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Στην πόλη που είμαι συνέχεια καεί έως 17 με το κλίμα. Μάλλον θα το σκοτώσω δεν με συμφέρει Μαλλον κατι δεν παει καλα...Τοσα και λιγο λιγοτερο μου καιει με clima το 2λιτρο Honda CRV στην Αθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Στην πόλη που είμαι συνέχεια καεί έως 17 με το κλίμα. Μάλλον θα το σκοτώσω δεν με συμφέρει Πλάκα κάνεις τόσο δεν καίω με το δικό μου που είναι 3.0λτ με κλιμα κιολας Δωστο άμεσα για μένα, ασύμφορο τελείως. Εαν το δώσεις γύρω στις 6-7κ όπως λες, πάρε ένα yaris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ελέγχεται το αυτοκίνητο κάθε 6 μήνες, όλα δουλεύουν σωστά. Έτσι είναι το μοντέλο καεί σαν τρελό. Μόνο σε ταξίδι βλέπω να γράφει ο υπολογιστής 6.0. Yaris σκέφτομαι κ από πάνω κουκούλα για τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ελέγχεται το αυτοκίνητο κάθε 6 μήνες, όλα δουλεύουν σωστά. Έτσι είναι το μοντέλο καεί σαν τρελό. Μόνο σε ταξίδι βλέπω να γράφει ο υπολογιστής 6.0. Yaris σκέφτομαι κ από πάνω κουκούλα για τα πράγματα. Εχω καταλαβει καλα ??? Ibiza να καει τοσο πολύ και είναι φυσιολογικο ?Ποιο μοντελλο εχεις και ποσα κυβικα ?Για κατι Leon εχω ακουσει τρελες καταναλώσεις αλλα είναι αλλα αμαξια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Είναι βαρύ φίλε μου, με κλίμα μου καεί 12-17 μέσα στη πόλη, χωρίς 8. Εκτός πόλεως με κλίμα καίει 8, χωρίς, 6.0. Ειναι το ibiza 1.4 16v 85ps,2011/6. Το έβαλα αγγελία, το σήμα μου είναι 285 το χρόνο. Λες κ έχω Ferrari. Όλα τα Ibiza καίνε, μόνο τα 1.2 είναι λίγο πιο οικονομικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Είναι βαρύ φίλε μου, με κλίμα μου καεί 12-17 μέσα στη πόλη, χωρίς 8. Εκτός πόλεως με κλίμα καίει 8, χωρίς, 6.0. Ειναι το ibiza 1.4 16v 85ps,2011/6. Το έβαλα αγγελία, το σήμα μου είναι 285 το χρόνο. Λες κ έχω Ferrari. Όλα τα Ibiza καίνε, μόνο τα 1.2 είναι λίγο πιο οικονομικά. Ειχε Ibiza και 1.2 και 1.4 ο γιος μου .Το ιδιο εκαιγαν....Γυρω στα 10-11 λιτρα εντος πολης Tο αμαξωμα είναι μεγαλο για 85 ιππους Το 1.4 ηταν 101 αλογα με clima .Μοντελλα λιγο πιο παλια από το δικο σου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εμ αυτό λέω φίλε Γιάννη αυτό το αυτοκίνητο με έχει κουράσει ειλικρινά, δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα αλλά ρε συ με όσα έχω δώσει τι να πω... Τα νεύρα μου. Εμενα είναι full extra έχει τα πάντα αλλά τι να το κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Εμ αυτό λέω φίλε Γιάννη αυτό το αυτοκίνητο με έχει κουράσει ειλικρινά, δεν έχει πάθει ποτέ τίποτα αλλά ρε συ με όσα έχω δώσει τι να πω... Τα νεύρα μου. Εμενα είναι full extra έχει τα πάντα αλλά τι να το κάνεις; Φιλε μου σε καταλαβαινω αλλα άλλο 10-11 που εκαιγε του γιου μου και άλλο 17 το δικο σου .Αν και συνηθισμένος σε μεγαλυτερα αμαξαι μου ειχε αφησει πολύ καλες εντυπώσεις . Ο μοναδικος λογος που το αλλαξε ηταν η ...ζηλεια που πηρε η μεγαλη κορη ΤΤ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σαν αυτοκίνητο είναι καλό, δεν έχει επιδόσεις όμως. Κράτημα καλό εμπνέει σιγουριά το σκάφος. Όμως έχω αυτό το πρόβλημα, βαρέθηκα να με βλέπουν στο πρατήριο. 17 καίει μέσα σε πολη με κίνηση και κλίμα ανοιχτό. Δηλαδή το αυτοκίνητο καίει από 6 έως 17. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σαν αυτοκίνητο είναι καλό, δεν έχει επιδόσεις όμως. Κράτημα καλό εμπνέει σιγουριά το σκάφος. Όμως έχω αυτό το πρόβλημα, βαρέθηκα να με βλέπουν στο πρατήριο. 17 καίει μέσα σε πολη με κίνηση και κλίμα ανοιχτό. Δηλαδή το αυτοκίνητο καίει από 6 έως 17. Την ηξερα την Θεσσαλονικη μιας και πριν πολλες 10ετιες σπουδασα εκει αλλα πηγα και φετος για μια μερα .Σιγουρα δεν εχει σχεση η παλια με την καινουργια αλλα παλι μου φαινοντε πολλα τα 17. Συμφωνω ότι από επιδοσεις δεν ενει κατι το ιδιαιτερο . Το clima γενικα είναι ρουφηχτρα ...Το δικο μου 2λιτρο σε κοντρα ανηφορα με 3 ατομα και το καταλαβαινει αλλα δεν μου εκαιγε πανω από 15 λιτρα και τοσο τωρα με υγαρεριο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Είμαστε η χειρότερη πόλη στην Ελλάδα, μη το ψάχνεις, 35 χρόνια το μετρό. Έχουν γεμίσει όλη την πόλη τρύπες. Το 2λιτρο με Τρίτη πάει όπως πάει το δικό μου με πρώτη, μη το ξεχνάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Με 5-6 χιλιαρικα βρισκεις Opel vectra με 140 αλογα του 2007-2009.Μια χαρα αμαξια για την κατηγορια τους και πολυ αξιοπιστα για την τιμη τους. Είναι βαρύ φίλε μου, με κλίμα μου καεί 12-17 μέσα στη πόλη, χωρίς 8.Εκτός πόλεως με κλίμα καίει 8, χωρίς, 6.0.Ειναι το ibiza 1.4 16v 85ps,2011/6.Το έβαλα αγγελία, το σήμα μου είναι 285 το χρόνο. Λες κ έχω Ferrari.Όλα τα Ibiza καίνε, μόνο τα 1.2 είναι λίγο πιο οικονομικά. Ρε συ τι 17 πολλα μου φαινονται για τετοιο αμαξι.Μηπως το δουλευεις σε πολλες στροφες συνεχεια γιατι εκει ειναι το μεγαλο προβλημα. Εμεις εχουμε ενα audi a4 1800 αυτοματο και εκτος πολης καιει πολυ λιγο αν το δουλευεις μεχρι 2000-2500 στροφες τρωει 6-7 αν το δουλευεις στο S στις 5000χιλιαδες στροφες τρωει περιπου 12-14.Εντος πολης κατι παραπανω αλλα οχι και 17.Με κλιμα παντα.Αν δεν σε ενδιαφερουν επιδοσεις βαζεις αεριο και εισαι αρχοντας στα 57λεπτα ειναι η τιμη του. Την ηξερα την Θεσσαλονικη μιας και πριν πολλες 10ετιες σπουδασα εκει αλλα πηγα και φετος για μια μερα .Σιγουρα δεν εχει σχεση η παλια με την καινουργια αλλα παλι μου φαινοντε πολλα τα 17. Συμφωνω ότι από επιδοσεις δεν ενει κατι το ιδιαιτερο . Το clima γενικα είναι ρουφηχτρα ...Το δικο μου 2λιτρο σε κοντρα ανηφορα με 3 ατομα και το καταλαβαινει αλλα δεν μου εκαιγε πανω από 15 λιτρα και τοσο τωρα με υγαρεριο . Ενα μεγαλο αμαξι αν δουλευετε συνετα καιει αρκετα λιγοτερο απο ενα 1400αρι που δουλευετε νευρικα.Με starlet του 93 οταν το δωσω στις 6000+στροφες γινετε ρουφηχτρα.Και παλια δεν μας πειραζε οταν ειχε 61 λεπτα η βενζινη τωρα ομως με το 1.50 ευρω ανεβαινει το κοστολογιο αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Είπες την μαγική λέξη εκτός πόλης, εκτός πόλης και το δικό μου ίσως πεσει στα 5.0. Το θέμα είναι ότι δεν πάω πουθενά εκτός πόλης, μόνο καλοκαίρι σαββατοκύριακο. Είμαι επαγγελματίας οδηγός λες να μην ξέρω να οδηγώ; αυτή είναι η δουλειά μου φίλε. Αέριο στα 57 λεπτά; που; εγώ το βλέπω πάντα πάνω από 65. Σε ποια πόλη μένεις ; Θεσσαλονίκη η βενζίνη πάει 1.4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Είπες την μαγική λέξη εκτός πόλης, εκτός πόλης και το δικό μου ίσως πεσει στα 5.0. Το θέμα είναι ότι δεν πάω πουθενά εκτός πόλης, μόνο καλοκαίρι σαββατοκύριακο. Είμαι επαγγελματίας οδηγός λες να μην ξέρω να οδηγώ; αυτή είναι η δουλειά μου φίλε. Αέριο στα 57 λεπτά; που; εγώ το βλέπω πάντα πάνω από 65. Σε ποια πόλη μένεις ; Θεσσαλονίκη η βενζίνη πάει 1.4 Δεν παίζει ρόλο πόσο καλός οδηγός είσαι αλλά πως δουλεύεις το αμάξι. Και εγώ μπορώ να το δουλέψω στις 2000 στροφές αλλά μου αρέσει η επιτάχυνση οπότε σε μένα θα κάψει κάτι παραπάνω. 57 λεπτά έχει έξω από Θεσσαλονίκη θα σε πω ακριβώς σε πιο βενζινάδικο. Εγώ επειδή είμαι από χωριό το έχουν στα 66.9 αλλά μόνο 2 πρατήρια έχουν οπότε το βάζουν όσο θέλουν. Βενζίνη 1.48 την έχουν. Σκέψου το πάντως για opel vectra είναι ένα καλό οικογενειακό αμάξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michalisv Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Σε 2-3000€ δες κάποιο hyundai accent Για 4-6000€ καποιο focus. Πάντως το ibiza καποιο θεματάκι θα χει για να καιει τοσο. Το "αν ειναι να πας θα πας" δεν το σχολιάζω καν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα