Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε να υπάρχει κατάστημα που να του στείλω δικά μου αρχεία-εικόνες και να αναλάβει να τυπώσει σε μορφή poster π.χ. 60χ90

thanks

Δημοσ.

Για επαγγελματική χρήση; Αν θέλεις ποσότητα, το πιο φτηνό με διαφορά σε όλη την Ελλάδα, είναι στο Χαϊδάρι. Βασικά είναι η εταιρεία που τα περισσότερα φροντιστήρια φτιάχνουμε φυλλάδια και διαφημιστικά με τα μισά λεφτά σε σχέση με οποιονδήποτε ανταγωνιστή του, ακόμα και online. Για λίγα poster, εννοείται σε φωτοτυπάδικο που κάνει ψηφιακές εκτυπώσεις, αλλά και σε μερικά βιβλιοπωλεία. Σε ποια περιοχή σε ενδιαφέρει;

• Like 1
Δημοσ.

Για επαγγελματική χρήση; Αν θέλεις ποσότητα, το πιο φτηνό με διαφορά σε όλη την Ελλάδα, είναι στο Χαϊδάρι. Βασικά είναι η εταιρεία που τα περισσότερα φροντιστήρια φτιάχνουμε φυλλάδια και διαφημιστικά με τα μισά λεφτά σε σχέση με οποιονδήποτε ανταγωνιστή του, ακόμα και online. Για λίγα poster, εννοείται σε φωτοτυπάδικο που κάνει ψηφιακές εκτυπώσεις, αλλά και σε μερικά βιβλιοπωλεία. Σε ποια περιοχή σε ενδιαφέρει;

Μαρούσι-Χαλανδρι-Κηφισια

λινκ υπάρχουν, για να ψάξω? Με ενδιαφέρουν πολύ λίγα πόστερ για εσωτερική διακόσμηση δωματίου.

Δημοσ.

Μαρούσι-Χαλανδρι-Κηφισια

λινκ υπάρχουν, για να ψάξω?

Για πολλά ή μερικά μόνο; Πες μου για να σου στείλω link. Εγώ ξέρω μόνο για μεγάλες ποσότητες.

Δημοσ.

Τότε πας σε οποιοδήποτε φωτοτυπάδικο που τυπώνει από στικάκι. Εγώ δίνω 1 ευρώ για εκτύπωση Α3. Αυτά που λες εσύ πρέπει να κοστίζουν γύρω στα 4 ευρώ το ένα.

• Like 1
Δημοσ.

ok ill check 

maragos.gr

σε βολευει στις περιοχές που λες...

Υπαρχει και το mellonart.gr/ στο μαρουσι αλλα εχει λιγο αβολες ώρες (για εμενα τουλαχιστον). Και οι δυο μου εχουν κάνει καλή δουλεια!

Δημοσ.

Στο Χαιδαρι ποιο λες; Το 'εικονα';

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για αφίσες και πόστερ από ένα μέχρι πολλά τεμάχια, από Α3, μέχρι Α0 (1,20 x 0.85 και παραπάνω) μπορεί κάποιος να κοιτάξει κι εδώ: (εκτύπωση αφίσας και πόστερ) αν κινείται στα Βόρεια προάστεια.

Στο Μαρούσι, 150 μέτρα από το σταθμό του τραίνου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...