Προς το περιεχόμενο

Sh300

skoudinio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα και από μένα είμαι κάτοχος του Honda sh300 και έχω το εξής πρόβλημα το βάζω μπρος μετά αν το σβήσω δεν παίρνει μπρος κάνει το τακ σαν να έχει πρόβλημα ή μπαταρία ελενξα τους πολους είναι σφυγμενοι, όταν το αφήσω να ηρεμήσει λίγο μου παίρνει μπρος κάνονηκα. Γνκ έχω παρατηρήσει όταν το βάζω μπρος η μίζα σαν να ζορίζεται λίγο. Το πήγα στο συνεργείο και είπε να αλλάξουμε δοκιμαστηκα το ρελε που είναι στην μπαταρία. Το θέμα είναι δεν έχω την πολυτέλεια να δίνω τσάμπα λεφτά και να πειραματιζομαι. Έχει τύχει σε άλλο μέλος αυτό.?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μπαταρια αν ειναι καλλη δεν εχει καμμια σχεση με την μιζα. Η μιζα κολαει επειδη θελουν αλλαγη τα καρβουνακια αν επισκευαζεται, οπως ειπε ο φιλος παραπανω. Καλού κακου, να το βαζεις καπου που να μην σε κλεινουν να μπορεσεις να το βαλεις με ταχυτητα μπρος αν παραδωσει πνευμα η μιζα

Αυτόματο είναι, δεν έχει ταχύτητες.

Το πιθανότερο είναι να θέλει καρβουνάκια. Δεν θεωρείται επισκευή, καθώς είναι αναλώσιμο.

Φίλε, πήγαινε αλλαξέ τα, καθώς μια μέρα δεν θα παίρνει με τίποτα μπροστά, ανεξάρτητα αν θα περιμένεις ή όχι να "ηρεμήσει".

Και βάλε τα αυθεντικά κι ας είναι πιο ακριβά, καθώς τα imitation κρατάνε πολύ λιγότερα χιλιόμετρα. Την έχω πατήσει έτσι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...