kwstasps Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Καλησπερα!επεσε στα χερια μου μια Philips 37αρα.κανει θεμα με τα χρωματα.δεν ξερω και πολλα απο τηλεορασεις αλλα θα βαλω φωτος.αν ξερει κανεις να μου πει αν φτιαχνει και αν αξιζει τον κοπο να φτιαχτει.
graphist83 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Βγαζει σολαριζε χρωμα αρα η βαρυτητα πεφτει στην πλακετα t-con. Σε philips και η mainboard εβγαζε παρομοιο προβλημα, αλλα απο εμπειρια κατα μεγαλο ποσοστο φταιει η time controler. Το μονο κακο ειναι οτι για Philips ανταλλακτικα πολυ δυσκολο να βρεις. Υπολογιζε απο 70 με 120 για την πλακετα συν εργασια. 1
kwstasps Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Ηλπιζα σε κανα σκασμενο πηκνωτη αλλα που τετοια τυχη...οποτε δεν αξιζει τον κοπο καν τετοιο κοστος.
@topos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Καλησπερα!επεσε στα χερια μου μια Philips 37αρα.κανει θεμα με τα χρωματα.δεν ξερω και πολλα απο τηλεορασεις αλλα θα βαλω φωτος.αν ξερει κανεις να μου πει αν φτιαχνει και αν αξιζει τον κοπο να φτιαχτει. Usb stick παιρνει? Εαν ναι βαλτη σε κανενα παιδικο δωματιο για να παιζουν mp3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα