Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 εφοσον εισαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να μπεις σε αφαλη λειτουργια για να αφαιρεσεις οδηγους που μαλλον σου βγαζουν το αποτελεσμα γα να κανεις downgrade στα προηγουμενα.. που εγραψες παραπανω καλυτερα θα ηταν να κανεις καθαρη εγκατασταση στο συστημα σου .. η επομενη επιλογη που βλεπω ειναι να "ανεβασεις" το bios στις εκδοσεις που θα δεις σε αυτο το λινκ http://support.toshiba.com/support/viewContentDetail?contentId=3475169 και να δεις απο κει και περα πως ανταποκρινεται το συστηαμ αλλα ειναι πειραμα γιατι δεν δινουν στην επισημη σελιδα δινουν οδηγους μεχρι win 8.1 it's up to you...? βγαλε με το κινητο σου φωτογραφιες τις ενοτητες bios που εχεις να σε βοηθησω και βαλε το δισκο στο μηχανημα οπως ηταν..
makisg133 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Φίλε μου δεν γίνεται η αναβάθμιση των bios....γτ συμφωνα με τις οδηγειες....με 2 τροπους γινονταν...μια μεσα πο τα Windows κ η αλλη με bootable cd ....το οποιο δοκιμασα αλλα τπτ....γτ οπως σου ειπα δεν μπουταρει...
sil_unique Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Ψάχνεις στο bios και απενεργοποιείς την επιλογή secure boot εάν αυτή υπάρχει, μετά ψάχνεις στα boot options και γύρνάς από UEFI σε CMR ή legacy ή κάτι σχετικό όχι όμως το UEFI. [Μετά από όλα αυτά επιλέγεις και ποια συσκευή [uSB / dvd] θα είναι σαν First boot device για την περίπτωση που δεν σου δίνει την δυνατότητα να πατήσεις το F12 κατά την εκκίνηση και να επιλέξεις εκεί. Καλή επιτυχία. 1
makisg133 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Φίλε μου δεν υπάρχουν οι επιλογές που προτείνεις. Πως ανεβάζω φωτό που έχω βγαλει απο ολα τα κεφάλαια των bios?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 χρησιμοποιησε καποιο site σαν αυτο https://postimage.org/auth.php?logout=1&hash=b15a906e3e8cc1cc81aca7080ab2cde20a3390e866b45d148a02bd6e2594fc89 δωρεαν ειναι θα τα καταφερεις για να προχωρησουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα