Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εφοσον εισαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να μπεις σε αφαλη λειτουργια για να αφαιρεσεις οδηγους που μαλλον σου βγαζουν το αποτελεσμα γα να κανεις downgrade στα προηγουμενα.. που εγραψες παραπανω καλυτερα θα ηταν να κανεις καθαρη εγκατασταση  στο συστημα σου ..

η επομενη επιλογη που βλεπω ειναι να "ανεβασεις" το bios στις εκδοσεις που θα δεις σε αυτο το λινκ

http://support.toshiba.com/support/viewContentDetail?contentId=3475169

και να δεις απο κει και περα πως ανταποκρινεται το συστηαμ αλλα ειναι πειραμα γιατι δεν δινουν στην επισημη σελιδα δινουν οδηγους μεχρι win 8.1

it's up to you...?

βγαλε με το κινητο σου φωτογραφιες τις ενοτητες bios που εχεις να σε βοηθησω και βαλε το δισκο στο μηχανημα οπως ηταν..

Δημοσ.

Φίλε μου δεν γίνεται η αναβάθμιση των bios....γτ συμφωνα με τις οδηγειες....με 2 τροπους γινονταν...μια μεσα πο τα Windows κ η αλλη με bootable cd ....το οποιο δοκιμασα αλλα τπτ....γτ οπως σου ειπα δεν μπουταρει...

Δημοσ.

Ψάχνεις στο bios και απενεργοποιείς την επιλογή secure boot εάν αυτή υπάρχει,

μετά ψάχνεις στα boot options και γύρνάς από UEFI σε CMR ή legacy ή κάτι σχετικό όχι όμως το UEFI.

[Μετά από όλα αυτά επιλέγεις και ποια συσκευή [uSB / dvd] θα είναι σαν First boot device για την περίπτωση που δεν σου δίνει την δυνατότητα να πατήσεις το F12 κατά την εκκίνηση και να επιλέξεις εκεί.

Καλή επιτυχία.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου δεν υπάρχουν οι επιλογές που προτείνεις.

Πως ανεβάζω φωτό που έχω βγαλει απο ολα τα κεφάλαια των bios?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...