Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Εχω το μοντέλο του λαπτοπ που γράφω στον τίτλο κ μετά απο την παρότρυνση της Microsoft για τα 10 έκανα την αναβάθμιση αλλά μετά που επαννεκίνησε άρχισε η οθόνη να αναβει...να δείχνει μια μαυρη οθόνη με έναν κέρσορα κ μετά να επανεκκινει κ πάλι το ίδιο συνεχόμενα χωρίς να δείχνει κάτι άλλο...ούτε στα Windows να μπαίνει ουτε τπτ.Μπήκα στα bios...έκανα οτι ρύθμιση υπήρχε...αλλα παλι τπτ. Μετά αποφάσισα να κάνω φορματ...αλλά δεν έκανε boot απο καμια συσκευη παρα μόνο έδειχνε την ιδι μαυρη οθόνη με τον κέρσορα για 2-3 δευτερόλεπτα...επάνεκκίνηση κ πάλι το ίδιο!
Εχω απελπιστεί....μήπως υπάρχει καμια ιδέα?

Δημοσ.

Μπορω αλλά απο εκει κ περα τπτ...δεν μου βγάζει τπτ αλλο αν δεν μπω στα bios.δεν μου ζηταει να πατησω πληκτρο για να μπει σε περιβλαλλον φορματ

Δημοσ.

δοκιμασε να μπεις σε ασφαλη λειτουργια

Δημοσ.

τοτε με μια διανομη εφοσον εχεις προσβαση σε pc εγω θα προτεινα το hirrren's πιαρνεις τα αρχεια σου backup και κανεις μια καθαρη εγκατασταση με οποια windows θελεις γιατι κατι δεν πηγε καλα μου κανει εντυπωσει που δεν εχεις recovery αλλα καλυτερα απο την αρχη να εισαι σιγουρος οτι ολα θα παιξουν.

αυτο εφοσον το μηχανημα δν σβηνει στο bios..

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ξέρεις ποιο ειναι το πρόβλημα...δεν μπουταρει...τπτ...κ cd του εβαλα...κ usb....κ έκανα φορματ στον σκληρό....
Αυτο ειναι το πρόβλημά του....οτι δεν μπουταρει απο οσο εχω καταλαβει. Οποτε δεν ειμαι τοσο σιγουρος κατα ποσον θα μπουτααρει κ αυτο

Τπτ φιλε μου...δοκιμασα κ αυτο που μου ειπες αλλα τπτ. Ειναι αυτο που σου ειπα δεν μπουτααρει ενω στον δικο μου το μπουταρει κανονικα

Δημοσ.

Καλημέρα,

αρα ρυθμισεις ειναι που πρεπει να αλλαξεις κανε ενα bios update στη τελευταια εκδοση και το στηνεις το οτι στο ενα κανει εκκινηση και σε αυτο οχι,μονο ρυθμισεις ειναι αμα θελεις βοηθεια γραψε πισω και θα βγαλουμε ακρη.. short part number??

Δημοσ.

μπορεις να το κανεις, καταρχην τα αρχεια σου τα εχεις σωσει σε ενα εξωτερικο δισκο?

και υποθετω στελνεις μυνηματα απο αλλο υπολογιστη σωστα? οχι ταμπλετ

και γραψε και ποια εκδοση bios εχει εγκατεστημενη

δεν δινουνε για το δικο σου μοντελο οδηγους για windows 10 απο οτι ειδα

Δημοσ.

Ναι τον δισκο τον ανοιξα σε αλλο πισι κ εσωσα τα αρχεια μμου. Οντως στελνω απο αλλο πισι τωρα
Bios Version 1.10. Οτισηποτε αλλλο θες...κ φωτο ακομμη αν βοηθησουν πες μου να στειλω.
Επισης αν μου στείλεις καποιο βιντεο οδηγο για την αναβαθμιση τωνν bios που μου ειπες πριν...μηπως αυτο λυσει το προβλημα

Δημοσ.

ωραια, απο που θα περασεις windows ποια ειχε πριν την αναβαθμιση? 

Δημοσ.

Το προβλημα δημιουργηθηκε οταν απο τα 7 μετα απο την -γνωστη- παροτρυνση εγινε αναβαθμιση στα 10.
Τι εννοεις απο που θα τα περάσω? Απο ποιο μεσο?

Δημοσ.

Το προβλημα δημιουργηθηκε οταν απο τα 7 μετα απο την -γνωστη- παροτρυνση εγινε αναβαθμιση στα 10.

Τι εννοεις απο που θα τα περάσω? Απο ποιο μεσο?

εφοσον εισαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να μπεις σε αφαλη λειτουργια για να αφαιρεσεις οδηγους που μαλλον σου βγαζουν το αποτελεσμα γα να κανεις downgrade στα προηγουμενα.. που εγραψες παραπανω καλυτερα θα ηταν να κανεις καθαρη εγκατασταση  στο συστημα σου ..

η επομενη επιλογη που βλεπω ειναι να "ανεβασεις" το bios στις εκδοσεις που θα δεις σε αυτο το λινκ

http://support.toshiba.com/support/viewContentDetail?contentId=3475169

και να δεις απο κει και περα πως ανταποκρινεται το συστηαμ αλλα ειναι πειραμα γιατι δεν δινουν στην επισημη σελιδα δινουν οδηγους μεχρι win 8.1

it's up to you...?

βγαλε με το κινητο σου φωτογραφιες τις ενοτητες bios που εχεις να σε βοηθησω και βαλε το δισκο στο μηχανημα οπως ηταν..

Δημοσ.

Πως θα γινει αυτο..? Αφου δεν μπουταρει κανενα μεσο για να κανω φορματ

Πως θα γινει αυτο..? Αφου δεν μπουταρει κανενα μεσο για να κανω φορματ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...