Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταλαβαινω οτι καποιοι θελουν μεγαλη οθονη.αλλα μιας και δυσκολευομαι με το μεγεθος του g4 μου θελω να ρωτησω σοβαρα.ενας αντρας (που δεν ειναι γυναικα να κουβαλαει τσαντα) πως ακριβως θα το βαζει στην τσεπη του;

εχω βαλει 7αρη ταμπλετ στην τσεπη μου, βολικο στην τσεπη; οχι. σε εξυπηρετεί γιατι εχεις μια συσκευη αντι για 2 και σου ερχεται πιο φτηνα ενα phablet; ναι.

επισης αν θελει καποιος μεγαλη συσκευη, θα εχει τσαντουλα μαζι του.

μονο που εδω μιλαω για  κοματι βολικοτητας...και οχι για μια χορευτρια με μεγαλα...που οσα πιο μεγαλα εχει τοσο το καλητερο...

και ξαναλεω, επιδη εμενα δεν με βολευει ενα jeep στο παρκαρισμα, δεν παει να πει οτι καποιον αλλον δεν τον βολευει...

+ αυτο που ειπα στον απο πανω, τα phablet ειναι για αυτους που θελουν smartphone και ταμπλετ μαζι.

• Like 2
Δημοσ.

τότε υπάρχει σοβαρό θέμα

1. όλα τα κινητά που είναι andorid δεν σου κανουν (πάει αυτό)

2. μένει apple και microsoft (η είναι κίνα αυτοροποροσπος και υ δεύτερη αποσύρθηκε από την αγορά σχεδον) (ούτε αυτά σου κανουν)

μολις έμεινες χωρίς κινητό

ουσιαστικά το μόνο κινητό που σου κάνει είναι καποια developer version απο καποια κινιτα της samsung με tizen

Ξεχασες το εκπληκτικοτρομερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κινητο, ZER PHONE!!!11!!11

• Like 9
Δημοσ.

Ξεχασες το εκπληκτικοτρομερο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κινητο, ZER PHONE!!!11!!11

κινεζικο και android :P

πραγματικά δεν εχω καταλάβει τι κινητό εχει ο τυπάς

• Like 3
Δημοσ.

Μην μας τρελάνετε πάλι με το μέγεθος. Ο κάθε ένας όπως βολεύεται. Αντε και έψαχνα καιρό να αντικαταστησω το Sony z ultra 6.4 με δικαρτο με μεγάλη οθόνη...

Δημοσ.

Καλό αλλά κινέζικο και Android, οπότε τρώει x

Καλημέρα, γνωρίζεις κάποιο brand που κατασκευάζει κινητά εκτός Κίνας;

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα :)

Το που συναρμολογουνται, με σαφείς οδηγίες, σχέδια και προδιαγραφές (οχι κατασκευαζονται) έχει κάποια σχέση με αυτό που εγραψα;

Δημοσ.

εγώ ανεφερα

μερικά samsung κινητά με tizen (ούτε android είναι ούτε στην κίνα είναι)

λα τα άλλα ειτε είναι στην κίνα (ποιο κίνα δεν γίνετε πχ apple, huawei κλπ μεν υψιιλης ποιότητας αλλά σχεδιάζονται και συναρμολογούνται στην κινα, στην περίπτωση της apple σχεδιάζονται στο τμήμα τους στην ινδια)

Δημοσ.

Όλα κ όλοι στην κίνα τα κατασκευάζουν για φθηνότερα μεροκάματα και γενικώς όλα... Αλλα και αυτοί οι κινέζοι βγάζουν κάτι τουμπανα ... Αυτό επειδή είμαι φαν της μεγάλης ίντσας κ όχι μόνο σε κινητά αλλα γενικα συσκευες εξοδου εικονας μου άρεσε και όσο μικρότερη είναι η πλαστικουρα στα γύρο γύρο μπεζελς κ όχι μόνο τόσο το καλύτερο για μένα τώρα με το πάχος δεν κολλάω πουθενά γενικά ... Μεσα σε κάποια πλαίσια λογικά δεν με πειράζει αλλα μπαταρία κυρίως όλοι μας θέλουμε

Δημοσ.

εγώ ανεφερα

μερικά samsung κινητά με tizen (ούτε android είναι ούτε στην κίνα είναι)

λα τα άλλα ειτε είναι στην κίνα (ποιο κίνα δεν γίνετε πχ apple, huawei κλπ μεν υψιιλης ποιότητας αλλά σχεδιάζονται και συναρμολογούνται στην κινα, στην περίπτωση της apple σχεδιάζονται στο τμήμα τους στην ινδια)

Ρε παλικάρια έλεος, αν δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά μη ποσταρετε.

Δηλαδή βασικά πράγματα και δεν γίνονται κατανοητά.

Απέκτησε αξία κι ο συναρμολογητης τώρα και θεωρείται κινέζικο το κινητό; Έλεος πια

LCD - > Japan Display

Processor - > Samsung

Wifi-Bluetooth- > Broadcom

Accelerometer - > Bosch

Battery - > Samsung

Μνήμη Flash - > Toshiba

Audio - > TDK

Touch ID sensor - >TSMC

Ξέχασα κάτι απ τα σημαντικά; Ή θα βάλεις ότι το πλαστικό είναι Κινέζικο άρα το κινητό είναι σαν τις κινεζιες;

Ούτε ξέρει ο Κινέζος τι κάνει.

Α ναι, σημαντικότατο:

OS - > Όχι κινέζικη ROM

Designed in California λέει, όχι India.

Πάρτε κινέζικο brand, κινέζικα όλα είναι, αφού στην Κίνα μπλα μπλα μπλα

Δλδ το PC που έστησα είναι ελληνικό;

Ναιιιι ρε φίλε, ελληνικό pc έχω, δεν το χα καταλάβει

Απορώ δλδ εδώ μέσα, μάλλον μεγάλωσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...