Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Είμαι αρχηγός σε μια ερασιτεχνική ομάδα με την οποία συμμετέχουμε στα τουρνουά που διοργανώνουν τόσο το μπασκετάκι όσο και το Ζαχαρόγιαννης. 

Αυτήν την στιγμή ψάχνουμε 2 με 4 παίκτες διότι κάποιοι παίκτες μας πάνε φαντάροι και κάποιοι φεύγουν λόγω αναζήτησης εργασίας στο εξωτερικό. Ψάχνουμε:

1. έναν σταθερά καλό σουτέρ κυρίως τριποντάκια
  2. έναν δυνατό "ψηλό"
  3. έναν που έχει το σκοράρισμα

Δεκτές όλες οι ηλικίες και τα σωματικά προσόντα. Οι υπάρχοντες παίκτες είναι από όλη την Αττική!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ όλων ο χαρακτήρας των νέων παικτών-> Θέλουμε λοιπόν άτομα με συνέπεια και πειθαρχία!! :) :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια! και εγω ψαχνω ομαδα μπασκετ αυτή την περίοδο και θα με ενδιέφερε να ερθω στην ομάδα σας.εχεις καπιο e-mail η facebook gia na epoikinonisoume?

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ,ΕΙΜΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ,ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ 
ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΘΑ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ 
ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΞΑΝΑ .ΕΠΑΙΖΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ,
ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ,ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ,ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ
.ΕΙΜΑΙ 1,87 ΠΑΙΖΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΡΙΑΡΙ ,ΤΕΣΣΑΡΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΑΡΙ.
ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
ΦΙΛΙΚΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...