qwerty99 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι ένα καινούργιο mp3 player για το γυμναστήριο, όπου έχει πολύ θόρυβο. Μέσα στα χρόνια, το καλύτερο mp3 player που είχα ήταν το iRiver T10, με εκπληκτικό ήχο, δυνατό στα 15+15mW ανά κανάλι (Δεξιά+Αριστερά) Επειδή μου χάλασε, πήρα το Sony W252, το οποίο είχε μόνο 5+5mW αλλά παρόλο αυτά ήταν αρκετά δυνατό, και είχε το πλεονέκτημα ότι δεν είχε καλώδια. Αφού τα έπαιξε και αυτό, πήρα το Sony W262, το οποίο ήταν μια απαγοήτευση, παρόλο τα 5+5mW, πολύ χαμηλό ήχο (ακόμα και με το AVLS απενεργοποιημένο). Τώρα δεν ξέρω πιο να πάρω! Μια σκέψη είναι να ξαναπάρω το (αρχαίο) iRiver Τ10, αλλά μόνο used το βρίσκω στο ebay και διστάζω. Από το Sony W252 που έμεινα ικανοποιημένος, πλέον σου βγάζει την πίστη με τα Windows10 (δεν δουλεύει ουσιαστικά). Το επόμενο μοντέλο το Sony WS413 πάλι με 5+5, που δεν το προτιμώ, γιατί είχα την κακή εμπειρία με το προηγούμενο μοντέλο. Αναρωτιέμαι επίσης για το Ipod Shuffle, αλλά δεν βλέπω την audio ισχύ στα specs. Από χωρητικότητα δεν έχω απαιτήσεις, 1-2 GB μου φτάνει. Εχει κανείς χρησιμοποιήσει κάποιο mp3 σε θορυβώδες περιβάλλον αντίστοιχα ? Το ν1 κριτήριο είναι ο δυνατός ήχος για θορυβώδες περιβάλλον, και μετά η ευκολία στο φόρεμα. Το θέλω για γυμναστήριο & τρέξιμο (πολύ ιδρώτας!). Θα εκτιμούσα για τη βοήθειά σας, γιατί είμαι σε αδιέξοδο. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2016 από qwerty99
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα