Προς το περιεχόμενο

Tempered glass για iPhone 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε! Ψάχνω κάποιο tempered glass για το iPhone 6 το οποίο να καλύπτει όλη την επιφάνεια της συσκευής και να μην αφήνει το γνωστό κενό γύρω - γύρω λόγω της κυρτότητας του γυαλιού. Θέλω να "αγκαλιάζει" και το Home Button. Δε θέλω κάτι σαν της Spigen π.χ. που δεν καλύπτει τίποτα στις άκρες!

Τώρα έχω το CINDER της Cupert το οποίο είναι ακριβώς αυτό που θέλω. Δηλαδή πιάνει όόόλο το γυαλί τις συσκευής μέχρι το μέταλλο, και μάλιστα στην άκρη είναι καμπυλωτό, ώστε να ακολουθεί τη φόρμα της οθόνης. Σφραγίζει τέλεια.

Το πρόβλημα; Μου 'πεσε κι έσπασε. Ευτυχώς το CINDER μόνο, όχι η οθόνη. :mellow:

Και για να πάρω το ίδιο θέλω $40 + μεταφορικά... δε το λες και φτηνό...

Οπότε ψάχνω να δω μήπως υπάρχει κάποια εναλλακτική, για παρόμοιο προϊόν πιο φτηνό. 

Σαν εναλλακτική (αν δε βρω) έχω σκεφτεί τη ζελατίνα από το Best Skins Ever, που και αυτή με τη σειρά της καλύπτει το 100% της οθόνης. Αλλά αυτή παραμένει ζελατίνα... άλλη προστασία προσφέρει το γυαλί... θα σκεφτώ ανάμεσα σε αυτό και το να ξαναγοράσω το CINDER, εάν δε βρω άλλη λύση που να με ικανοποιεί...

Δημοσ.

Btw, με ~20€/χρονο πιστευω οτι μπορεις να κανεις ασφαλιση του κινητου για ενα χρονο απο οτι να πετας τα χρηματα σε υπερκοστολογημενα γυαλια.

http://www.xirogiannopoulos.gr/language/el/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AE-%CF%84%CE%BF-tablet-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD/

Αλλιως, μια ζελατινα που ακολουθει την καμπυλη(2-5€) ειναι οκ χωρις να υποβαθμιζει την οθονη και την αισθηση οπως ενα tempered glass.

Τα ακριβα κινητα ειναι ακριβα γιατι εχουν και ακριβες οθονες ωστε η lcd να απεχει ελαχιστα απο το δακτυλο μας και παμε κ βαζουμε tempered glass και χανεται αυτο το πλεονεκτημα.

Δημοσ.

Btw, με ~20€/χρονο πιστευω οτι μπορεις να κανεις ασφαλιση του κινητου για ενα χρονο απο οτι να πετας τα χρηματα σε υπερκοστολογημενα γυαλια.

http://www.xirogiannopoulos.gr/language/el/%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%AE-%CF%84%CE%BF-tablet-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%AD/

Αλλιως, μια ζελατινα που ακολουθει την καμπυλη(2-5€) ειναι οκ χωρις να υποβαθμιζει την οθονη και την αισθηση οπως ενα tempered glass.

Τα ακριβα κινητα ειναι ακριβα γιατι εχουν και ακριβες οθονες ωστε η lcd να απεχει ελαχιστα απο το δακτυλο μας και παμε κ βαζουμε tempered glass και χανεται αυτο το πλεονεκτημα.

εχεις δοκιμασει αυτην την ασφαλεια ? δηλαδη αν το εχω στο χερι μου το κινητο και επειδη ηθελα το εριξα κατω και εσπασε η οθονη θα μου την αλλαξουν? 

Δημοσ.

Πράγματι καλή φαίνεστε η ιδέα με την ασφάλεια αλλα μήπως ειναι πολυ καλή για αληθινή; Στο θέμα μας τωρα, δεν εχω συναντήσει προσωπικά κανένα γυαλί άλλης εταιρίας που να κάνει αυτο που θες.

Αλήθεια αυτά τα tempered glass αν βάλεις μια θήκη δεν ξεκολλάνε στις άκρες;

Edit: https://www.ebay.com/itm/152089196474

Βρήκα αυτο στο eBay που κάνει αυτο που θες με λιγότερο απο 5€ με μεταφορικά απο οτι βλέπω. Με μια αναζήτησή θα το βρεις και σε μαύρο.

Δημοσ.

Η ασφάλεια μάλλον είναι πολύ καλή για να 'ναι αληθινή. Αρκετά ταλαιπωρούμαστε με τις ασφάλειες στα αυτοκίνητα και τις μηχανές, που πληρώνεις μεν, αλλά όταν τους χρειαστείς δε σε ξέρουν. Όχι κι άλλη ασφάλεια στο κεφάλι μας. :P Και πέραν τούτου, αναφέρει κάλυψη για συσκευές που έχουν αγοραστεί εντός του τελευταίου έτους, οπότε εμένα δε με πιάνει.

Έχεις δίκιο σε αυτό αλλά η ζελατίνα προστατεύει μόνο από γρατσουνιές. Άμα θέλεις να προστατευτείς κι από την κακιά στιγμή θα θυσιάσεις λίγο το clarity της οθόνης. Εγώ τουλάχιστον προτιμώ να έχω ένα γυαλί 0,20mm πάνω απ' την οθόνη μου (που αν σπάσει αλλάζει με σχετικά λίγα λεφτά) παρά να δώσω μια περιουσία άμα μου πέσει κάτω.

Το προηγούμενο κινητό μου (iPhone 4) δε το πολυ-προστάτευσα και όπως έγινε στο τέλος σιχαινόμουν να το βλέπω! :P Ε, είπα το καινούριο να το προσέξω πιο πολύ.

Δημοσ.

Καλημέρα. Δοκιμασε το 3D Full Cover της X-ONE το οποιο κυμαινεται στα 16€. (τόσο στο eshop πιθανοτατα να υπαρχει και αλλου).

Το είχα σε iPhone 6 και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Πολύ καλή εφαρμογή και ποιότητα. Ριξ'το μια ματια καθως ειναι σιγουρα και πιο οικονομικο απο αυτο που αναφερεις στο αρχικο post.

Επειτα μπορεις να δεις και το αντιστοιχο της Nillkin (CP+) από Κίνα μεριά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...