jonhh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 καλησπέρα, Δεν ξέρω ποια είναι η κατάληλλη κατηγορία για αυτό που θέλω να ρωτήσω.. έχει ιδέα κανείς με τηλεφωνικά κέντρα της SIEMENS? Κάποιος πάτησε το reset κουμπί και χάλασε το τηλεφωνικό κέντρο. Ευτυχώς έχω φυλάξει ένα configuration file, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο τηλεφωνικό κέντρο μέσω του HIPATH ώστε να φορτώσω το αρχείο. Παλιά συνδεόμουν με ethernet και τώρα μου βγάζει connection time out.. έχει κανείς καμιά ιδέα?
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 καλησπέρα, Δεν ξέρω ποια είναι η κατάληλλη κατηγορία για αυτό που θέλω να ρωτήσω.. έχει ιδέα κανείς με τηλεφωνικά κέντρα της SIEMENS? Κάποιος πάτησε το reset κουμπί και χάλασε το τηλεφωνικό κέντρο. Ευτυχώς έχω φυλάξει ένα configuration file, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο τηλεφωνικό κέντρο μέσω του HIPATH ώστε να φορτώσω το αρχείο. Παλιά συνδεόμουν με ethernet και τώρα μου βγάζει connection time out.. έχει κανείς καμιά ιδέα? Λογικα θα πρεπει να εχει καποια Ip για να μπεις στο Web interface του.θα σου λεγα να διαβασεις το manual
jonhh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μακάρι να ήταν τοσο απλό. Τελικά χρειάστηκε να επικοινωνήσω με τον τεχνικό που μας το εγκατέστησε να το φτιάξει..
poulinos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μακάρι να ήταν τοσο απλό. Τελικά χρειάστηκε να επικοινωνήσω με τον τεχνικό που μας το εγκατέστησε να το φτιάξει.. απλο για καποιον που δεν ξερει απο κεντρα δεν ειναι .απλα εχω πετυχει ip κεντρο ethernet οου εμπαινες με το προγραμμα του κανονικα με μια ip που ειχε
melodystyle2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μήπως έχει γίνει corrupted η KDS και δεν μπορεί να κάνει load/startup το HIPATH3K; Μόλις διάβασα πως το έλυσες.
soteras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Λογικά θα θέλει το μπλε καλώδιο που από τη μια είναι λαν και απο την αλλη η παλια συριακή για να μπεις με το Putty και να ρίξεις εντολές Τώρα είδα ότι μίλησες με τον τεχνικό καλό θα ήταν άμα είσαι εσύ ο εσωτερικός τεχνικός να τον ρωτήσεις τη έκανε ώστε να ξέρεις γιατί άμα συμβεί ξανά θα πρέπει να λύθει άμεσα γιατί μπορεί να μην βρίσκετε τον τεχνικό.
jonhh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 κάποιος πήγε κ πάτησε reset στο κέντρο και χάθηκαν όλες οι ρυθμίσεις .. οπότε δεν μπορούσα μετά να συνδεθώ με την IP που είχε ρυθμιστεί. Έπρεπε μέσω μιας τηλεφωνικής συσκευής να πλοηγηθώ στο μενού και να ρυθμιστεί απο εκεί ξανά από την αρχή.. πράγμα που το έκανα μεν εγώ με τις οδηγίες δε του τεχνικού. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τη σειρά εντολών.. κλείδωμα άλλη φορά το κέντρο..
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 πολλα ατομα αντι να κανουν Reboot στις συσκευες κανουν reset γιατι νομιζουν οτι θα κανει κατι καλυτερο ή οτι ειναι το ιδιο με Reboot.ναι ενδεχομενως να μην υπηρχε default ip και να πρεπε να την βαλεις εσυ αρχικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα