JimasGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Καλησπερα συμφορουμίτες, αξιζει να αγοραστει το ipad air 2 του τιτλου γυρω στο 400αρι; Δεν ειμαι apple fanboy, συγκεκριμενα θα ειναι το πρωτο προΐον της apple που θα μπει στην οικογενεια. Φαινεται δυνατο αρκετα. Κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα; Εχω βαρεθει να παιρνω συσκευες android και σε 2 χρονια να ειναι για πεταμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mork Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Για τα λεφτά δεν ξέρω σίγουρα. Δεν ξέρω σε τι τιμές παίζουν μεταχειρισμένα. Από άποψη δυνατοτήτων συμφέρει. Εμένα σε καθημερινή χρήση πλέον έχει αντικαταστήσει το laptop σε τεράστιο βαθμό. Και βλέπω να το κάνει άνετα για τα επόμενα 2-3 χρόνια. Επίσης, προσπάθησε να μην πάρεις τα 16GB. Το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλα για tablet παραείναι περιοριστικά. Ακομα και με iCloud να δουλέψεις, θα έρθουν στιγμές που θα χρειαστείς τον λίγο παραπανω χώρο. Τέλος, καλο είναι να ψάξεις λίγο διαφορές με android και Windows που ίσως σε ξενίσουν και εκνευρίσουν στην αρχή, αλλά μπορείς να βρεις άνετα λύσεις, ώστε να είσαι έτοιμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) εννοειτε πως αξιζει.. εδιτ: εγω εχω το ipad air (1rst gen) wifi+cell και παει σφαιρα. μην το συζητας καν για το 2. ειναι μηχανημα που θα το εχεις για χρονια επισης https://www.germanos.gr/product/apple-ipad-air-2-wi-fi/20298769/?productId=20298769&fname=skuColor&fvalue=-128095114054431181&commerceItem=&isComingSoon= δες το εδω πιο φτηνο το εχει σε μαυρο διαθεσιμο.. αλλα συντομα θα εξαντληθει οποτε να αποφασισεις γρηγορα...δεν φερνουν πολλα κομματια... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2016 από taslikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 εννοειτε πως αξιζει.. εδιτ: εγω εχω το ipad air (1rst gen) wifi+cell και παει σφαιρα. μην το συζητας καν για το 2. ειναι μηχανημα που θα το εχεις για χρονια επισης https://www.germanos.gr/product/apple-ipad-air-2-wi-fi/20298769/?productId=20298769&fname=skuColor&fvalue=-128095114054431181&commerceItem=&isComingSoon= δες το εδω πιο φτηνο το εχει σε μαυρο διαθεσιμο.. αλλα συντομα θα εξαντληθει οποτε να αποφασισεις γρηγορα...δεν φερνουν πολλα κομματια... Ναι το ειχα εδω και μηνες στο μυαλο μου και τωρα που ειδα την προσφορα λογικα θα το χτυπησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taslikos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ναι το ειχα εδω και μηνες στο μυαλο μου και τωρα που ειδα την προσφορα λογικα θα το χτυπησω. Μην το αφησεις.. γιατι λεει χαμηλη διαθεσιμοτητα.. σε τετοιες τιμεσ θα ξαναβγουν τα χριστουγενα και αν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nick Jonathan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 iPad Air 2 δαγκωτό. Από επιδόσεις σκίζει αλλά θα σου συνιστούσα να πάρεις την 64GB έκδοση γιατί πολύ απλά όταν λένε 16GB, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις διαθέσιμα γύρω στα 13GB-14GB επειδή συμπεριλαμβάνεται και το λειτουργικό σύστημα. Με τόσες εφαρμογές που μπορεί να τρέξει το iPad Air 2, σίγουρα θα ξεμείνεις από χωρητικότητα μνήμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NateU4 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Παιδια επειδη και εγω ψαχνομαι για ταμπλετακι και εχω ακουσει καλα λογοα για το συγκεκριμενο.Με το store τι παιζει υπαρχουν πολλες διαθεσιμες εφαρμογες δωρεαν δεν γνωριζω τιποτα για ios.Επισης πανω κατω σε αυτα τα χρηματα ειναι η καλυτερη επιλογη η υπαρχει και κατι καλυτερο.Παντως θελω να εχει αντοχη στο χρονο.Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) To Air 2 προφανώς και αξίζει μιας και είναι πρόσφατο μοντέλο. Σίγουρα θα πάρει και iOS 11, ίσως και iOS 12, όταν αυτά κυκλοφορήσουν... Αλλά όπως αναφέρθηκε τα 16GB δεν είναι πλέον αρκετά. Με 100€ πάνω απο την προσφορά του Γερμανού παίρνεις το 64άρι... https://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=catspan&keyphrase=ipad+air+2 Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2016 από SaFiS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NateU4 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γενικα ομως αξιζεο η αγορα ταμπλετ αυτην την εποχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Γενικα ομως αξιζεο η αγορα ταμπλετ αυτην την εποχη Βασικά σχεδόν ναι και οχι, γιατί μάλλον θα ανακοινωθεί νέο Nexus τον Οκτώβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NateU4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Οποτε να προτεινεις να περιμενω λιγο αν και το νεξους θα ειναι πανακριβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Ενώ το iPad είναι τσάμπα πράμα ας πούμε; Κι αυτό μια περιουσία έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα