Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα τον χειμώνα που έχει πέσει η θερμοκρασία δεν ανεβάζει θερμοκρασία το κινητό τόσο ευκολα με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί κατα πολυ τα κρουσματα. Οταν αρχίσει σιγά σιγά το καλοκαιράκι θα δεις παλι :D

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τώρα τον χειμώνα που έχει πέσει η θερμοκρασία δεν ανεβάζει θερμοκρασία το κινητό τόσο ευκολα με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί κατα πολυ τα κρουσματα. Οταν αρχίσει σιγά σιγά το καλοκαιράκι θα δεις παλι :D

Ας ελπισουμε οι 2-3 που εχουν κολλησει οτι η LG διορθωσε το προβλημα (ενω τηρει σιγη ιχθυος) , να εχουν δικιο. Χλωμο το κοβω ομως... 

Δημοσ.

Εχθές το LG G4 της γυναίκας μου, το οποίο μας εξυπηρέτησε άψογα για ενάμιση χρόνο, έσβησε και δεν ξαναάναψε κανονικά.

Δείχνει το logo του G4, σβήνει, ανάβει, ξανά logo και μετά σβήνει τελείως.

Επικοινώνησα εχθές με το amazon από όπου αγόρασα το τηλέφωνο και μου απάντησαν ότι θα λάβω τα χρήματά μου πίσω (full refund). Είχα και επιλογή για αντικατάσταση με το ίδιο, αλλά προτίμησα να το αποφύγω.

Ακριβώς για αυτό το λόγο το amazon είναι το κύριο κατάστημα από το οποίο αγοράζω ακριβές ηλεκτρονικές συσκευές.

• Like 3
Δημοσ.

To amazon κανει full refund , αλλα αν παρεις "παραεισαγωγη" εδω στην Ελλαδα, πρεπει με το ζορι να αλλαξεις πλακετα, για ενα προβλημα που ειναι καθαρα της LG και οχι του χρηστη... Anyway, μπραβο που θα παρεις full refund, αυτά ειναι!

Δημοσ.

Εχθές το LG G4 της γυναίκας μου, το οποίο μας εξυπηρέτησε άψογα για ενάμιση χρόνο, έσβησε και δεν ξαναάναψε κανονικά.

Δείχνει το logo του G4, σβήνει, ανάβει, ξανά logo και μετά σβήνει τελείως.

Επικοινώνησα εχθές με το amazon από όπου αγόρασα το τηλέφωνο και μου απάντησαν ότι θα λάβω τα χρήματά μου πίσω (full refund). Είχα και επιλογή για αντικατάσταση με το ίδιο, αλλά προτίμησα να το αποφύγω.

Ακριβώς για αυτό το λόγο το amazon είναι το κύριο κατάστημα από το οποίο αγοράζω ακριβές ηλεκτρονικές συσκευές.

Ειμαι σιγουρος ομως οτι το ειχες πληρωσει αναλογα σε σχεση με τα φθηνοτερα σκρουτζομαγαζα.

Ειπαμε οτι στο εξωτερικο δεν ειναι τυχαιο που οι συγκρισεις τιμων που κανουν στα κινητα ειναι παντα σε σχεση με τις τιμες των μεγαλων αλυσιδων οπως Amazon,newegg ή απο τους παροχους.Με λιγα λογια τα ακριβοτερα σε μας Ελληνικης εισαγωγης που ειναι και τα μονα που σε περιπτωση προβληματος εγγυουνται επιστροφη χρηματων,ενω στα σκρουτζομαγαζα αυτες οι λεξεις δεν υπαρχουν στα λεξιλογια τους.

Ναι μεν οι τιμες ειναι χωμα,αλλα δυστηχως στο θεμα του after sales support τα περισσοτερα ειναι αναμενομενα κατω των προσδοκιων.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι τη διαφορά τιμής τότε με τα skroutz-ομάγαζα, το G4 το αγόρασα 499 ευρώ τον Αύγουστο του 2015.

Οπότε τώρα μάλλον θα βάλω άλλα 15 ευρώ και θα της πάρω από το amazon το S7.

Επιστροφή χρημάτων από ελληνικό κατάστημα δεν γίνεται με αποστολή ενός email, ενάμιση χρόνο από την αγορά. Τέτοια εξυπηρέτηση μόνο από τα επώνυμα καταστήματα του εξωτερικού.

• Like 1
Δημοσ.

όπως τα λες, και τον Αύγουστο του 2015 το g4 στο skroutz είχε πάνω από 500 ευρώ

Δεν θυμάμαι τη διαφορά τιμής τότε με τα skroutz-ομάγαζα, το G4 το αγόρασα 499 ευρώ τον Αύγουστο του 2015.

Οπότε τώρα μάλλον θα βάλω άλλα 15 ευρώ και θα της πάρω από το amazon το S7.

Επιστροφή χρημάτων από ελληνικό κατάστημα δεν γίνεται με αποστολή ενός email, ενάμιση χρόνο από την αγορά. Τέτοια εξυπηρέτηση μόνο από τα επώνυμα καταστήματα του εξωτερικού.

Δημοσ.

όπως τα λες, και τον Αύγουστο του 2015 το g4 στο skroutz είχε πάνω από 500 ευρώ

Απο Σεπτεμβριο παντως εγω βλεπω οτι ξεκινησε η κατω βολτα στα 400ευρω και κατω.

Δημοσ.

παιδιά τα δικαρτα έχουν το ίδιο πρόβλημα??

θέλω να πάρω ένα!

Ναι. Απλα δεν παρουσιαζονται τοσο συχνα, γιατι πωλουνται και λιγοτερα. Παιζεις με τις πιθανοτητες γενικως

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

H LG δεν εχει πει τιποτα επισημο. Απλα οταν σφιξουν οι ζεστες, ισως δουμε να επαναλαμβανεται το εργο. Ας ελπισουμε πως οχι ,γιατι μετα την 606 παρτιδα δεν ακουστηκε τιποτα. Μονο στο διπλανο φορουμ ακουσα για ενα, 610 σειρα. 

Δημοσ.

Το προβλημα εχει διορθωθει? Εχω καιρο να ακουσω για bootloop

Πιο πιθανών όσοι τα είχαν τα πέταξαν και πήραν άλλες νορμάλ συσκευές πάρα η LG να διορθώσε το πρόβλημα
  • Like 3
Δημοσ.

Εσυ που δε το ειχες ποτέ σου, παλι απαντας. Τι θα γινει με εσενα ρε παλικαρε; Θα αφησεις κατα μερος τις ειρωνειες; Μια χαρα νορμαλ συσκευη ειναι, που την συνοδευει αυτος ο βραχνας. Λες και σου κλεβουν το φαγητο κανεις, πραγματικα ομως. ΕΛΕΟΣ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...