Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ρυθμίσει να μην εμφανίζονται τα μηνύματά του δεν το χω δει αυτό το ποστ ..... απ το ΘΑ μέχρι το έγινε refund υπάρχει διάφορα 

Πωπω ρε μαν, δεν υπαρχει το ποσο το εχεις ξεχειλωσει... Θα φροντισουμε να σου ποσταρει το refund και με φωτος και ολα τα σχετικα εδω περα, για να πειστεις, or it didn't happen. 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απ το ΘΑ μέχρι το έγινε refund υπάρχει διάφορα 

Πες καλυτερα αγαπητε οτι σου αρεσει να υποτιμας/κραζεις ολα τα σκρουτζομαγαζα και ας αφησουμε ολα τα αλλα.

Ο συμφορουμιτης τουλαχιστον ειχε το θαρος να διεκδικησει αυτα που δικαιουται μιας και το προβλημα ειναι αποκλειστικα της LG και οχι του μαγαζιου αγορας ή χωρας προορισμου.

Βασικα εξακολουθω να μην καταλαβαινω για ποιο λογο παρακολουθεις το θεμα αυτο αλλα τελος παντων.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γράφω από το Nexus 6p μου. Θα γράψω φουλ τι έγινε το βράδυ αργά που θα πάω σπίτι. Πήρα full refund και αγόρασα ένα Nexus 6P 32 GB από το kaizer shop.
PS. Έχω χαζέψει με την ταχύτητα του 6P

Τελικά βρήκα χρόνο τώρα. Λοιπόν, δεν θέλω να πω ποιο είναι το μαγαζί, ξανά, όποιος θυμάται θυμάται. Έκανα λοιπόν την καταγγελία μου βάζοντας πρώτα την LG και μετά το μαγαζί. Σήμερα με πήραν να πάω να πάρω τα λεφτά μου. Πήγα, και τα πήρα, αλλά μου κράτησαν 14 ευρώ γιατί δεν είχα μέσα ακουστικά. Θα τα πάω αύριο, για να μου τα δώσουν. Πήρα λοιπόν το Nexus 6P με το οποίο έχω πάθει πλάκα.

Ένα θέμα έχω μόνο (αλήμονο να το πετύχαινα τέλειο) και η οθόνη όταν την κοιτάζω από πάνω, αλλάζει το χρώμα και γίνεται πιο ψυχρό. Δεν ξέρω αν είναι θέμα των Amoled γενικότερα, το παρατήρησα στην σελίδα του insomnia αρχικά. Τέλος, έπρεπε να δείτε την φάτσα τους όταν μου έδιναν τα χρήματα, priceless. 5 μέρες από την καταγγελία μου, απλά γάμησε ο συνήγορος.

Επεξ/σία από Dinos_12345
  • Like 5
Δημοσ.

Συγχαρητήρια φιλε μου.. Μακαρι να ειναι η αρχη για όλους!! Εμενα δυστυχώς το μαγαζι που το πηρα έκλεισε και δεν τον βρήκε ο ΣτΚ. Οποτε το εχει τρέξει απεναντι στην LG. Την αλλη βδομάδα έχουμε συνάντηση για συμβιβασμό με την LG (αν έρθει βεβαια ποτέ) στα γραφεία του συνηγόρου! Να δω πως θα πάει....

Δημοσ.

Γράφω από το Nexus 6p μου. Θα γράψω φουλ τι έγινε το βράδυ αργά που θα πάω σπίτι. Πήρα full refund και αγόρασα ένα Nexus 6P 32 GB από το kaizer shop.

PS. Έχω χαζέψει με την ταχύτητα του 6P

Τελικά βρήκα χρόνο τώρα. Λοιπόν, δεν θέλω να πω ποιο είναι το μαγαζί, ξανά, όποιος θυμάται θυμάται. Έκανα λοιπόν την καταγγελία μου βάζοντας πρώτα την LG και μετά το μαγαζί. Σήμερα με πήραν να πάω να πάρω τα λεφτά μου. Πήγα, και τα πήρα, αλλά μου κράτησαν 14 ευρώ γιατί δεν είχα μέσα ακουστικά. Θα τα πάω αύριο, για να μου τα δώσουν. Πήρα λοιπόν το Nexus 6P με το οποίο έχω πάθει πλάκα.

Ένα θέμα έχω μόνο (αλήμονο να το πετύχαινα τέλειο) και η οθόνη όταν την κοιτάζω από πάνω, αλλάζει το χρώμα και γίνεται πιο ψυχρό. Δεν ξέρω αν είναι θέμα των Amoled γενικότερα, το παρατήρησα στην σελίδα του insomnia αρχικά. Τέλος, έπρεπε να δείτε την φάτσα τους όταν μου έδιναν τα χρήματα, priceless. 5 μέρες από την καταγγελία μου, απλά γάμησε ο συνήγορος.

Έτσι είναι φίλε οι amoled έχουν μικρή γωνιά θεάσεις είναι φυσιολογικό αυτό..

Δημοσ.

Κοιτουσα το nexus 6P Και ποσο επεσε η τιμη του απο τη στιγμη που το εψηνα μαζι με το G4, και μου'φυγαν 437 τριχες απο τα μαλλια! Καλοδουλευτο :) 

Δημοσ.

Κοιτουσα το nexus 6P Και ποσο επεσε η τιμη του απο τη στιγμη που το εψηνα μαζι με το G4, και μου'φυγαν 437 τριχες απο τα μαλλια! Καλοδουλευτο :)

Thanks man. :) Θα ανοίξω ένα θέμα με το G4, για να κάνω μία έρευνα, μήπως και βρούμε λύση :P

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής κρατάω το κινητό ενώ τρέμει το φυλλοκάρδι μου, άλλά χθες ολοκλήρωσα την καταγγελία στον ΣτΚ και περιμένω την απάντηση απο την Lg και τον έμπορο Skroutz

Σήμερα μετά από ένα μήνα, με ειδοποίησε το skroutzομάγαζο να πάω να παραλάβω τα χρήματα που δαπάνησα για την αγορά του lg4 (404 ευρώ). Πάω για ένα s7 edge τώρα , έστω μεταχειρισμένο, απο ελληνικό μαγαζί, να δουλέψω λίγο χωρίς άγχος.

Ο ΣτΚ τον υποχρέωσε να δεχθεί τον συμβιβασμό γιατί το πρόστιμο απο την Γ.Γ καταναλωτή, θα ξεκινούσε από 1000 ευρώ

• Like 3
Δημοσ.

Σήμερα μετά από ένα μήνα, με ειδοποίησε το skroutzομάγαζο να πάω να παραλάβω τα χρήματα που δαπάνησα για την αγορά του lg4 (404 ευρώ). Πάω για ένα s7 edge τώρα , έστω μεταχειρισμένο, απο ελληνικό μαγαζί, να δουλέψω λίγο χωρίς άγχος.

Ο ΣτΚ τον υποχρέωσε να δεχθεί τον συμβιβασμό γιατί το πρόστιμο απο την Γ.Γ καταναλωτή, θα ξεκινούσε από 1000 ευρώ

Well done my brother!
Δημοσ.

επαθε μιας κοπελας απο το διπλανο φορουμ bootloop , στην lollipop. Και η κοπελα το ειχε σα τα ματια της... Τσοοουυυπ, παρε το bootloop. Με τελευταιες εκδοσεις (απο 608 και ανω) μενει να δουμε τι παιζει... Μου δινεται ελαφρως η εντυπωση πλεον οτι δε το γλιτωνει κανες...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξερουμε αν εχουν παραλαβει πλακετες εκει στην lg μετα την πτωχευση αυτης της εταιρειας με τα καραβια?

Το εχω στειλει απο μεσα οκτωβριου και κανουν τον αλεκο ακομα..

Δημοσ.

εαν εχεις στειλει , βαλε το ΙΜΕΙ σου στο tracking της procordia να δεις τι σου λεει. 

Σε πολλους βγαζει "αναμονη spare parts". Δεν εχουν πλακετες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...