Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οποτε οντως ειναι Hardware το θεμα και ηταν καταστροφικη χρονια για την LG!
Γιατι τοσα κινητα και bootloop δν εξηγητε! 3 με τον 808 και ορισμενα g3!
Απλα μακρια απο lg απο δω και περα μεχρι να αποδειξει οτι ειναι αξιολογη εταιρια

• Like 1
Δημοσ.

Οποτε οντως ειναι Hardware το θεμα και ηταν καταστροφικη χρονια για την LG!

Γιατι τοσα κινητα και bootloop δν εξηγητε! 3 με τον 808 και ορισμενα g3!

Απλα μακρια απο lg απο δω και περα μεχρι να αποδειξει οτι ειναι αξιολογη εταιρια

Γιατί harware; Ίσως κάποιος driver/firmware (ή όπως λέγονται στο android τελοσπάντων) για κάποιο υποσυγκρότημα της LG. Από τη στιγμή που φτιάχνει με reset, δεν κολλάει να πρόκειται για ελαττωματικό υλικό αλλά για ασυμβατότητα.  

Δημοσ.

Εχω την εξης απορια..σκέφτομαι να αγορασω το lg g4 αν το κανω root και περασω custom rom θα εχω προβληματα με boot loop?

Αμα θελεις να οτ κανεις αυτο παρε μεταχειρισμενο κλτρα για να γλιτωσεις 100 ευρο... αμα τα κλαψεις τουλαχιστον να κλαψεις λιγοτερα χρηματα!

Δημοσ.

Με πήραν από το μαγαζί που αγόρασα τη συσκευή. Θα μου γίνει refund λένε. Γάμησε ο συνήγορος.

Να εξηγήσω. Στην "καταγγελία" μου, η μία εταιρία ήταν η LG, η άλλη το μαγαζί ώστε αν δεν ακούσει η LG, το μαγαζί να κάνει αυτό που πρέπει, με άμεσο σκοπό να προστατέψει τη φήμη του.

• Like 1
Δημοσ.

Με πήραν από το μαγαζί που αγόρασα τη συσκευή. Θα μου γίνει refund λένε. Γάμησε ο συνήγορος.

Να εξηγήσω. Στην "καταγγελία" μου, η μία εταιρία ήταν η LG, η άλλη το μαγαζί ώστε αν δεν ακούσει η LG, το μαγαζί να κάνει αυτό που πρέπει, με άμεσο σκοπό να προστατέψει τη φήμη του.

Μπράβο. Λογικά όχι μόνο να προστατεύσει τη φήμη του, αλλά και το κώλο του από τίποτα πρόστιμα.

Καλό σαν προηγούμενο, δείχνει ότι και ο πωλητής/έμπορος έχει ευθύνη, όχι μόνο ο κατασκευαστής/αντιπρόσωπος.

Δημοσ.

Αμα θελεις να οτ κανεις αυτο παρε μεταχειρισμενο κλτρα για να γλιτωσεις 100 ευρο... αμα τα κλαψεις τουλαχιστον να κλαψεις λιγοτερα χρηματα!

ή κλτρα να το πάρει έτοιμο σε bootloop ετσι θα χει να κλάψει ακόμα πιο λιγότερα

Δημοσ.

Με πήραν από το μαγαζί που αγόρασα τη συσκευή. Θα μου γίνει refund λένε. 

ή κλτρα να το πάρει έτοιμο σε bootloop ετσι θα χει να κλάψει ακόμα πιο λιγότερα

Εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι μονο οι Ελληνικες αλυσιδες ειναι που κανουν επιστροφη χρηματων?Τι εγινε εσπασε και αυτος ο μυθος που αναμεταδιδες για τα σκρουτζομαγαζα?:P

• Like 2
Δημοσ.

Εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι μονο οι Ελληνικες αλυσιδες ειναι που κανουν επιστροφη χρηματων?Τι εγινε εσπασε και αυτος ο μυθος που αναμεταδιδες για τα σκρουτζομαγαζα? :P

έχω ρυθμίσει να μην εμφανίζονται τα μηνύματά του δεν το χω δει αυτό το ποστ ..... απ το ΘΑ μέχρι το έγινε refund υπάρχει διάφορα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...