Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κουβαλας ψηφιακη.

Καλυτερες φωτο απο το G4,και κουβαλας το ιδιο βαρος με το να εχεις powerbank.

Solved.-

Και συνολογικα εχεις δωσει και λιγοτερα λεφτα.Και δε φοβασαι μη παθει bootloop η ψηφιακη.

βγαζουν οι ψηφιακες των 100 ευρω καλυτερες απο το g4? εγω στοιχιματιζω οχι

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βγαζουν οι ψηφιακες των 100 ευρω καλυτερες απο το g4? εγω στοιχιματιζω οχι

150 ευρο περιπου!

Που παλι δν ξερω αμα ειναι κλτρες των 200+ σιγουρα!

Δημοσ.

Βραδυ παντως που τρωγεστε,βγαζουν σιγουρα.

Αλλα δεν εχουν ολοι ως προτεραιοτητα τη καμερα για να τη χρησιμοποιειτε σα δικαιολογια.

Ναι εχει καλη καμερα.

Αυτο και τιποτα αλλο.

Σε ολα τα αλλα δεν ειναι κατι το τρομερο.

Αρα αν δεν ενδιαφερει καποιον η καμερα ιδιαιτερα(γιατι φωτο βγαζει πχ το rn3 μια χαρα,δε καταλαβα που θελετε τις θεικες φωτο,λες και τα υπολοιπα περα του G4 βγαζουν πιξελιασμενες) τοτε σαφως και κατι αλλο ειναι καλυτερη επιλογη και σιγουρα φθηνοτερη.

Τωρα αν δε θες να το παραδεχτεις,δεν ειναι δικο μου θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Βραδυ παντως που τρωγεστε,βγαζουν σιγουρα.

Αλλα δεν εχουν ολοι ως προτεραιοτητα τη καμερα για να τη χρησιμοποιειτε σα δικαιολογια.

Ναι εχει καλη καμερα.

Αυτο και τιποτα αλλο.

Σε ολα τα αλλα δεν ειναι κατι το τρομερο.

Αρα αν δεν ενδιαφερει καποιον η καμερα ιδιαιτερα(γιατι φωτο βγαζει πχ το rn3 μια χαρα,δε καταλαβα που θελετε τις θεικες φωτο,λες και τα υπολοιπα περα του G4 βγαζουν πιξελιασμενες) τοτε σαφως και κατι αλλο ειναι καλυτερη επιλογη και σιγουρα φθηνοτερη.

Τωρα αν δε θες να το παραδεχτεις,δεν ειναι δικο μου θεμα.

μωρε δεν εχω καν το g4 και δεν προσπαθω να πω κατι καλο πανω σε αυτο αλλα κακα τα ψεματα αν το g4 δεν ειχε τα θεματα του με τα bootloops μια χαρα κινηταρα θα ηταν και αρκετα καλυτερο απο καθε xiaomi note 3-4 pro και μη!!!

Δημοσ.

μωρε δεν εχω καν το g4 και δεν προσπαθω να πω κατι καλο πανω σε αυτο αλλα κακα τα ψεματα αν το g4 δεν ειχε τα θεματα του με τα bootloops μια χαρα κινηταρα θα ηταν και αρκετα καλυτερο απο καθε xiaomi note 3-4 pro και μη!!!

Kαλα εκτος απο μπαταρια και κατασκευη σε ολα τα αλλα θεματα κλτρο ειναι με διαφορα αλλα εχει και την διπλασια τιμη μην το ξεχναμε ετσι! Και που ειναι σε καποια θεματα πισω (και κρισημα κατα την αποψη μου) ειναι απαραδεκτο! Κινητο μισης τιμης να εχει κλτρη κατασκευη κ fingerpint sensor? Αντε για την μπαταρια ας το ξεπερασουμε..

Δημοσ.

ο 808 του g4 δεν είναι καλύτερος του 650,το αντίθετο μάλιστα, οπότε είναι και σε επεξεργαστή καλύτερο

Kαλα εκτος απο μπαταρια και κατασκευη σε ολα τα αλλα θεματα κλτρο ειναι με διαφορα αλλα εχει και την διπλασια τιμη μην το ξεχναμε ετσι! Και που ειναι σε καποια θεματα πισω (και κρισημα κατα την αποψη μου) ειναι απαραδεκτο! Κινητο μισης τιμης να εχει κλτρη κατασκευη κ fingerpint sensor? Αντε για την μπαταρια ας το ξεπερασουμε..

Δημοσ.

Επειδη το εχω πιασει το G4 ,ειναι αρκετα καλο κινητο,αλλα οντως σε λιγα σημεια χανει.

Εαν τα προσεχε αυτα και εννοειται εφτιαχνε και τα bootloops τοτε θα ηταν φοβερο κινητο,ειδικα στη τιμη που παιζει τωρα.

Αλλα lg ειναι αυτη...

Δημοσ.

Εμένα δεν έχει βγάλει κιχ με την 5.1.1 πάντως. Περιμένω να περάσει το 4αμηνο από την αλλαγή πλακέτας αλλά μέχρι στιγμής, τίποτα. Βέβαια η χαλασμένη οθόνη παραμένει χαλασμένη.

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο στο συνηγόρο για την καταγγελία μου και μου είπαν ότι δεν έχει λάβει το email μου... Και περιμένω αυτοί να βγάλουν άκρη με τον κολοσσό που είναι η lg. Who am I kidding?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...