Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ στο θέμα της μπαταρίας.Δεν βλέπω καμία βελτίωση,ίσα-ίσα το αντίθετο θα έλεγα,βέβαια τώρα το ψιλοφόρτωσα με παραπάνω εφαρμογές και χρήση γενικότερα...

τολμηρο σε βρισκω..

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο αυριο αποχωριζομαι το g4.

πηρα redmi 3 pro, περασα ελληνικη rom και εχω χαζεψει με τη ταχυτητα, τη μπαταρία και το interface.

ειδα 7+ ωρες οθονη λεω ενταξει πλακα κανει..

Δημοσ.

πηρα redmi 3 pro, περασα ελληνικη rom και εχω χαζεψει με τη ταχυτητα, τη μπαταρία και το interface.

Λογικό, έχει 4100 μπαταρία με μικρότερη οθόνη και πολύ μικρότερη ανάλυση από το G4. Δε λέω βέβαια ότι η αυτονομία του G4 είναι αποδεκτή, παίζει υποχρεωτικά εφεδρική μπαταρία στην τσέπη για παν ενδεχόμενο.

Δημοσ.

Σε εσάς μετά την τελευταία αναβάθμιση, πέφτει η μπαταρία πολύ γρήγορα η μόνο σε μένα;

Και εγώ έχω αυτή την εντύπωση.

Δημοσ.

Και εγώ έχω αυτή την εντύπωση.

Ας μας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος, εγώ κάτι διάβασα σε άλλα site αλλά δεν εδωσα σημασία.

Δημοσ.

Ποιος να το επιβεβαιώσει, περιμένεις πχ να βγει η LG και να πει ότι μείωσε τη ζωή της μπαταρίας;

Επίσης τόσες εφαρμογές αναβαθμίζονται κάθε μέρα, μπορεί να το προκαλεί και το fb ή το viber ή το κάποια της google πχ

• Like 1
Δημοσ.

Σε εσάς μετά την τελευταία αναβάθμιση, πέφτει η μπαταρία πολύ γρήγορα η μόνο σε μένα;

Ας μας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος, εγώ κάτι διάβασα σε άλλα site αλλά δεν εδωσα σημασία.

Και εδω πεφτει ταχυτερα. Το'χω πει και λιγο πιο πισω . Αλλοπροσαλλη μπαταρια εντελως.

Ποιος να το επιβεβαιώσει, περιμένεις πχ να βγει η LG και να πει ότι μείωσε τη ζωή της μπαταρίας;

Επίσης τόσες εφαρμογές αναβαθμίζονται κάθε μέρα, μπορεί να το προκαλεί και το fb ή το viber ή το κάποια της google πχ

Και επειδη αναβαθμιζονται εφαρμογες καθε μερα θα πρεπει να μας ρημαζει την μπαταρια; Και ειδικα στο g4; Δε καταννοω τη λογικη ρε συ. Δηλαδη τι αναβαθμιση δεχτηκε το fb που μεσα στις 20 μερες που περασαν απο τοτε που εκανα το update , μου τη ριχνει αισθητα πιο γρηγορα; Θα σβησω fb,messenger και θα επανελθω λοιπον. Ανουσιο βεβαια γιατι και τα 2 θεωρητικα μου τρωνε (συμφωνα με στατιστικα μπαταριας), οτι ετρωγαν και πριν. 4-5% της συνολικης μπατααριας. 

Προσωπικα βλεπω και παλι το γνωστο προβλημα. Αυξημενη χρηση του "συστηματος android" . Στο 8-9% , δεν ηταν ποτε, τουλαχιστον σε εμενα. WTF ?

Δημοσ.

Άνθρωπος;

Δημοσ.

Μάλλον δεν εβγαλες φωτό ακόμα
Δημοσ.

Μάλλον δεν εβγαλες φωτό ακόμα

Γιατι φωτο βγαζεις καθε 10 λεπτα ενω τη μπαταρια τη χρησιμοποιεις μια στις τοσες.

Η οταν σου ξεμεινει απο μπαταρια,βγαλε φωτο και ασε το αλλου που θα ειναι στο 50% ακομα να βγαζει χειροτερες.

Δημοσ.

Γιατι φωτο βγαζεις καθε 10 λεπτα ενω τη μπαταρια τη χρησιμοποιεις μια στις τοσες.

Η οταν σου ξεμεινει απο μπαταρια,βγαλε φωτο και ασε το αλλου που θα ειναι στο 50% ακομα να βγαζει χειροτερες.

power bank φιλε με 15 ευρουλακια και το εφτιαξες αυτο!!! την καμερα πως θα την φτιαξεις??? (Δεν λεω οτι δεν αξιζει το red mi note 3 pro αλλα η καμερα του ειναι για τα μπαζα κακα τα ψεματα)

• Like 1
Δημοσ.

power bank φιλε με 15 ευρουλακια και το εφτιαξες αυτο!!! την καμερα πως θα την φτιαξεις??? (Δεν λεω οτι δεν αξιζει το red mi note 3 pro αλλα η καμερα του ειναι για τα μπαζα κακα τα ψεματα)

Κουβαλας ψηφιακη.

Καλυτερες φωτο απο το G4,και κουβαλας το ιδιο βαρος με το να εχεις powerbank.

Solved.-

Και συνολογικα εχεις δωσει και λιγοτερα λεφτα.Και δε φοβασαι μη παθει bootloop η ψηφιακη.

• Like 1
Δημοσ.

Και εδω πεφτει ταχυτερα. Το'χω πει και λιγο πιο πισω . Αλλοπροσαλλη μπαταρια εντελως.

Και επειδη αναβαθμιζονται εφαρμογες καθε μερα θα πρεπει να μας ρημαζει την μπαταρια; Και ειδικα στο g4; Δε καταννοω τη λογικη ρε συ. Δηλαδη τι αναβαθμιση δεχτηκε το fb που μεσα στις 20 μερες που περασαν απο τοτε που εκανα το update , μου τη ριχνει αισθητα πιο γρηγορα; Θα σβησω fb,messenger και θα επανελθω λοιπον. Ανουσιο βεβαια γιατι και τα 2 θεωρητικα μου τρωνε (συμφωνα με στατιστικα μπαταριας), οτι ετρωγαν και πριν. 4-5% της συνολικης μπατααριας. 

Προσωπικα βλεπω και παλι το γνωστο προβλημα. Αυξημενη χρηση του "συστηματος android" . Στο 8-9% , δεν ηταν ποτε, τουλαχιστον σε εμενα. WTF ?

Όταν βγήκε η ενημέρωση, είχα διαβάσει ότι αφορούσε μια δυνατότητα συνδιασμού 4g και wifi για μεγαλύτερες ταχύτητες.

Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί αυτό να σχετίζεται με τη μπαταρία, αυτή η δυνατότητα λογικά μένει ανεκμετάλλευτη στην Ελλάδα.

Σε εμένα το σύστημα Android δείχνει αυτή τη στιγμή 10% το λειτουργικό σύστημα Android 7% και οι υπηρεσίες google 10%. Δεν ξέρω τι συμπέρασμα μπορεί να βγει από αυτό.

Επίσης όποια εφαρμογή και να αφαιρέσεις θα γλιτώσεις τη μπαταρία που καταναλώνει, άρα θα είσαι καλύτερα, αλλά πώς θα το συγκρίνεις με την προηγούμενη έκδοσή της;

Γενικά δε μπαίνω σε αυτή τη λογική, γιατί δεν πήρα το g4 για να κάνω εκπτώσεις στις εφαρμογές.

Κάτι που διάβασα ότι μπορεί να βοηθήσει είναι η απενεργοποίηση του "αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων" στο ρυθμίσεις/σχετικά με το τηλέφωνο. Δοκιμάστε το και προσπαθήστε να συγκρίνετε.

Άνθρωπος;

Αυτό που λέω είναι ότι ένα μικρό δείγμα από εντυπώσεις χρηστών δεν πρόκειται να αποτελέσουν επιβεβαίωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...