Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου δουλευει θα ελεγα να το αφησεις οπως ειναι.

Κι εγώ έτσι το σκέφτηκα.. Είναι ρίσκο όσο να ναι :P

Το αφήνουμε ως έχει λοιπόν.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λίγο Εκτός τόπου σε βρίσκω λογιστουλη :P

Υποπτευόμαστε ότι το πρόβλημα το προκαλεί Η 6.0. Αναβαθμισμενοι είμαστε. Αλλά έχουμε και απορίες όσον αφορα το 6.0.1 που λέει ο φιλος πιο πανω. Το g4 έχει μέχρι 6.0. Γι'αυτό απορώ κι εγώ..

Δημοσ.

περίμενε να το κοιτάξω και θα σου πω...

βέβαια ο από πάνω σου λέει 5.1.1 ,  από επιλογή; 

Λογικα απο επιλογη. Για τον λογο που αναφερω. Προσπαθουμε να καταλαβουμε αν για τα επαναλαμβανομενα bootloops ευθυνεται το λογισμικο ή οχι :) 

Δημοσ.

Sorry παιδιά δεν είμαι σίγουρος για την έκδοση. Μπορεί να είναι και 6.0 δεν θυμάμαι τώρα, θα το δω. Αλλά και 6 να είναι, της έβγαλε να πάρει αναβαθμιση

Δημοσ.

Sorry παιδιά δεν είμαι σίγουρος για την έκδοση. Μπορεί να είναι και 6.0 δεν θυμάμαι τώρα, θα το δω. Αλλά και 6 να είναι, της έβγαλε να πάρει αναβαθμιση

H αναβαθμιση δεν το παει σε 6.0.1 , απλα αλλαζει την εκδοση της ρομ σε V20G (εκτος και αν ειναι ελβετικο , οποτε γινεται V20H).

• Like 1
Δημοσ.

H αναβαθμιση δεν το παει σε 6.0.1 , απλα αλλαζει την εκδοση της ρομ σε V20G (εκτος και αν ειναι ελβετικο , οποτε γινεται V20H).

Aha.. αρα μα φανταστώ ειναι μικρής σημασίας οποτε δεν μπαίνουμε καν στον κόπο..

Δημοσ.

Εγω ειδα 1 βελτιωση, οσον αφορα το ποσο θερμαινεται. Απο εκει και περα, σε βαθος χρονου ανακαλυψα οτι απο μπαταρια ειναι μη χειροτερα με την νεα αναβαθμιση. 

Και εχω τα απολυτως απαραιτητα μεσα, φαντασου. Χρειαζομαι επαναφορα εργοστασιακων , ομως αυτο ειναι σα να παιζω με τη φωτια στο g4 :P 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ειδα 1 βελτιωση, οσον αφορα το ποσο θερμαινεται. Απο εκει και περα, σε βαθος χρονου ανακαλυψα οτι απο μπαταρια ειναι μη χειροτερα με την νεα αναβαθμιση. 

Και εχω τα απολυτως απαραιτητα μεσα, φαντασου. Χρειαζομαι επαναφορα εργοστασιακων , ομως αυτο ειναι σα να παιζω με τη φωτια στο g4 :P

Συμφωνώ και εγώ στο θέμα της μπαταρίας.Δεν βλέπω καμία βελτίωση,ίσα-ίσα το αντίθετο θα έλεγα,βέβαια τώρα το ψιλοφόρτωσα με παραπάνω εφαρμογές και χρήση γενικότερα...

Δημοσ.

κανένα πρόβλημα με την μπαταρία βέβαια δεν μπορώ να πω ότι διακρίνω και βελτίωση θα ήταν ψέμα,,,όπως ήταν έτσι και είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...