Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να καταλάβει ας δει τι παρτίδα είχε πριν και μετά.

Λογικά τέλη Σεπτεμβρίου θα έρθει. Έχουν έλλειψη πλακετών. Αυτός μπορεί να ήταν από τους τελευταίους και εσυ να μην πρόλαβες.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ το πήρα σήμερα, με αλλαγμένη πλακέτα. Ζητούσα επίμονα και απο την LG και από το κατάστημα πώλησης (skroutz) αντιστροφή πώλησης 404 εύρω.  Αϋριο όλη η υπόθεση στον συνήγορο του πολίτη. Η σύζυγος είναι δικηγόρος και έχει ανταλλάξει τουλάχιστον 20 mail με αστείες απαντήσεις απο LG Hellas και πωλητή. Τουλάχιστν η LG Hellas, θα μαζέψει όλες τις καταγγελίες και μπορεί να το δει διαφορετικά, αν κάνετε και οι υπόλοιποι παθόντες την ίδια κίνηση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.. 
Εμένα σήμερα μου ήρθε μήνυμα πως ξεκίνησε η αποστολή της συσκευής με Courier.. Οπότε λογικά αύριο θα το έχω στα χέρια μου. Βέβαια εκκρεμεί η απάντηση της LG για συμβιβασμό (λόγω της αναφοράς που έχω κάνει στον συνήγορο, διαβάστε την δημοσίευσή μου #1092).

Όταν έχω νεότερα θα σας ενημερώσω...

• Like 2
Δημοσ.

λετε να εγινε κανα θαυμα και να ηρθε και για εμας με το nexus καμια πλακετα??? τι χαλι μαυρο αυτο με τα ανταλλακτικα στην lg... Κινεζικο αν εστελνα στην κινα για επισυεη πιο γρηγορα θα γινονταν!!!

Δημοσ.

Απο τα 3 πρωτα νουμερα του αυτοκόλλητου που ειναι κολλημενα κατω απο την μπαταρια και δειχνουν τον S/N

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...