Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Procordia: φίλος πήγε το δικό του και του είπαν ότι περιμένουν πλακέτες τέλος Σεπτεμβρίου και αν θέλει μπορούν να του κάνουν αντικατάσταση με το LG K10.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Procordia: φίλος πήγε το δικό του και του είπαν ότι περιμένουν πλακέτες τέλος Σεπτεμβρίου και αν θέλει μπορούν να του κάνουν αντικατάσταση με το LG K10.

Α καλά. Το Κ10 δεν είναι πολύ κατώτερο του g4; 

Δημοσ.

Α καλά. Το Κ10 δεν είναι πολύ κατώτερο του g4;

Πιο πριν έδιναν 5X, μετά X Screen, αφού τελείωσαν και τα δυο και περιμένουν πλακέτες είπαν να δώσουν Stock...

• Like 1
Δημοσ.

έχει βγάλει κανένας άκρη με συνήγορο ή να μην προσπαθήσω καν, να το πάω για φτιάξιμο και μετά πούλημα;

Εγω προσωπικα μονο και μονο επειδη ειναι χρονοβορα διαδικασια αυτη με το συνηγορο, δεν θα το προσπαθουσα. Καλυτερα να το πουλησεις. Εδω που τα λεμε, τι μπορει να κανει ο συνηγορος παραπανω;

• Like 1
Δημοσ.

Εγω προσωπικα μονο και μονο επειδη ειναι χρονοβορα διαδικασια αυτη με το συνηγορο, δεν θα το προσπαθουσα. Καλυτερα να το πουλησεις. Εδω που τα λεμε, τι μπορει να κανει ο συνηγορος παραπανω;

Συγνωμη αλλα αυτη δεν ειναι νοοτροπια σωστου πελατη. Και με την εγγυηση της apple μετα τον πρωτο χρονο πως νομιζεις οτι οι περισσοτεροι που το κυνηγισαν εβγαλαν ακρη.

έχει βγάλει κανένας άκρη με συνήγορο ή να μην προσπαθήσω καν, να το πάω για φτιάξιμο και μετά πούλημα;

Το μονο που δεν γνωριζω για να πω με σιγουρια ειναι τι ακριβως μπορει να γινει εστω αν δικαιωθεις. Θα σου δωσουν τα λεφτα σου πισω?Θα σου δωσουν αλλη συσκευη ιδιας αξιας,δηλαδη V10/G5?Θα σου δωσουν αλλο G4 σφραγισμενο. Κοινως αν μπορεις ρωτα πρωτα τι μπορεις να κερδισεις απο την ολη διαδικασια για να ξερουμε αν αξιζει ή οχι να ασχοληθεις. 

Αν ειναι να μπλεξεις και το αποτελεσμα να ειναι να ξαναπαει στο service πιο πολυ αξιζει το παραπανω.

Αν παλι  το βιαζεσαι το θεμα τοτε κανε το παραπανω που γραφεις.

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα αυτη δεν ειναι νοοτροπια σωστου πελατη. Και με την εγγυηση της apple μετα τον πρωτο χρονο πως νομιζεις οτι οι περισσοτεροι που το κυνηγισαν εβγαλαν ακρη.

Το μονο που δεν γνωριζω για να πω με σιγουρια ειναι τι ακριβως μπορει να γινει εστω αν δικαιωθεις. Θα σου δωσουν τα λεφτα σου πισω?Θα σου δωσουν αλλη συσκευη ιδιας αξιας,δηλαδη V10/G5?Θα σου δωσουν αλλο G4 σφραγισμενο. Κοινως αν μπορεις ρωτα πρωτα τι μπορεις να κερδισεις απο την ολη διαδικασια για να ξερουμε αν αξιζει ή οχι να ασχοληθεις. 

Αν ειναι να μπλεξεις και το αποτελεσμα να ειναι να ξαναπαει στο service πιο πολυ αξιζει το παραπανω.

Αν παλι  το βιαζεσαι το θεμα τοτε κανε το παραπανω που γραφεις.

Θα τους κάνω ένα τηλέφωνο το πρωί να δω αν μπορούν να μου πουν τι κερδίζω αν δικαιωθώ και αν μου πουν για λεφτά πίσω, θα κάνω καταγγελία.

• Like 1
Δημοσ.

Θα τους κάνω ένα τηλέφωνο το πρωί να δω αν μπορούν να μου πουν τι κερδίζω αν δικαιωθώ και αν μου πουν για λεφτά πίσω, θα κάνω καταγγελία.

Ετσι μπραβο.Α και επειδη το πιο πιθανο να μην ειναι ενημεροι(λογικο αλλωστε)για το θεμα αυτο του G4,να αναφερεις καλου κακου τι απαντηση σου δινει και η αντιπροσωπεια και το καταστημα φυσικα.

Δημοσ.

Παιδια διαβαζει κανεις τις δημοσιεύσεις? Το ξερετε οτι εγω εχω παει και το εχω προχωρήσει? Σας το εχω πει...

Το θέμα είναι τεράστιο, ένα reminder που και που χρειάζεται

Just got off the phone με το συνήγορο.

Τους εξήγησα την κατάσταση και πώς θέλω να πάρω τα λεφτά μου πίσω, μου είπαν ότι αυτοί αυτό θα επιδιώξουν οπότε καλό είναι να γίνει η καταγγελία. Δεν είναι τίποτα σίγουρο αλλά αυτή θα είναι το τελικό αποτέλεσμα αν δικαιωθώ

Δημοσ.

Το θέμα είναι τεράστιο, ένα reminder που και που χρειάζεται

Reminder λοιπον:

Έχω καταθέσει από τα τέλη Ιουλίου (25-30 /07) σχετικό φάκελο - καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή.

Ο φάκελος περιλάμβανε: 

1. Την φόρμα της καταγγελίας, που την κατεβάζεις από τον ιστότοπο του συνήγορου  (προς / θέμα / ιστορικό / Συνημμένα)
  2. Συνημμένα (13  έγγραφα):
  • Αντίγραφο Ταυτότητας
  • Όλα τα αποδεικτικά (Αναφορές Επισκευών της Procordia - 4 service) - σκαναρισμένα (pdf)
  • Αλληλογραφία με LG που ανέφερα το πρόβλημα που έχω και την ταλαιπωρία μου - και απαντούσαν με αυτόματα κείμενα καθώς και την άρνησή τους να μου αλλάξουν συσκευή.

Για ολα τα παραπάνω ο Συνήγορος έλεγξε την πληρότητα και τα αποδέχτηκε και σε λιγότερο από 5 μέρες τα απέστειλε στην LG και ζήτησε την απάντηση τους στην καταγγελία μου (μου στείλανε ταχυδρομικώς κοινοποίηση της επιστολής που κάναν στην LG)

H LG απάντησε πως μου αλλάξανε πλακέτα εκ νέου στο τελευταίο service. (φοβερή απάντηση ε??)

Και πριν μια βδομάδα μου έστειλε την τελευταία επιστολή ο ΣτΚαταναλωτή με την οποία ζητά απο την LG (βάσει κάποιων νομικών αρθρων κτλ...) να μου αλλάξουν την συσκευή / αποζημιώσουν για την ταλαιπωρία και τις ζημίες που έχω υποστεί από την συσκευή τους χωρις δική μου υπαιτιότητα καθώς το πρόβλημα δεν επιλύεται και υφίσταται συνεχώς.

Τέλος ζητά απο την LG να στείλουν εγγράφως την διάθεσή τους (για συμβιβασμό με εμένα) αλλιώς αυτεπάγγελτα ο ΣτΚατ θα ενεργήσει σύμφωνα με τα προβλεπόμενα (αριθμεί κάτι ΦΕΚ, νόμους κτλ) που ενδέχεται να  επιφέρουν κυρώσεις στην LG.

Δίνει διορία 10 ημερών στην LG να απαντήσει.    

Οπότε αυτή την εβδομάδα άντε την άλλη περιμένω νέα!!!!!!!

Συνοψίζοντας: Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να στείλω ένα e-mailaki με συνημμένα 10 - 12 πράγματα. Τίποτε άλλο.... Τα ανέλαβε όλα ο Συνήγορος.

Έχω ξαναπεί πως μόνο εδώ μέσα μόνο είμαστε περίπου 85 άτομα με αυτό το πρόβλημα ... Αντί να γράφουμε / κράζουμε σε 500 posts ήρθε η ώρα να πάτε και οι υπόλοιποι (εξάλλου πλέον το γνωρίζει το θέμα ο Συνήγορος) στην τελική διεκδικούμε νόμιμα δικαιώματα δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και ζητάμε παράλογα πράγματα... 

Εμπρός λοιπόν παιδιά!! 10λεπτά θα σπαταλήσετε για 500 - 400 - 300 ευρώ που χαλάσατε + την ταλαιπωρία που έχουμε φάει στην μάπα όλοι μας η οποία δεν εκτιμάται σε χρήμα!!!

Αυτά από εμένα! (πιστεύω ήμουν αναλυτικός και συνοπτικός παράλληλα).

• Like 7
Δημοσ.

μου ερχονται αμυδρες αναμνησεις οτι σε κοντινο διαστημμα ειχα δωσει λεει 330 ευρω για να εχω τηλεφωναρα αλλα μετα κοιταω τα χερια μου και βλεπω ενα nokia των 80 ευρω....μπαααα ιδεα μου θα ειναι λεω.......

Δημοσ.

ρε σεις. το εχω στειλει 16/8 δεν εχει ερθει και μου λενε δεν εχουν πλακετες.

φιλος το εστειλε 26/8 και του ηρθε σημερα με αλλαγμενη πλακετα....

τι παιζει?

μηπως το εφτιαξαν χωρις να αλλαξουν πλακετα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...