Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα θεμα hw σε σημαινει απαραιτητα θεμα με το soc.

Ειναι και αλλα πραγματα πανω στη πλακετα.

Αυτό ακριβώς!

Hw όλοι μόνο το soc λένε έχει 10002 να πράγματα κ. Δυστυχώς όλες οι "φουρνιες" κινητών αφού δν έχει παραδεχτεί τι το προκαλεί μάλλον δν το έχει βρει κ όλες οι συσκευές τις θα έχουν το ίδιο θέμα! Ας ελπίσουμε να μην είναι έτσι και με το nougat να αλλάξει

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν είναι hw πως να το κάνουμε.το hw προκύπτει στην πορεία επειδή το πηδάει το κακο φιρμ

έχω στοκ, πάω να μπω σε wifi και σκάει bootloop.επαναφέρω το back up του στοκ μέσω twrp στο φτερό.πάω να ξαναμπω και ξανα bootloop.περνάω στο καπάκι cyanogenmod 13 και προσπαθώ να μπω ξανά στο wifi χωρίς θέμα αυτή την φορά.κρατάω πόσο καιρό την cm13 χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. αποφασίζω να γυρίσω ξανα σε στοκ με καθαρή εγκατάσταση αυτή την φορά.δούλεψε μερικές μέρες οκ και με το που πάω να μπω σε ένα random wifi ξανά bootloop και αυτή την φορά μου έμεινε το κινητό στο χέρι και δεν ξανα άναψε ποτέ.

όλα αυτά σε g3.δεν είναι πυρηνική φυσική, απλά πράγματα είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Κάτοχος LG nexus 5x και αυτό LG είναι δεν λένε κάπου για bootloop επίσης το g3 μέχρι το λολιποπ δεν είχε θέμα και απόφασησαν να χαλάσουν οι πλακέτες τώρα ? Είναι 100% software άποψη μου .

• Like 2
Δημοσ.

Όταν φτιάχνει με hard reset και μετά λειτουργεί κανονικά, πώς να είναι hw; Εκτός αν θεωρείται  to firmware μέρος του hw. 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να ειναι κανας driver και να μη δουλευει σωστα με καποια συγκεκριμενα chip wifi.

Και οσες συσκευες το εχουν,να το παθαινουν.

Μια υποθεση κανω,με βαση τα οσα εχω διαβασει και ποτε παρουσιαζεται.

Αλλα το να ειναι software ,να το παθαινουν 4 συσκευες(οι ακριβοτερες) και να μην το εχουν λυσει,ειναι μεγαλη ξεφτιλα απο την lg.

Δημοσ.

δεν ειχα παρει πρεφα οτι εχει γινει τοσο μεγαλο θεμα με τα bootloop στο g4..το δικο μου ειναι 505 εκδοση αγορασμενο 02/16 και μεχρι στιγμης, ξυλο να χτυπησω, ουτε το παραμικρο κολλημα. να το πουλησω οσο προλαβαινω??

Δημοσ.

δεν ειχα παρει πρεφα οτι εχει γινει τοσο μεγαλο θεμα με τα bootloop στο g4..το δικο μου ειναι 505 εκδοση αγορασμενο 02/16 και μεχρι στιγμης, ξυλο να χτυπησω, ουτε το παραμικρο κολλημα. να το πουλησω οσο προλαβαινω??

Αν το να σου μείνει ξαφνικά δεν είναι πιθανό να επιφέρει καταστροφική επίδραση στη ζωή σου, απλά παίρνε backup εβδομαδιαία.

Δημοσ.

τωρα μιλησα τηλεφωνο και μου λενε οτι περιμενουν ανταλακτικα μετα τις 15 σεπτεμβρη και το εχω στειλει απο τις 18 αυγουστου ... παμε για 1 μηνα +...

Δημοσ.

τωρα μιλησα τηλεφωνο και μου λενε οτι περιμενουν ανταλακτικα μετα τις 15 σεπτεμβρη και το εχω στειλει απο τις 18 αυγουστου ... παμε για 1 μηνα +...

Κινέζο να έπαιρνες παίζει να χεις ξεμπερδέψει τώρα άπλα απαράδεκτη η LG

Δημοσ.

Κινέζο να έπαιρνες παίζει να χεις ξεμπερδέψει τώρα άπλα απαράδεκτη η LG

Οτι αλλο και να επαιρνε δεν θα ειχε θεμα (αρκει να μην... εσκαγε).

Επισκευασε το και μετα αμεσως πωληση. Παρε καποιο nexus 5x η αν σε παιρνει 1+3.
Δημοσ.

Αν δεν σου εχουν ηδη δωσει αλλο τηλεφωνο μιλησε με το καταστημα αγορας και ζητα να σου δωσουν ενα κινητο να κανεις την δουλεια σου.Επιβαλεται μετα απο ενα διαστημα 20-25ημερων αλλωστε(ασχετως αν τα καταστηματα πολλες φορες κανουν του κεφαλιου τους).

Με λιγα λογια,και οσο σκληρο και αν ακουστει,και εγω αυτο που εχω να πω προσωπικα ειναι το παραπανω,προς τους κατοχους του κινητου.

Επισκευασε το και μετα αμεσως πωληση. Παρε καποιο nexus 5x η αν σε παιρνει 1+3.

Βεβαια εν μερη λυπαμαι και αυτους που τα αγοραζουν used τα LG αλλα τελος παντων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...