Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το iPhone 4, πως αχρηστεύτητκε με το iOS 7; Έγινε (πολύ) πιο αργό, σωστά; Δε νομίζω να το έκαψε η Apple όμως. Δηλαδή πόσο πιο γρήγορα θα μπορούσε να πηγαίνει στο iOS 7 με μονοπύρηνο CPU; Ή μήπως να μην έδινε καθόλου το update, και να το άφηνε στο iOS 6 όπως το 3GS; Πάλι κράξιμο δε θα έτρωγε; Η μόνη σωστή λύση θα ήταν να έδινε επίσημο τρόπο για downgrading αλλά κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει, επειδή....

Δεν συζητω το γεγονος πως με το update σε ios 7 "αχρηστευτηκαν" ολα τα 4αρια.. Απαραδεκτο για την φιλοσοφια της apple ( οπως ειπαν τοτε μερικοι, αν ζουσε ο jobs δεν θα αφηνε να γινει κατι τετοιο...)

Εννοω οτι μετα απο ενα update σε ios 9 κατι αν θυμαμαι καλα , εκαψε τα ic baseband chips σε παρα πολλες συσκευες και εννοειτε δεν αναγνωρισε τιποτα για συσκευες εκτος εγγυησης.. Αυτες οι συσκευες ξαφνικα αμεσως μετα το update εδειχναν no service, και μετα απο restore δεν ανοιγε ποτε ξανα..( κολλουσε και εβγαζε error -1 κλπ.. ). Δες εδω:

https://m.reddit.com/r/apple/comments/2ho3zq/the_latest_ios_update_broke_my_iphone_5_apple/

Το galaxy s2 πετουσε συνεχεια ( εκλεινε εφαρμογες χωρις λογο..) και δεν μπορεσ να το δουλεψω ουτε 2 βδομαδες και το δωσα.. Δεν το ψαξα τοτε με custom roms κλπ. Με official γινοταν..

Δημοσ.

Η lg εχει πει οτι ειναι θεμα hw και οχι software... 

Θέμα hardware απ'ότι θυμάμαι ήταν στις 5XX παρτίδες όπου ξεκολλούσαν τσιπ. Και άντε, στο G4 είναι θέματα hardware. Στο G3; Στο V10; Στο G5; Και σε αυτά πρόβλημα hardware;

Δημοσ.

Λαθος σκεπτικο. Οταν εισαι εξω και σε κρεμασει το κινητο , επειδη δεν εκανες καθε μερα backup, εχεις και παραεχεις να φοβασαι. Επειδη το σερβις κανει αυτο που υποτιθεται πως εχει λαβει εντολη να κανει, δε σημαινει οτι ειναι και φοβερο. Ιδιαιτερα φοβερο ειναι το γεγονος , οτι ορισμενοι εχουν το κινητο 2 μηνες στην κατοχη τους, και αλλους 2 μηνες στο σερβις. Και το λεω εγω που ακομη το κινητο μου ειναι ακμαιο. Ουτε image retention, ουτε bootloop. Και λεω ακομη, γιατι εχω παρει αποφα

Το service γενικοτερα της LG για ολες τις συσκευες ειναι απο τα καλυτερα. Αλλο το Service και αλλο η ποιοτητα κατασκευης της συσκευης, εσυ μονο σου το λες.

Δεν διαφωνω σε καμια περιπτωση οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να τυχαινει παραπανω απο μια φορα το bootloop και ειδικα μετα απο αλλαγη πλακετας!!!! Το λαθος προφανως ειναι της LG ως εταιριας και θεωρω οχι του service που απλα οπως λες εκτελει εντολες.

Δημοσ.

Θέμα hardware απ'ότι θυμάμαι ήταν στις 5XX παρτίδες όπου ξεκολλούσαν τσιπ. Και άντε, στο G4 είναι θέματα hardware. Στο G3; Στο V10; Στο G5; Και σε αυτά πρόβλημα hardware;

Ε αμα ειναι θεμα software γιατι απλα να μην κανεις root και να βαλεις μια αλλη rom? :\

Επισης δεν γινεται να ειναι θεμα software και να υπαρχει σε ολα τα κινητα, γιατι υπαρχει σε διαφορετικες εκδοσεις android... Πιο πολυ παιζει το hw νομιζω, κατι που εχουν κοινο αυτα τα κινητα στην συναρμογη και το χουν σε ολες... 

Δημοσ.

για αυτό το πρώτο που σου λένε είναι κάνε hard reset.... ένα μάτσο άσχετοι είναι που ολόκληρος κολοσσός δεν ξέρει να γράψει ένα σωστό κώδικα και ξέρει ένα παιδάκι στο xda.

υγ με αοσπ παίζει καμπάνα, έχω κάνει άπειρες δοκιμές.με το στοκ φιρμ έχει θέματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ε αμα ειναι θεμα software γιατι απλα να μην κανεις root και να βαλεις μια αλλη rom? :\

Επισης δεν γινεται να ειναι θεμα software και να υπαρχει σε ολα τα κινητα, γιατι υπαρχει σε διαφορετικες εκδοσεις android... Πιο πολυ παιζει το hw νομιζω, κατι που εχουν κοινο αυτα τα κινητα στην συναρμογη και το χουν σε ολες... 

Γιατί, στην μετά G3 εποχή, για να κάνεις root και να βάλεις CWM, πρέπει να ξεκλειδώσεις τον bootloader κάτι που σημαίνει, τέλος η εγγύηση (αλά knox της Samsung).

Και το ότι είναι sw θέμα και όχι hw, το επιβεβαιώνει και το υστερόγραφο του johnyboy.

Δημοσ.

Το service γενικοτερα της LG για ολες τις συσκευες ειναι απο τα καλυτερα. Αλλο το Service και αλλο η ποιοτητα κατασκευης της συσκευης, εσυ μονο σου το λες.

Δεν διαφωνω σε καμια περιπτωση οτι ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να τυχαινει παραπανω απο μια φορα το bootloop και ειδικα μετα απο αλλαγη πλακετας!!!! Το λαθος προφανως ειναι της LG ως εταιριας και θεωρω οχι του service που απλα οπως λες εκτελει εντολες.

Δυστυχως το σερβις φιλε μου εχει ακολουθησει πρακτικες ασχημες κατα καιρους (βλεπε το οτι εβγαζε ρουταρισμενα κινητα, ενω ηταν αρουταριστα, απλα εγινε χαμος και απ'οτι φαινεται καταλαγιασε αυτο το αστειο).

Εκτελει εντολες,εννοειται αυτο :)  Παιρνει και αλλαζει μια πλακετα και φυσικα αυτο ειναι κατοπιν εντολης LG. Επισημο σερβις ειναι , αυτο ελλειπε , να μη κανει και την απαιτουμενη αλλαγη!!

Εγω εστιαζω σε αυτο που λες οτι δεν εχεις κατι να φοβασαι. Ειναι απο μονο του τρομακτικο το να πρεπει να εχεις backup κινητο γιατι μπορει να σε αφησει το G4 ανα πασα στιγμη ;) 

Δημοσ.

στο service εχουν κατεβασει τα τηλεφωνα......συνεπως ουτε μπορουμε να μαθουμε ποτε περιπου θα φτιαχτουν τα τηλεφωνα ουτε να αλλαξουμε τη διευθυνση αποστολης.....

Δημοσ.

μλκες είχα/έχω 2 συσκευές με το ίδιο SoC (mi4c, x style) δεν παρουσιάζουν καμία απ αυτές bootloop ούτε παρόμοιά προβλήματά ενώ οι συσκευές της lg (g4, v10) με το snap 808 έχουν πρόβλημά bootloop

Δημοσ.

μλκες είχα/έχω 2 συσκευές με το ίδιο SoC (mi4c, x style) δεν παρουσιάζουν καμία απ αυτές bootloop ούτε παρόμοιά προβλήματά ενώ οι συσκευές της lg (g4, v10) με το snap 808 έχουν πρόβλημά bootloop

Το bootloop εμφανίστηκε και στο G3 με τον SPD801 και στο G5 με τον SPD820. Βγάζει μάτι λοιπόν, ότι το πρόβλημα είναι στο software και μάλιστα στο Marshmallow της LG.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...