Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποσες φορες εχει ταξιδεψει στο service φιλε μου;

1ο Service: Αλλαγή πλακέτας

2ο Service: Δεν βρήκαν πρόβλημα και μου κάναν απλά hard reset (ότι κάνω και εγώ δηλαδή όποτε το παθαίνει μέχρι να το πάω)

3ο Service: Αλλαγή πλακέτας

4ο Service: Αλλαγή πλακέτας

5ο Service: Αναμένω (έχει γίνει η παράδοση στην Procordia)

Εν ολίγοις απο τους τελευταίους 6 μήνες τους 3σχεδόν δεν έχω κινητό - και αγόρασα ένα εφεδρικό galaxy J5 (2015) με ενα 100αρικο για να μην ξεμένω... Ωραίο?? Καλή φάση ε..

Ευχαριστώ πολύ και με τις υγείες μου!!

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2ο Service: Δεν βρήκαν πρόβλημα και μου κάναν απλά hard reset (ότι κάνω και εγώ δηλαδή όποτε το παθαίνει μέχρι να το πάω)

Εν ολίγοις απο τους τελευταίους 6 μήνες τους 3σχεδόν δεν έχω κινητό - και αγόρασα ένα εφεδρικό galaxy J5 (2015) με ενα 100αρικο για να μην ξεμένω... Ωραίο?? Καλή φάση ε..

http://www.guinnessworldrecords.com/2016 :-D 

Δημοσ.

Ρε φίλε το δικό σου πρέπει να το κρατήσουν για να απομονώσουν το πρόβλημα. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

Δημοσ.

να τα εκατοστήσεις και καλά ξεμπερδέματα με την lg, procordia & μαγαζί που το αγόρασες

Δημοσ.

να τα εκατοστήσεις και καλά ξεμπερδέματα με την lg, procordia & μαγαζί που το αγόρασες

Έχεις σπάσει @@ με τη συμπεριφορά σου, ξεκόλλα. Λες και όντως πήγε ο άλλος ΕΝ ΓΝΏΣΕΙ του να αγοράσει προβληματική συσκευή. Παίζει ο άλλος με τα λεφτά του έτσι απλά και σε τέτοια εποχή για να αξίζει να τον δουλεύεις.

ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΉΡΩΣΑΝ 600 ΕΥΡΏ. Και αυτοί τότε όπως και εγώ το είχαν για κινητάρα, μέχρι που έβγαλε το σφάλμα, λες να ήθελαν να χάσουν τα λεφτά τους οπότε αφού το ήθελαν τους την λες και από πάνω για να τους δείξεις πόσο μαλάκες είναι.

Κάνε report, κάνε και ότι θες, το έχεις παραγ@@@σει το θέμα και το ξέρουμε όλοι.

ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΉ, ΔΕΝ ΈΧΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΊΑ GTFO

Μηπως δεν του αλλαζουν πλακετα? Και απλα καθε φορα του κανουν hard reset? :P

Αν δεν άλλαζε το serial μπορεί και να το έκαναν
  • Like 6
Δημοσ.

παραγγειλα απο banggood xiaomi redmi 3 pro 3/32 για μπαλαντερ στα 130€

χαχαχαχαχ...

Το λες και main συσκευή, αν εξαιρέσουμε κάμερα.
Δημοσ.

εντάξει μπορεί να υστερεί σε κάμερα οθόνη αλλά τουλάχιστον θα έχει κανονικό κινητό που θα δουλεύει και δεν θα τον κρεμάσει ποτέ.

Δημοσ.

εντάξει μπορεί να υστερεί σε κάμερα οθόνη αλλά τουλάχιστον θα έχει κανονικό κινητό που θα δουλεύει και δεν θα τον κρεμάσει ποτέ.

Καλησπερα και απο μενα.

Πρωην κατοχος του G3 για ενα χρονι περιπου (1 bootloop που φτιαχτηκε με hard reset) και νυν κατοχος του G4 ( 1 αλλαγη πλακετας ). Επισης εχουν περασει απο τα χερια μου ολες οι iphone συσκευες.

Δυστυχως δεν υπαρχει κινητο να μη σε κρεμασει ΠΟΤΕ. Μαλλον υπαρχει, εκεινο με τα κουμπια και το φακο που κραταει μπαταρια 14 μερες με χρηση...

Δεν διαφωνω οτι η Lg το χει παρακανει με τα bootloop αλλα καντε και μια βολτα σε θεματα αλλων κινητων και μετα τα ξαναλεμε. Τουλαχιστον η Lg εχει ΦΟΒΕΡΟ service και οσο εισαι στην εγγυηση δεν εχεις να φοβασαι.

Τι παταδειγμα να φερω? Απο iphone 4 φιλου που "αχρηστευτηκε" μετα απο OTA update? Δηλαδη του το καψε η ιδια η apple για να παρει καινουργιο και οχι μονο αυτου, γεματα τα forum με αντιστοιχες περιπτωσεις.. Και εννοειτε καμια αναγνωριση σφαλματος απο την εταιρια... Απο το galaxy s2 που ειχα που crashare ακομα και η μανατη εφαρμογη για τα μηνυματα και τις κλησεις??

Μεταξυ μας, για τα λεφτα της η lg ειναι το καλυτερο vfm και θεωρω οτι εχει αρκετα αξιοπιστο λογισμικο. Βεβαια δεν θα δινα 600 ευρω να παρω το G4, οπως επισης δεν θα επαιρνα ποτε καμια συσκευη στην αρχη της κυκλοφοριας, θα περιμενα να πεσει η τιμη..

Ηρθα απο iphone 5s σε Lg g3 για λιγο και εμεινα πανω απο χρονο..

Δημοσ.

Καλησπερα και απο μενα.

Πρωην κατοχος του G3 για ενα χρονι περιπου (1 bootloop που φτιαχτηκε με hard reset) και νυν κατοχος του G4 ( 1 αλλαγη πλακετας ). Επισης εχουν περασει απο τα χερια μου ολες οι iphone συσκευες.

Δυστυχως δεν υπαρχει κινητο να μη σε κρεμασει ΠΟΤΕ. Μαλλον υπαρχει, εκεινο με τα κουμπια και το φακο που κραταει μπαταρια 14 μερες με χρηση...

Δεν διαφωνω οτι η Lg το χει παρακανει με τα bootloop αλλα καντε και μια βολτα σε θεματα αλλων κινητων και μετα τα ξαναλεμε. Τουλαχιστον η Lg εχει ΦΟΒΕΡΟ service και οσο εισαι στην εγγυηση δεν εχεις να φοβασαι.

Τι παταδειγμα να φερω? Απο iphone 4 φιλου που "αχρηστευτηκε" μετα απο OTA update? Δηλαδη του το καψε η ιδια η apple για να παρει καινουργιο και οχι μονο αυτου, γεματα τα forum με αντιστοιχες περιπτωσεις.. Και εννοειτε καμια αναγνωριση σφαλματος απο την εταιρια... Απο το galaxy s2 που ειχα που crashare ακομα και η μανατη εφαρμογη για τα μηνυματα και τις κλησεις??

Μεταξυ μας, για τα λεφτα της η lg ειναι το καλυτερο vfm και θεωρω οτι εχει αρκετα αξιοπιστο λογισμικο. Βεβαια δεν θα δινα 600 ευρω να παρω το G4, οπως επισης δεν θα επαιρνα ποτε καμια συσκευη στην αρχη της κυκλοφοριας, θα περιμενα να πεσει η τιμη..

Ηρθα απο iphone 5s σε Lg g3 για λιγο και εμεινα πανω απο χρονο..

Επέτρεψε μου να διαφωνήσω σε μερικά σημεία.

Το iPhone 4, πως αχρηστεύτητκε με το iOS 7; Έγινε (πολύ) πιο αργό, σωστά; Δε νομίζω να το έκαψε η Apple όμως. Δηλαδή πόσο πιο γρήγορα θα μπορούσε να πηγαίνει στο iOS 7 με μονοπύρηνο CPU; Ή μήπως να μην έδινε καθόλου το update, και να το άφηνε στο iOS 6 όπως το 3GS; Πάλι κράξιμο δε θα έτρωγε; Η μόνη σωστή λύση θα ήταν να έδινε επίσημο τρόπο για downgrading αλλά κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει, επειδή... Apple.

Στο Galaxy S2 που λες ότι κράσαραν "μαμά" εφαρμογές, αυτό φαντάζομαι απλά έγινε μία φορά. Είχα και εγώ το S2 για ένα μικρό διάστημα, και δεν είχα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα σε stock firmware.

Όσο αναφορά τα LG G3, G4, V10, G5 που έχουν/θα έχουν προβλήματα bootloop, θεωρώ πως δεν (πρέπει να) υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν δίνεις ένα Χ ποσό για ένα κινητό, το λιγότερο που απαιτείς, είναι να δουλεύει. Κακά τα ψέματα, η LG τουλάχιστον στις ναυαρχίδες είναι ο ορισμός της αναξιοπιστίας (από την εποχή του G2 ισχύει αυτό). Όσο καλές συσκευές και να βγάζει, όσο καλό service και να έχει, προβλήματα στυλ bootloop είναι πολύ σοβαρά για να παραλείπονται.

Και αυτά στα γράφω εγώ, που αν και δεν υποστηρίζω καμία εταιρία γενικά, την LG τη συμπαθώ πολύ περισσότερο από πολλές άλλες.

Δημοσ.
Τουλαχιστον η Lg εχει ΦΟΒΕΡΟ service και οσο εισαι στην εγγυηση δεν εχεις να φοβασαι.

Λαθος σκεπτικο. Οταν εισαι εξω και σε κρεμασει το κινητο , επειδη δεν εκανες καθε μερα backup, εχεις και παραεχεις να φοβασαι. Επειδη το σερβις κανει αυτο που υποτιθεται πως εχει λαβει εντολη να κανει, δε σημαινει οτι ειναι και φοβερο. Ιδιαιτερα φοβερο ειναι το γεγονος , οτι ορισμενοι εχουν το κινητο 2 μηνες στην κατοχη τους, και αλλους 2 μηνες στο σερβις. Και το λεω εγω που ακομη το κινητο μου ειναι ακμαιο. Ουτε image retention, ουτε bootloop. Και λεω ακομη, γιατι εχω παρει αποφαση οτι δυσκολα καποιος τη γλιτωνει. 

Μεταξυ μας, για τα λεφτα της η lg ειναι το καλυτερο vfm και θεωρω οτι εχει αρκετα αξιοπιστο λογισμικο

Ηταν vfm. Δεν ειναι πλεον. Πλεον αγοραζεις μια κινουμενη πατατα τσεπης. Ετσι το λεω το κινητο μας. Αξιοπιστο λογισμικο οταν λες; 

Δημοσ.

Όσο αναφορά τα LG G3, G4, V10, G5 που έχουν/θα έχουν προβλήματα bootloop, θεωρώ πως δεν (πρέπει να) υπάρχει καμία δικαιολογία. Όταν δίνεις ένα Χ ποσό για ένα κινητό, το λιγότερο που απαιτείς, είναι να δουλεύει. Κακά τα ψέματα, η LG τουλάχιστον στις ναυαρχίδες είναι ο ορισμός της αναξιοπιστίας (από την εποχή του G2 ισχύει αυτό). Όσο καλές συσκευές και να βγάζει, όσο καλό service και να έχει, προβλήματα στυλ bootloop είναι πολύ σοβαρά για να παραλείπονται.

Καλα το g2 ειναι το καλυτερο κινητο που εχει βγαλει η lg και το πιο πετυχημενο...Το χω 2 χρονια τωρα με την cloudy 3.3 (την rom του g4) και δεν μασαει τιποτα... Ολα τα κινητα μετα απο το g2 εχουν bootloop.

Το απογοητευτικο απο την lg ειναι οτι ενω ξερει οτι υπαρχει το bootloop δεν κανει κατι να το διορθωσει ουτε καν στα επομενα κινητα που βγαζει, δεν μιλαω στα ιδια μοντελα αλλα αλλης παρτιδας...

Δημοσ.

Το απογοητευτικο απο την lg ειναι οτι ενω ξερει οτι υπαρχει το bootloop δεν κανει κατι να το διορθωσει ουτε καν στα επομενα κινητα που βγαζει, δεν μιλαω στα ιδια μοντελα αλλα αλλης παρτιδας...

Ας ελπίσουμε να χτίσει το βλαμένο λογισμικό της from the ground up, μήπως και γίνει τίποτα. 

Δημοσ.

Καλα το g2 ειναι το καλυτερο κινητο που εχει βγαλει η lg και το πιο πετυχημενο...Το χω 2 χρονια τωρα με την cloudy 3.3 (την rom του g4) και δεν μασαει τιποτα... Ολα τα κινητα μετα απο το g2 εχουν bootloop.

Στο G2 αναφέρθηκα, επειδή οι πρώτες παρτίδες είχαν προβλήματα με GPS, σήμα κινητής, κιτρινίλες και τριγμούς στο καπάκι.

Κατά τα άλλα ως συσκευή, ήταν κορυφή και ακόμα και σήμερα -3 χρόνια μετά- παραμένει εξαιρετική συσκευή για τα χρήματα που το βρίσκει κανείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...