Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις ιδιες χαζομαρες τις βλεπουμε και στην εγγυηση για τα κινητα της Apple.Ολες οι μεγαλες αλυσιδες με τα ελληνικης εισαγωγης σου πετανε 1χρονο εγγυηση αντιπροσωπειας ενω κανονικα εχεις 2 χρονια. 

Έτσι για την ιστορία, από πού προκύπτει το "κανονικά έχεις 2 χρόνια" αν ο κατασκευαστής σου δίνει 1;

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι για την ιστορία, από πού προκύπτει το "κανονικά έχεις 2 χρόνια" αν ο κατασκευαστής σου δίνει 1;

Τόσο σου δίνει η ευρωπαϊκή ένωση και υποχρεώνει τις εταιρείες να το ακολουθούν στίς χώρες της
Δημοσ.

Κινηταρα πηρες! Μεγια, να το χαρεις!

Πολύ γρήγορο, αν και το LG G4 ειχε και γ@μω την παραμετροποιηση και πηγαινε σφαιρα και αυτο, αλλα οχι τοσο, φυσικα..

Καμερες σχεδον ιδιες, περισσοτερο sharpness το LG G4, αλλα καλυτερη στις βραδινες το Nexus.

Μπαταρια αν και νωρις ακομα, καλυτερο το Nexus με σταθερα 4μιση+ ωρες SOT με Android 7.0 και αρκετη χρηση με Install εφαρμογων κλπ (επιτελους δεν ζεματαει κατα την εγκατασταση των εφαρμογων, μου αρεσει που βαλανε τον 808 για την αποφυγη αυξημενων θερμοκρασιων, λολ)

Μου λειπει το double tap βεβαια αλλα θα την παλεψω με τον σενσορα δακτυλικων αποτυπωματων (που επρεπε να εχει και το G4).

Το ηθελα το G4 αλλα η LG ειναι λες και σε διωχνει.. Δεν ειναι τοσο πολυ το θεμα του bootloop, οσο αυτη η αδιαφορια και η ελλειψη "στοχου", signature της εταιριας.. Δεν ξερει τι θελει να κανει η LG ουτε με το G5, ουτε με την σειρα V. Στο G5 θα επρεπε να βαλει τα καλα του G4 και του V10 και να βγαλει μια κινηταρα. Εγω μονο πειραματα βλεπω..

Πραγματικα το G4 κινηταρα ειναι / θα μπορουσε να ειναι, το επιδιορθωσα μονος μου (ειχε πεσει στη θαλασσα) και θα το έχω σαν 2η συσκευη, αλλά πολύ κριμα για την LG, και για τους κατοχους που ταλαιπωρουνται στα service ή ψυχολογικα για το αν θα παθει κατι η συσκευη τους.

• Like 1
Δημοσ.

Τόσο σου δίνει η ευρωπαϊκή ένωση και υποχρεώνει τις εταιρείες να το ακολουθούν στίς χώρες της

Αυτό το ακούω και εγώ, αλλά πουθενά δεν μπόρεσα να βρω κάποιο νόμο να το λέει. 

Επίσης είχα επικοινωνήσει για αυτό το λόγο με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και μου είχαν πει ότι ισχύει ότι προβλέπει η συμφωνία πωλητή-αγοραστή, δηλαδή ό,τι εγγύηση σου δίνει. 

Οπότε αν έχει υπόψη του κάποιος κάποιο νόμο που να το ξεκαθαρίζει, θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν το παρέθετε.

Δημοσ.

Αυτό το ακούω και εγώ, αλλά πουθενά δεν μπόρεσα να βρω κάποιο νόμο να το λέει. 

Επίσης είχα επικοινωνήσει για αυτό το λόγο με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και μου είχαν πει ότι ισχύει ότι προβλέπει η συμφωνία πωλητή-αγοραστή, δηλαδή ό,τι εγγύηση σου δίνει. 

Οπότε αν έχει υπόψη του κάποιος κάποιο νόμο που να το ξεκαθαρίζει, θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν το παρέθετε.

Μισο λεπτο.

http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/audio/logitech-g633-artemis-spectrum-rgb-71-gaming-headset-mayro/prod7800088pp/

http://support.logitech.com/en_roeu/product/g633-7-1-surround-sound-gaming-headset#warranty

Στο public σου λενε 1 χρονο εγγυηση ενω η εταιρια σου δινει 2 χρονια εγγυηση. Στο public(επειδη το εχω ρωτησει σε παρομοια ακουστικα)δεν σε ενημερωνουν οτι τα ακουστικα εχουν παραπανω εγγυηση,αν το ψαξεις μονος σου καλως.

Αρα οχι η εγγυηση δεν κρινεται απο οτι σου πουλησει το μαγαζι.

Επισης δεν μπορεσες να βρεις κατι γιατι δεν ειναι επισημος νομος και εκει πατανε τα μαγαζια.Ειναι οδηγια γενικα για τα ηλεκτρονικα ειδη που πωλουνται εντος ΕΕ να εχουν τουλαχιστον 2 χρονια εγγυηση.

Δημοσ.

Μισο λεπτο.

http://www.public.gr/product/gaming/pc-controllers/audio/logitech-g633-artemis-spectrum-rgb-71-gaming-headset-mayro/prod7800088pp/

http://support.logitech.com/en_roeu/product/g633-7-1-surround-sound-gaming-headset#warranty

Στο public σου λενε 1 χρονο εγγυηση ενω η εταιρια σου δινει 2 χρονια εγγυηση. Στο public(επειδη το εχω ρωτησει σε παρομοια ακουστικα)δεν σε ενημερωνουν οτι τα ακουστικα εχουν παραπανω εγγυηση,αν το ψαξεις μονος σου καλως.

Αρα οχι η εγγυηση δεν κρινεται απο οτι σου πουλησει το μαγαζι.

Επισης δεν μπορεσες να βρεις κατι γιατι δεν ειναι επισημος νομος και εκει πατανε τα μαγαζια.Ειναι οδηγια γενικα για τα ηλεκτρονικα ειδη που πωλουνται εντος ΕΕ να εχουν τουλαχιστον 2 χρονια εγγυηση.

Ο πωλητής εδώ μπορεί να θεωρηθεί η logitech. Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ότι απλά το site του public δεν είναι σωστά ενημερωμένο.

Το ζητούμενο είναι να το βρούμε γραμμένο ότι είναι υποχρεωτική η διετής εγγύηση, άσχετα αν γράφει ο κατασκευαστής/προμηθευτής λιγότερο. 

Apple -HP για παράδειγμα που δίνουν ένα χρόνο σε προϊόντα, αν πας στον 1,5 με βλάβη και σου πουν είναι εκτός εγγύησης, τι θα τους αντιπαρατάξεις;

Δημοσ.

Ο πωλητής εδώ μπορεί να θεωρηθεί η logitech. Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ότι απλά το site του public δεν είναι σωστά ενημερωμένο.

Αγαπητε μιλησα ηλεκτρονικα με την Logitech πανω σε αυτο το θεμα,με διαβεβαιωσαν οι ιδιοι οτι το εν λογω προιον εχει την εγγυηση που αναγραφεται. Το αναφερω στο Public και μου λενε οτι ακριβως αναφερει το site δηλαδη ενα χρονο. Του λεω''μπες στο επισημο site να δεις οτι η εγγυηση αναγραφεται στα 2 χρονια''.

Μου απανταει οτι ''εμεις 1χρονο εγγυηση καλυπτουμε την συσκευη.Αν εχει παραπανω εγγυηση να μιλησετε με την εταιρια''. Αυτες ειναι οι επισημες αλυσιδες που ζητανε και ενα καρο λεφτα κιολας.

Τεσπα απλα το παραπανω το εφερα σαν παραδειγμα.

Το θεμα ειναι με το G4 τι θα γινει και δυστηχως μονο με το μαγαζι και συνηγορους θα βγει ακρη. Το μαγαζι πεταει το μπαλακι στην procordia και αυτη στο μαγαζι και ακρη δεν βγαινει.

Δημοσ.

Το public και το κάθε public βασίζεται στην άγνοια του καταναλωτή για να βγάλει επιπλέον κέρδος say, από τις εκτεταμένες εγγυήσεις που πουλάει όπως τα Apple Care.

Δημοσ.

καλησπέρα, ας προστεθεί άλλος ένας στην παρέα...

2 G4 αγορασμέρα 13/2/16

1)507 μου φαινεται

2)601

βγάζουν bootloop με μια βδομαδα διαφορα, το (1) γυρισε απο το service και μετα απο μια βδομαδα ξανα.

το (2) το περιμένω....

ρε σεις δε γινεται να εχει τοσος κοσμος πρόβλημα και να μην μπορούμε να βρούμε το δίκιο μας.

Οι λυσεις ειναι δυο.

1)πιστωτικό

2)επιστροφη χρηματων.

Δημοσ.

Και το δικο μου επαθε bootloop και θα ρθει κουριερ αυριο να το παρει... μου παν λογο οτι δεν υπαρχουν ανταλακτικα σε μια βδομαδα θα το χουν ετοιμο

Δημοσ.

πηρα πριν μια ωρα τηλ στην LG. Παράξενο αλλα μου απαντησε ενας ευγενικος υπαλληλος. Ανταλλακτικα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν...αρα θα φαμε και την αλλη βδομαδα....μου εδωσε ενα τηλ να παρω αν θελω να αλλαξω τη διευθυνση παραλαβης καθως δεν θα ειμαι εκει απο οπου το εστειλα.

ρε μαγκες πρωτη φορα τετοιο μπλεξιμο και τετοια κοροιδια απο τοσο μεγαλη εταιρια.

κινεζικο να ειχαμε πιο ευκολα θα καναμε δουλεια.

Δημοσ.

πηρα πριν μια ωρα τηλ στην LG. Παράξενο αλλα μου απαντησε ενας ευγενικος υπαλληλος. Ανταλλακτικα αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν...αρα θα φαμε και την αλλη βδομαδα....μου εδωσε ενα τηλ να παρω αν θελω να αλλαξω τη διευθυνση παραλαβης καθως δεν θα ειμαι εκει απο οπου το εστειλα.

ρε μαγκες πρωτη φορα τετοιο μπλεξιμο και τετοια κοροιδια απο τοσο μεγαλη εταιρια.

κινεζικο να ειχαμε πιο ευκολα θα καναμε δουλεια.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ εταιρεία!! Όντως..

Σκεφτομαι να αλλαξω το user σε Bootloopakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...