Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι όμως, κάποιοι πήγαν και αγόρασαν αυτήν την προβληματική συσκευή, παρόλο που γνώριζαν την ύπαρξη του προβλήματος. Μαζοχισμός το λιγότερο.

• Like 2
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις επεσα και εγώ σε 507. Το κακό είναι ότι είμαι ταξίδι και θα πάρω την παρασκευη για στην Procordia...

Δημοσ.

Καλό κουράγιο και πολύ υπομονή φίλε καλη η procordia αλλά κρατάει πολυ την συσκευή την πρώτη φώτα το είχαν 20 μέρες και την δεύτερη το έχουν ήδη μια βδομάδα και μου είπαν απο βδομάδα θα πάρω σειρά και απο την άλλη βδομάδα μπορεί να το έχω ανάλογα με το τη ανταλλακτικό θα χρειαστεί :(

Δημοσ.

Προσωπικα στην δευτερη φορα θα ζηταγα τα χρηματα μου πισω γιατι μιλαμε για μεγιστη κοροιδια.

Οταν το προιον που αγοραζω δεν λειτουργει οπως προβλεπεται δικαιουμαι επιστροφη χρηματων αφου το προβλημα δεν διορθωνεται αλλα συνεχιζει να εμφανιζεται.

Οπως σωστα αναφερθηκε,αλλη δουλεια δεν εχει ο καθενας απο το να περιμενει 15 και 20μερες καθε φορα στο service...

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπικα στην δευτερη φορα θα ζηταγα τα χρηματα μου πισω γιατι μιλαμε για μεγιστη κοροιδια.

Οταν το προιον που αγοραζω δεν λειτουργει οπως προβλεπεται δικαιουμαι επιστροφη χρηματων αφου το προβλημα δεν διορθωνεται αλλα συνεχιζει να εμφανιζεται.

Οπως σωστα αναφερθηκε,αλλη δουλεια δεν εχει ο καθενας απο το να περιμενει 15 και 20μερες καθε φορα στο service...

Αν τυχει και 2η φορά σε εμένα μετά την επισκευή τότε τα λεφτά πίσω. Τώρα φοβάμαι να το στείλω λέτε να πάρει τόσο;

Δημοσ.

Παντως, μετα το update το κινητο ειναι πιο κρυο και γενικα δεν ζεστενεται οπως πριν!

Εγώ ακόμη δεν έχω αντιληφθεί ''αισθητά'' την διαφορά.Ισχύει ότι με το update αυτό,χρονίστηκαν πιο κάτω οι πυρήνες του κινητού ?

ΥΓ :Το κινητό μου δεν το πήγα τελικά στο service,αφού κατάλαβα ότι είχα κάνει χαζομάρα με την sim (δεν έκανε καλά επαφή και έκανε συνεπώς επανεκκίνηση το κινητό... :P ) 

Δημοσ.

Δεν χρονιστηκε τιποτα πιο κατω , και κανενα μπουτλουπ δε διορθωθηκε. Παραδιπλα, το παλικαρι επαθε το bL την 2η μερα αφοτου ειχε περασει το update. 

Δημοσ.

Εγώ ακόμη δεν έχω αντιληφθεί ''αισθητά'' την διαφορά.Ισχύει ότι με το update αυτό,χρονίστηκαν πιο κάτω οι πυρήνες του κινητού ?

ΥΓ :Το κινητό μου δεν το πήγα τελικά στο service,αφού κατάλαβα ότι είχα κάνει χαζομάρα με την sim (δεν έκανε καλά επαφή και έκανε συνεπώς επανεκκίνηση το κινητό... :P )

Δεν ξερω, το κακο τουλαχιστοβ για μενα που βλεπω ειναι η μπαταρια να πεφτει λιγο πιο γρηγορα! Μπορει και να κανω λαθος.
Δημοσ.

Παιδια για να καταλαβω, το κινητο ποτε μπορει να πεσει σε bootloop. Υπαρχουν καποιες ενεργειες που κανει ο χρηστης με αποτελεσμα να προκαλειται το bootloop η ετσι στα ξαφνικα;

Δημοσ.

Παιδια για να καταλαβω, το κινητο ποτε μπορει να πεσει σε bootloop. Υπαρχουν καποιες ενεργειες που κανει ο χρηστης με αποτελεσμα να προκαλειται το bootloop η ετσι στα ξαφνικα;

Εννοείται στα ξαφνικά. Δεν θα γινόταν τόσος ντόρος άλλωστε, αν το bootloop, ήταν αποτέλεσμα μίας συγκεκριμένης ενέργειας.

Δημοσ.

Εννοείται στα ξαφνικά. Δεν θα γινόταν τόσος ντόρος άλλωστε, αν το bootloop, ήταν αποτέλεσμα μίας συγκεκριμένης ενέργειας.

Στους περισσότερους παρουσιάζει όταν πάνε να κάνουν κάποια κίνηση με Wifi, Δεδομένα ή Bluetooth. Άνοιγμα, Κλείσιμο, απώλεια σήματος είναι μερικά τα οποία κάνουν πολλοί και πέφτουν σε Loops.

Δημοσ.

Απολεια σηματος. Ωχ, δεν με βλεπω καλα....

Νταξ αν ειναι να σου τυχει θα σου τυχει. Πχ σε εμενα το εκανε οταν πηγα να ανοιξω το Wifi, εκανε 2 επαν., ανοιξε, εφυγα εχασε το σημα, επεσε παλι και δεν σταματουσε. Μετα απο Reset ολα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...