Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνεις τηλέφωνο lg σε συνδέουν αυτοί -κληνεις ραντεβού-ερχονται το παίρνουν εσύ δίνεις την συσκευή και φωτοτοιποια απόδειξης και κομπλέ

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε νομίζω να χρειαστεί φωτοτυπία απόδειξης αγοράς για το G4, μιας και δεν έχει κλείσει δύο χρόνια στην αγορά.

Δημοσ.

Αυτό που παρατήρησα πάντως είναι πως μετά το update μου εμφανίστηκε bootloop (δεν λέω ότι έφταιγε αυτό,ίσως να ήταν η ώρα του...).Επίσης,δεν ξέρω αν έπαιξε και αυτό ρόλο,αφού του έκανα μια φορά hard reset,ενεργοποίησα τις smart settings στις ρυθμίσεις,αυτές που αφορούν συγκεκριμένα το wifi (όταν μπαίνεις σπίτι ανοίγει το wifi και όταν απομακρύνεσαι από το σπίτι σου κλείνει...κλπ).Το απόγευμα που απομακρύνθηκα λίγο από το ρούτερ του σπιτιού μου έκανε ξαφνικά επανεκκίνηση.Τώρα τις έχω βγάλει αυτές τις ρυθμίσεις και το έχω setάρει πιο "καθαρά''.

Δημοσ.

Δε νομίζω να χρειαστεί φωτοτυπία απόδειξης αγοράς για το G4, μιας και δεν έχει κλείσει δύο χρόνια στην αγορά.

όχι φιλε θελει γιατί έτυχε σε έναν φίλο μου που έπαθε αυτήν την εβδομάδα και την είχε χάση και αναγκάστηκε και πήρε τηλ για εππανακτηπωση

Αυτό που παρατήρησα πάντως είναι πως μετά το update μου εμφανίστηκε bootloop (δεν λέω ότι έφταιγε αυτό,ίσως να ήταν η ώρα του...).Επίσης,δεν ξέρω αν έπαιξε και αυτό ρόλο,αφού του έκανα μια φορά hard reset,ενεργοποίησα τις smart settings στις ρυθμίσεις,αυτές που αφορούν συγκεκριμένα το wifi (όταν μπαίνεις σπίτι ανοίγει το wifi και όταν απομακρύνεσαι από το σπίτι σου κλείνει...κλπ).Το απόγευμα που απομακρύνθηκα λίγο από το ρούτερ του σπιτιού μου έκανε ξαφνικά επανεκκίνηση.Τώρα τις έχω βγάλει αυτές τις ρυθμίσεις και το έχω setάρει πιο "καθαρά''.

Ποιος να ξέρει τι φταίει εγώ αυτήν την στιγμή δεν το έχω το κινητό αλλά λυπάμαι γιατί πραγματικά δεν υπάρχει άλλο στα λεφτά του και ας λένε πολλοί για pure android και τέτοια
Δημοσ.

ωραια μου συνεβει και μενα σε 602 ... τι κανουμε τωρα απο ηρακλειο κρητης? 

hard reset για αρχή, σιγουρέψου ότι κάνεις τη διαδικασία σωστά.

Δημοσ.

ωραια μου συνεβει και μενα σε 602 ... τι κανουμε τωρα απο ηρακλειο κρητης? 

πάρε τηλ στο 801 11 200 900 (από σταθερό) ή στο 210 4800 564 (από κινητό) πες ότι έπαθές το λεγόμενο bootloop θα έρθουν απ την acs να το πάρουν και ο Θεός βοηθός

hard reset για αρχή, σιγουρέψου ότι κάνεις τη διαδικασία σωστά.

για ποιο λογο?

• Like 1
Δημοσ.

Επισκέπτης στο παρόν νήμα για να ρωτήσω αν έχει βρεθεί κάποια λύση με το κινητό αυτό, ή απλά δεν.

Ευχαριστώ.

Μέτα την επιστροφή της συσκευής με την καινούρια πλακέτα όταν την ανοίξεις θα κάνεις σετάρισμα σαν νέο τηλέφωνο μέχρι το επόμενο bootloop αυτή είναι η λύση που έδωσε η εταιρία :cry:

Δημοσ.

Bl σε 602, το κινητο δουλευε κομπλε με τις αλλαγες σε πολλα wifi αλλα μεχρι χθες που πηγα να συνδεθω σε καινουργιο wifi και εκανε restart μονο του! Λεω εχει πλακα, ανοιγει κανονικα και με το που ξανα ανοιγω τ wifi πεφτει σε bl, με ενα hard reset εφριαξε!

Δημοσ.

Επισκέπτης στο παρόν νήμα για να ρωτήσω αν έχει βρεθεί κάποια λύση με το κινητό αυτό, ή απλά δεν.

Ευχαριστώ.

Η μονη σκληρη λυση ειναι οτι στο επομενο bootloop οταν πας στο service να απαιτησεις επιστροφη χρηματων/πιστωτικο γιατι δεν πληρωσες για να εχεις ενα προβληματικο κινητο.

Προφανως και η LG δεν μπορει να κανει τιποτα.Τι να κανει να ζητησει απο ολους τους κατοχους να επιστρεψουν τα G4 και να τους δωσουν τα χρηματα πισω?Θα κλεισει την επομενη μερα η εταιρια.

Δημοσ.

Η μονη σκληρη λυση ειναι οτι στο επομενο bootloop οταν πας στο service να απαιτησεις επιστροφη χρηματων/πιστωτικο γιατι δεν πληρωσες για να εχεις ενα προβληματικο κινητο.

Προφανως και η LG δεν μπορει να κανει τιποτα.Τι να κανει να ζητησει απο ολους τους κατοχους να επιστρεψουν τα G4 και να τους δωσουν τα χρηματα πισω?Θα κλεισει την επομενη μερα η εταιρια.

τουλαχ ας τα αντικαταστήσει με τα g5

Δημοσ.

τουλαχ ας τα αντικαταστήσει με τα g5

άλλη πατάτα αυτό. Εγώ μόλις γυρίσω Αθήνα θα ζητήσω επιστροφή αλλιώς πάω συνήγορο του καταναλωτή
Δημοσ.

άλλη πατάτα αυτό. Εγώ μόλις γυρίσω Αθήνα θα ζητήσω επιστροφή αλλιώς πάω συνήγορο του καταναλωτή

Απορω βασικα πως και δεν το εχουν κανει και αλλα ατομα αυτο που διαβαζα στο θεμα αυτο που ατομο ειχε αλλαξει δεν ξερω και εγω ποσες φορες την πλακετα....

Τι να πω ρε φίλε.. Η ταλαιπωρία ειναι απίστευτη! Το ξερω δεν ειμαι ο μονος που το περνά.. Αλλα αν καποιος εδω στο forum εχει αλλάξει 3 πλακετες στην procordia περα απο την μαμισια που ειχε πανω το κινητο κατα την αγορά.. Να το πει.. Γτ εγω λυση δεν μπορω να βρω με τίποτα. Η procordia πλακετες αλλαζει ετσι στα τυφλα για να εισπράττει απο την lg. Και η lg απο την αλλη δεν κανει τιποτα για ολους εμας!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...