Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία παρατήρηση. Το hard reset δεν είναι λύση. Αν δεν δουλεύει, έχει κάνει μεγάλη πατάτα η εταιρία. Το hard reset απαγορεύεται να είναι λύση για οτιδήποτε σε ένα τηλέφωνο που έκανε 600 ευρώ

fixed :D

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασες να του κάνεις κάνα hard reset μπας και στρώσει;

Hard reset δεν έχω δοκιμάσει ακόμη,να δω πως θα τα πάει σήμερα και αν είναι θα του κάνω...

Δημοσ.

Μία παρατήρηση. Το hard reset δεν είναι λύση. Αν δεν δουλεύει, έχει κάνει μεγάλη πατάτα η εταιρία. Το hard reset απαγορεύεται να είναι λύση για οτιδήποτε σε ένα τηλέφωνο που έκανε 400 ευρώ

Δε το συζητάμε αυτό. Εννοείται πως δεν είναι λύση, απλά στο LG G4 δεν ισχύουν οι ίδιοι "κανόνες" που ισχύουν στα υπόλοιπα Android smartphones (εντάξει, πλην των LG :P )

Πάντως, επειδή και το Flex 2 θα πάρει/έχει πάρει Android MM, αν αρχίσει και αυτό τα bootloops, τότε πιστεύω είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για θέμα λογισμικού.

Δημοσ.

Δε το συζητάμε αυτό. Εννοείται πως δεν είναι λύση, απλά στο LG G4 δεν ισχύουν οι ίδιοι "κανόνες" που ισχύουν στα υπόλοιπα Android smartphones (εντάξει, πλην των LG :P )

Πάντως, επειδή και το Flex 2 θα πάρει/έχει πάρει Android MM, αν αρχίσει και αυτό τα bootloops, τότε πιστεύω είναι ξεκάθαρο ότι μιλάμε για θέμα λογισμικού.

Είναι σίγουρο πως είναι θέμα λογισμικού
Δημοσ.

Ειμαι στο χωριό μου για 15Αυγούστου... Πινω καφεδακι στον πλάτανο, λεω δεν μπαινω λιγο στο wifi της καφετέριας να χαζέψω. Βαζω κωδικό --> BL.. αυτα είναι!!! Για αλλη μια φορά!!! Αποτέλεσμα ειμαι σπιτι και αυτη την στιγμή κανει επαναφορά το κινητό μου (hard reset).. Παιδιά βαρεθηκα πραγματικά!!

Δημοσ.

Ειμαι στο χωριό μου για 15Αυγούστου... Πινω καφεδακι στον πλάτανο, λεω δεν μπαινω λιγο στο wifi της καφετέριας να χαζέψω. Βαζω κωδικό --> BL.. αυτα είναι!!! Για αλλη μια φορά!!! Αποτέλεσμα ειμαι σπιτι και αυτη την στιγμή κανει επαναφορά το κινητό μου (hard reset).. Παιδιά βαρεθηκα πραγματικά!!

Φιλε είχες κάνει το τελευταίο update που συζητούσαν τα παιδιά πάνω;

• Like 1
Δημοσ.

Είναι σίγουρο πως είναι θέμα λογισμικού

Άρα αφού είναι τόσο στόκοι, και δε το έχουν λύσει ακόμα, ας μας αφήσουν να βάλουμε custom ROM (όχι stock based) χωρίς να χάσουμε την εγγύηση. Αλλά τι συζητάμε τώρα... Εδώ ούτε root δε μπορούμε να κάνουμε.
  • Like 1
Δημοσ.

Άρα αφού είναι τόσο στόκοι, και δε το έχουν λύσει ακόμα, ας μας αφήσουν να βάλουμε custom ROM (όχι stock based) χωρίς να χάσουμε την εγγύηση. Αλλά τι συζητάμε τώρα... Εδώ ούτε root δε μπορούμε να κάνουμε.

My brother
  • Like 1
Δημοσ.

Σε φίλου μου που το αγοράσε από μένα έπαθε bootloop με lollipop περασμένη, σειρά 509.

Επομένως δε μπορούμε να πούμε ότι είναι αυστηρά software το πρόβλημα

Δημοσ.

Φιλε είχες κάνει το τελευταίο update που συζητούσαν τα παιδιά πάνω;

Οχι.. Δεν μου εχει ερθει κιολας κανα update εμενα ακομη... Ισως εχει να κανει με την χωρα προελευσης του κινητου ε?

• Like 1
Δημοσ.

Σε φίλου μου που το αγοράσε από μένα έπαθε bootloop με lollipop περασμένη, σειρά 509.

Επομένως δε μπορούμε να πούμε ότι είναι αυστηρά software το πρόβλημα

Οι πλακέτες της σειράς 5XX απ' ότι θυμάμαι είχαν έτσι κι αλλιώς, hardware πρόβλημα.
Δημοσ.

Οχι.. Δεν μου εχει ερθει κιολας κανα update εμενα ακομη... Ισως εχει να κανει με την χωρα προελευσης του κινητου ε?

ναι έτσι ιναι λογικά θα σου έρθει αυτές τις μέρες και εύχομαι να μην το ξανά πάθεις
Δημοσ.

ναι έτσι ιναι λογικά θα σου έρθει αυτές τις μέρες και εύχομαι να μην το ξανά πάθεις

Τι να πω ρε φίλε.. Η ταλαιπωρία ειναι απίστευτη! Το ξερω δεν ειμαι ο μονος που το περνά.. Αλλα αν καποιος εδω στο forum εχει αλλάξει 3 πλακετες στην procordia περα απο την μαμισια που ειχε πανω το κινητο κατα την αγορά.. Να το πει.. Γτ εγω λυση δεν μπορω να βρω με τίποτα. Η procordia πλακετες αλλαζει ετσι στα τυφλα για να εισπράττει απο την lg. Και η lg απο την αλλη δεν κανει τιποτα για ολους εμας!!

Δημοσ.

Τελικά μετά το hard reset,δεν βελτιώθηκε η κατάσταση.Πρίν λίγο δύο φορές μου έκανε επανεκκίνηση από μόνο του.Λογικά θα το στείλω στην Procordia.Μήπως μπορείτε να μου πείτε πως γινεται η διαδικασία?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...