Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι

Ουτε αν παω πισω στην Lollipop ; Απορο γιατι πεφτουν σε BootLoops τα κινητα της LG ; Πρωτα το G4 μετα το V10 το επομενο ;

Δημοσ.

Αν μπορουσες να το σωσεις αδερφε και να μη πεσει , θα το σωζαμε ολοι και δε θα χρειαζοταν η προκορντια, ουτε το κραξιμο στην LG. Το να πας στη λολλιποπ , ειναι μια λυση, που δε ξερουμε ομως αν θα σε σωσει απο το bootloop. Με LG UP το πας,  αλλα αν ειχες πλακετα με android 6.0 και πας σε 5.1, τοτε adios εγγυηση! 

• Like 1
Δημοσ.

Μολις έβγαλε ληψη νεου λογισμικου 427 mb ξερει κανείς περι τιμος προκειτε;

Είναι η V20G. Έχει ενημερωθεί το security level (2016-07-01) και λογικά θα έχει βελτιώσεις σε μπαταρία κτλ. Επειδή την πέρασα χθες, μέσω LGUP, μπορώ να πω ότι υπάρχει αισθητή βελτίωση στην μπαταρία αλλά και στις θερμοκρασίες οι οποίες είναι, αρκετά καλύτερες overall.
  • Like 1
Δημοσ.

Βγαινει σε μοντελα συγκεκριμενων χωρων αυτη η εκδοση; Γιατι ειμαι ακομη στην V20d και δε μου βγαζει ενημερωση καμμια. Ολλανδικο

Δημοσ.

Προσοχή με τα πειράγματα στο LG UP γιατί αν έχετε πλακέτες mm και πάτε LP τους τσ βγάζει ρουταρισμένα

Εγω που το πειρα με 5.1.1 lOLLIPOP δεν μπορω να το παω πισω ;

Δημοσ.

Αν έχεις αλλάξει πλακέτα τότε όχι.

Δεν εχω αλλαξει πλακετα ποτε μου απο τις 8/1 που το παραλαβα ηταν με λολλιποπ 5.1.1. Υστερα το εκανα αναβαθμιση σε 6.0.1

Δημοσ.

Δεν εχω αλλαξει πλακετα ποτε μου απο τις 8/1 που το παραλαβα ηταν με λολλιποπ 5.1.1. Υστερα το εκανα αναβαθμιση σε 6.0.1

Then you can. Λογικά δεν θα χτυπήσει, αλλά μου έχουν πει από την LG ότι μερικά τα βγάζει εκτός
Δημοσ.

Χτες έκανα την αναβάθμιση των 427 mb και σήμερα στα ξαφνικά μου έκανε επανεκκίνηση.Κατ'άλλα μια χαρά πηγαίνει το τηλέφωνο (αγορασμένο από το Πάσχα).

Δημοσ.

Χτες έκανα την αναβάθμιση των 427 mb και σήμερα στα ξαφνικά μου έκανε επανεκκίνηση.Κατ'άλλα μια χαρά πηγαίνει το τηλέφωνο (αγορασμένο από το Πάσχα).

Το ματιασα ο γκαντέμης,γαμώτο μου.Όλη την ημέρα σήμερα και ειδικά από το απόγευμα έχει ξεσκιστεί στις επανεκκινησεις.Κάθε Μια ώρα από 2 φορές μερικές φορές κάνει επανεκκίνηση μόνο του.Στην αρχή νόμιζα ότι πατιόταν το κουμπί πίσω on/off αλλά τελικά όχι....Τι να πω τώρα ? Θα δείξει μέχρι αυριο και αν είναι το στέλνω πίσω.

Δημοσ.

Δοκίμασες να του κάνεις κάνα hard reset μπας και στρώσει;

Μία παρατήρηση. Το hard reset δεν είναι λύση. Αν δεν δουλεύει, έχει κάνει μεγάλη πατάτα η εταιρία. Το hard reset απαγορεύεται να είναι λύση για οτιδήποτε σε ένα τηλέφωνο που έκανε 400 ευρώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...