Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παθαινουν ολοι ομως κολληματα πριν γινει το bootloop. Γινεται και ξαφνικα χωρις καμια προειδοποιηση.

Για αυτό λέω για περιοδικό backup.

Εμένα μου έχει συμβεί δύο φορές.Την πρώτη άρχισε να μου κολλάει όταν προσπαθούσα να συνδεθώ σε κάποιο δίκτυο και τη δεύτερη απροειδοποίητα όταν το έβγαλα από flight mode. Το βάζω κάθε βράδυ σε flight mode γιατί το έχω δίπλα μου όταν κοιμάμαι.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για αυτό λέω για περιοδικό backup.

Εμένα μου έχει συμβεί δύο φορές.Την πρώτη άρχισε να μου κολλάει όταν προσπαθούσα να συνδεθώ σε κάποιο δίκτυο και τη δεύτερη απροειδοποίητα όταν το έβγαλα από flight mode. Το βάζω κάθε βράδυ σε flight mode γιατί το έχω δίπλα μου όταν κοιμάμαι.

Και αν γίνει κάτι επείγον και δεν σε βρίσκουν ;
Δημοσ.

S/N 603 bootloops στο LG G4 dual SIM εντός εγγύησης καταλήγει στο service, με τι πλακέτα επιστρέφει dual ή single SIM ?

Εννοείται με dual

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν είναι μόνο στο G4 έχει θέμα και το V10 εγώ χθες το έστειλα για δεύτερη φορά στο σέρβις την πρώτη μου άλλαξαν μητρική τώρα περιμένω να δω τι θα μου πουν... Ο κούριερ που ήρθε και το παρελαβε μου είπε φίλε όταν το παραλάβεις πούλησε το να βρεις την υγεία σου δεν μπορείς να φανταστεί πόσα LG παραλαμβάνουν κάθε μέρα στην κουριερ...

Επεξ/σία από Apatsig4
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν είναι μόνο στο G4 έχει θέμα και το V10 εγώ χθες το έστειλα για δεύτερη φορά στο σέρβις την πρώτη μου άλλαξαν μητρική τώρα περιμένω να δω τι θα μου πουν... Ο κούριερ που ήρθε και το παρελαβε μου είπε φίλε όταν το παραλάβεις πούλησε το να βρεις την υγεία σου δεν μπορείς να φανταστεί πόσα LG παραλαμβάνουν κάθε μέρα στην κουριερ...

Σου αλλαξαν μητρικη γιατι ειχες  και στο v10 προβλημα με  bootloop?

Δημοσ.

Δεν παθαινουν ολοι ομως κολληματα πριν γινει το bootloop. Γινεται και ξαφνικα χωρις καμια προειδοποιηση.

Ακριβώς! Σε 'μενα δεν με "προειδοποιεί"..

Δημοσ.

Σε μενα παιδια εγινε κατι παραξενο εντελος. Οπως το κρατουσα στα χερια μου εκανε επαννεκινηση απο μονο του χωρις χωρις να το πατησω να γινει εγω ο ιδιος το πισω κουμπακι και να το κρατω πατημενο και μετα να επιλεξω επαννεκινηση μετα επανηρθε στα λογικα του. Με ΜΜ 6.0.1. Αγορασμενο 8/1/2016.

Δημοσ.

Σε μενα παιδια εγινε κατι παραξενο εντελος. Οπως το κρατουσα στα χερια μου εκανε επαννεκινηση απο μονο του χωρις χωρις να το πατησω να γινει εγω ο ιδιος το πισω κουμπακι και να το κρατω πατημενο και μετα να επιλεξω επαννεκινηση μετα επανηρθε στα λογικα του. Με ΜΜ 6.0.1. Αγορασμενο 8/1/2016.

Σε σενα μαλλον δειχνει σημαδια... Στους περισσοτερους δε δειχνει τιποτα !

• Like 1
Δημοσ.

Σε σενα μαλλον δειχνει σημαδια... Στους περισσοτερους δε δειχνει τιποτα !

Ωχ ναι αλλα δεν το ξανα εκανε μετα ομως τι να κανω ; Να του περασω την Lollipop ;

Δημοσ.

Κάνε backup άμεσα. Είναι σύμπτωμα που δείχνει ότι πάει για bl.

Δημοσ.

αν έχεις twrp αρα και ξεκλείδωτο κινητό παίρνεις τα δεδομένα σε περίπτωση bootloop αλλά θα μου πεις τι τις νοιάζει τις εταιρίες αν τα χάσεις ή όχι, το bloatware να υπάρχει και όλα καλά.

btw εμένα μου έκατσε στο g3 4-5 φορές bootloop, το συνέφερα όλες τις φορές χωρίς να χάσω τίποτα αλλά προχτές πέθανε οριστικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...