Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε είναι λίγο πιο ασφαλέστερη η επιλογή του δίκαρτου μοντελου..

Ναι απλα εχει λιγο χειροτερη αυτονομια και πρεπει να παρεις το συγκεκριμενο ευρωπαικο μοντελο απο σκρουτζ ωστε να εχει υποστηριξη

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοείς ?

Πουλιουνται λιγοτερα δικαρτα και αρα λιγοτερα θα εχουν το προβλημα.. Και ακομα λιγοτεροι θα το εχουν αναφερει σε φορουμ.. Θεωρητικα ολα αυτα παντα..

• Like 1
Δημοσ.

Πουλιουνται λιγοτερα δικαρτα και αρα λιγοτερα θα εχουν το προβλημα.. Και ακομα λιγοτεροι θα το εχουν αναφερει σε φορουμ.. Θεωρητικα ολα αυτα παντα..

Έχεις δίκιο,δεν το σκέφτηκα...

Δημοσ.

Καλημερα..

Να τα και απο τα "μεγαλα ελληνικα καταστηματα" που δεν εχει παρατηρηθει φαινομενο bootloop..

HLnAsiA.png

Edit: Σημερα το πρωι σε νεα επικοινωνια..

fcxqzgG.png

Μου ειπαν μολις οτι τα παραεισαγωγης μπορει να ειναι κατωτερης ποιοτητας απο τα Ελληνικης εισαγωγης ή εγω δεν καταλαβα σωστα;

Δημοσ.

Καλημερα.. Να τα και απο τα "μεγαλα ελληνικα καταστηματα" που δεν εχει παρατηρηθει φαινομενο bootloop..HLnAsiA.pngEdit: Σημερα το πρωι σε νεα επικοινωνια..fcxqzgG.pngΜου ειπαν μολις οτι τα παραεισαγωγης μπορει να ειναι κατωτερης ποιοτητας απο τα Ελληνικης εισαγωγης ή εγω δεν καταλαβα σωστα;

αυτό που έχεις ο φίλος σίγουρα είναι 50#+ παρτίδα
Δημοσ.

506 το λεει

φίλε το ξεσκησες το κινητό τους τρομολαγνησες όλους, γι αυτί έγραψα ότι κάνεις ποιο πολύ κακό πάρα καλό, θα δείξει τι θα γίνει :) φιλικά πάντα
  • Like 1
Δημοσ.

Καθολου κακο.. Πλεον εχω μιλησει με τεχνικο απο την Procordia και δηλωνει ανοιχτα πως ειναι καθαρα θεμα Software και φτιαχνει με hard reset. Μαλιστα προτινουν να μην κανουμε καθολου συγχρονισμο ή επαναφορα απο λογαριασμο Google γιατι κατι τετοιο δειχνει να δημιουργει το προβλημα.

Ηρεμησα λιγο και μαλλον θα το παρω.

Ερευνα αγορας λεγεται.

Δημοσ.

Καθολου κακο.. Πλεον εχω μιλησει με τεχνικο απο την Procordia και δηλωνει ανοιχτα πως ειναι καθαρα θεμα Software και φτιαχνει με hard reset. Μαλιστα προτινουν να μην κανουμε καθολου συγχρονισμο ή επαναφορα απο λογαριασμο Google γιατι κατι τετοιο δειχνει να δημιουργει το προβλημα.

Ηρεμησα λιγο και μαλλον θα το παρω.

Ερευνα αγορας λεγεται.

Για πες αν μπορείς τίποτα περισσότερο σχετικά με τον συγχρονισμό... Εγω ας πούμε σέταρα την συσκευή ως καινούρια χωρίς επαναφορά παλαιότερου backup, εχω όμως ανοικτό τον αυτόματο συγχρονισμό για το google account μου για τις επαφές, το ημερολόγιο κλπ. Παίζει κι αυτό ρόλο?

Δημοσ.

Για πες αν μπορείς τίποτα περισσότερο σχετικά με τον συγχρονισμό... Εγω ας πούμε σέταρα την συσκευή ως καινούρια χωρίς επαναφορά παλαιότερου backup, εχω όμως ανοικτό τον αυτόματο συγχρονισμό για το google account μου για τις επαφές, το ημερολόγιο κλπ. Παίζει κι αυτό ρόλο?

Δεν εχω ιδεα.. Ομως αν γινει επαναφορα ρυθμισεων στο σεταρισμα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα μπει σε bootloop καποια στιγμη.. Επειδη τα περισσοτερα κρουσματα εγιναν κατα την εναλλαγη 4G/WIFI γνωμη μου ειναι οτι γινεται επειδη η ενεργοποιηση του WIFI δινει εντολη στα Google Apps/Services για συγχρονισμο πχ το Google Photos, κατι σκαλωνει.

Δημοσ.

Σεταρα το κινητο στην πρωτη εκκινηση με το λογαριασμο της google. Σε 5.1 ηρθε, παρτιδα 601. Μετα το update εκανα επαναφορα εργοστασιακων και ξανασεταρα μεσω Google , και ολοι οι συγχρονισμοι ειναι ανοιχτοι απο το πρωτο δευτερολεπτο. Το προβλημα ειναι τυχαιο και τρομοκρατειται κοσμος ετσι. Swimmer, τα ειπαμε και στο myphone oπου ειδες τι απαντησαν σε εμενα   :P

Παντως με Google Photos δεν εχω συγχρονιστει, ειναι απενεργοποιημενα απο την πρωτη στιγμη. Αν ειναι εκει το προβλημα , μαλλον τη γλιτωσα :P

Η τελευταία παρτίδα τι αριθμό έχει ? 603 ?

Ναι. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...