Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω συνδεθει περιπου σε 15 αγνωστα wifi χωρις προβλημα. Εμεις λεμε οτι το θεμα με τη συνδεση σε wifi μπορει να ειναι και θεμα κεραιας wifi (ισως δηλαδη και πλακετας), μπορει και θεμα software που "δεν εκατσε" καλα. Αν δεν εκατσε καλα σε κανεναν , ολοι θα παθουμε bl.

Το θεμα ειναι τι λεει η LG , και η LG δε λεει τιποτα. Παραδεχτηκε καπου στο Δεκεμβρη ενα προβλημα, και απο εκει και περα αλλαζει απλα πλακετες, μεχρι να το ξαναπαθεις, να σου ξαναλλαξει την πλακετα και παει λεγοντας. ΑΝ παρει android N το κινητο και δεν εμφανιστει bootloop, σιγουρα τοτε σημαινε οτι ηταν προβλημα λογισμικου (της rom). Ομως εχω διαβασει οτι συμβαινει και με Custom Rom , οποτε απομακρυνεται καπως αυτο το θεμα με το λογισμικο πιστευω...

Με τις καινούριες πλακέτες (600+ δηλαδή, που δεν έχουν λογικά hardware πρόβλημα) και με Android 5.1 Lollipop το έχει πάθει άραγε κανένας;
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχω ιδεα.... Αν ειναι ετσι παντως, ειναι τραγικη η LG που δε δινει ενα ρημαδι update... Οχι οτι δεν ειναι τραγικη ετσι και αλλιως. Το τηλεφωνο επρεπε να εχει αποσυρθει απο την αγορα εδω και πολυυυ καιρο... Τελος παντων..

Δημοσ.

Σε ενα μεγαλο μερος συσκευων εχει συμβει παραπανω απο μια φορες (και με αλλαγη πλακετας). Αυτο δειχνει ειτε προβληματικες πλακετες , ειτε προβλημα στο λογισμικο (τιποτα απο τα 2 δε μπορει να αποκλειστει). Ειτε γνωριζουν και απλα τους "συμφερει" να αλλαζουν πλακετες, ειτε δεν εχουν ιδεα τι το προκαλει.

Σε καθε περιπτωση, ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος. 

Δημοσ.

Εγώ είμαι με 5.1 και 607 πλακέτα. Θα κάνω report σε ένα τρίμηνο για το πως πηγαίνει, καθώς κάθε τόσο μου βγάζει bl με την 6.

Δημοσ.

Πάντως προσωπικά σε εμένα απο τις δικες μου εμπειρίες το bl εμφανίζεται πάντα - οχι σε όλα - αλλα κατα κάποια σύνδεση σε άγνωστο wifi (που εισαγεται ο κωδικός για πρώτη φορά).. Οχι στο πρώτο αγνωστο που θα συνδεθώ. Αυτό εννοώ.. Εσεις πως χαρακτηρίζεται αυτο το πρόβλημα? Συνδέεται με την πλακέτα? Η τέταρτη που μου βάλανε ειναι #607 (πριν απο 13 μέρες)..

Δημοσ.

Πάντως προσωπικά σε εμένα απο τις δικες μου εμπειρίες το bl εμφανίζεται πάντα - οχι σε όλα - αλλα κατα κάποια σύνδεση σε άγνωστο wifi (που εισαγεται ο κωδικός για πρώτη φορά).. Οχι στο πρώτο αγνωστο που θα συνδεθώ. Αυτό εννοώ.. Εσεις πως χαρακτηρίζεται αυτο το πρόβλημα? Συνδέεται με την πλακέτα? Η τέταρτη που μου βάλανε ειναι #607 (πριν απο 13 μέρες)..

Εγγυημένα αν το έχεις σε λειτουργία πτήσης δεν θα βγάλει ποτέ bl. Έχει θέμα με τις μπάντες, ΟΛΕΣ. Δεν είναι το WiFi.
  • Like 1
Δημοσ.

S/N 603 bootloops στο LG G4 dual SIM εντός εγγύησης καταλήγει στο service, με τι πλακέτα επιστρέφει dual ή single SIM ?

Δημοσ.

Εγγυημένα αν το έχεις σε λειτουργία πτήσης δεν θα βγάλει ποτέ bl. Έχει θέμα με τις μπάντες, ΟΛΕΣ. Δεν είναι το WiFi.

Τι εννοείς σε λειτουργία πτήσης? Πότε?

Δημοσ.

Τι εννοείς σε λειτουργία πτήσης? Πότε?

Όλη την ώρα. Εξηγώ. Βγαίνω πριν πάθω bl να συνδεθώ σε ξένο δίκτυο. Κάνει reboot. Όσο ήταν μετά με δίκτυο η είχε ανοιχτά δεδομένα η γενικά έπιανε σήμα από το δίκτυο που έχει η Sim, κολλούσε, ακριβώς όπως κολλάει πριν από το bl. Το βάζω λειτουργία πτήσης, όλα καλά. Μόλις ανοίγω wifi, dead.
Δημοσ.

Όλη την ώρα. Εξηγώ. Βγαίνω πριν πάθω bl να συνδεθώ σε ξένο δίκτυο. Κάνει reboot. Όσο ήταν μετά με δίκτυο η είχε ανοιχτά δεδομένα η γενικά έπιανε σήμα από το δίκτυο που έχει η Sim, κολλούσε, ακριβώς όπως κολλάει πριν από το bl. Το βάζω λειτουργία πτήσης, όλα καλά. Μόλις ανοίγω wifi, dead.

Άρα όταν δεις να κολλάει, το βάζεις σε λειτουργία πτήσης και κάνεις αμέσως backup.

Δημοσ.

Το lg backup χρησιμοποιείται? Ή ειναι για κατάργηση?

Το lg cloud πάει για κατάργηση. Το lg backup δουλεύει μια χαρά και καλό είναι να γίνεται ένα αντίγραφο μια φορά την εβδομάδα.

Επίσης το lg bridge είναι καλό για backup.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...