Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε γαμώτο, φανταστείτε τι πάταγο θα έκανε (ακόμα και σήμερα) το G4 σε αυτά τα λεφτά που πωλείται σήμερα αν δεν είχε το θέμα με το bootloop. Ωραίο κινητάκι και χαντακώθηκε έτσι απλά.. Όπως και να έχει αν εξαιρέσουμε το bootloop σε αυτά τα λεφτά δεν έχει αντίπαλο. Και μη σας φοβίζει ο snapdragon 808. Οι διαφορές με τον 820 είναι ότι ο 820 (με την adreno 530) έχει καλύτερα νούμερα στα benchmarks και τα πάει λίγο καλύτερα στα βαριά παιχνίδια (dead tigger 2, asphalt 8, mc5) λόγω της καλύτερης GPU που έχει. Ένας απλός χρήστης δεν παρατηρεί διαφορές.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή διαβάζω καθημερινά για αρκετές αναφορές ατόμων, σχετικά με bootloops σε G4, G3 κτλ, θέλω να σταθώ σε 1-2 πραγματάκια.

Καταρχάς, εγώ προσωπικά δεν έπαθα ποτέ bootloop, ούτε στο G4 ούτε στο G3 (και τα δύο με MM), που τυχαίνει να έχω. Πραγματικά, μετά από αρκετούς μήνες (με το G4 κυρίως) δε μου έχει βγάλει, το παραμικρό πρόβλημα.

Και λέω εγώ τώρα, μήπως σε αυτό, παίζει ρόλο το γεγονός ότι δε κάνω ποτέ κανενός είδος, συγχρονισμού εφαρμογών-επαναφορά κτλ; Γενικά, κάθε συσκευή που παίρνω, την σετάρω ως νέα, και κατεβάζω από την αρχή όλες τις εφαρμογές που θέλω από Play Store, χωρίς να μπλέξω με επαναφορά κτλ.

Υ.Γ. Έχουν περάσει 2 διαφορετικά G4 από τα χέρια μου (και τα δύο, παρτίδας 600+) και με την ίδια χρήση-αντιμετώπιση, είναι απροβλημάτιστα, όπως επίσης και 2 G3 με MM, που υπάρχουν σε κοντινά μου άτομα.

Απο το Μαρτιο το εχω , ουτε εγω επαθα τιποτα περα απο μερικα ψιλοbugs της MM. Αυτο δε σημαινει τιποτα απολυτως, ουτε οτι θα παθω, ουτε οτι δεν θα παθω ομως. Εχω 4-5 συγχρονισμους (mail,google κλπ), και το κινητο το ειχα επαναφερει, και δεν το'χα σεταρει ως νεο. Εχουμε χιλιοπει οτι δε παιζει πλεον ρολο , και ειναι μια καραμελα της LG και της Procordia για να μας καθησυχασει , δε μπορει αλλιως να δικαιολογηθει. Ποσα ατομα το κανανε σα νεο κινητο , και ειχαν παλι bootloop. 

Ειμαι παρτιδα 601. Ποσα της 601 εχω δει να παθαινουν , δε λεγεται... Ειτε θα'ρθει η σειρα μου μια ανυποπτη στιγμη, ειτε θα ειμαι απο τους τυχερους... Θα φανει.

Δημοσ.

Παιδες, ασχετο με Bootloop αλλα γυρισα χθες απο διακοπες και ενω ημουν σε φουσκωτο και εβγαζα φωτο, ξαφνικα σκαει ενα κυμα και χτυπαει το κινητο απο κατω λιγο νερο..

Το κινητο με θηκη αρκετα σφιχτη και με selfie-stick που το καλυπτει απο κατω, εσβησε ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ..

Αυτοματως βγαζω μπαταρια και το στεγνωνω με τη μπλουζα, και δεν ειχε περασει σταγονα μεσα..

Παω ξενοδοχειο και το βαζω χωρις να το ανοιξω σε μια σακουλα με ρυζι για 1 μερα..

Το ανοιγω την αλλη μερα και η μιση οθονη δειχνει κανονικα και η αλλη μιση χιονια.. Η αφη δεν δουλευει καλα και παταει μονο του στην οθονη οτι να ναι και ανοιγει εφαρμογες κλπ -.-

Τελικα καπως μπηκε στην θύρα USB νερο και εχει κανει βραχυκύκλωμα ??

Θα το παω Procordia αυριο αλλα λογικα θα φαω πακετο απο την εγγυηση ε; Σε αυτες τις περιπτωσεις κανουν αλλαγη πλακετας ή βγαινει η θυρα USB ως ανταλλακτικο;

Το σκυλι Galaxy S2 μου ειχε φαει 2 πτωσεις σε θαλασσα και επιβιωσε.. Πολυ ευαισθητο το G4, κριμα..

Τουλαχιστον με εσωσε το double click στο Volume - που ανοιγει καμερα και η ληψη φωτο με Volume -, με μιση οθονη και 0 αφη καταφερα και εβγαλα τις φωτογραφιες ολων των υπολοιπων διακοπων και τις εσωσα ολες μεσω dropbox upload αυτοματα οταν συνδεθηκε στο WIFI του ξενοδοχειου.. 1200 φωτο περιπου.

Δημοσ.

Χεχε.... Πηγαινες γυρευοντας. Μα κινητο μεσα στη θαλασσα, εστω και σε φουσκωτο;

Παντως αν το δεχτουν στην εγγυηση θα αλλαξουμ οντως πλακετα.

Δεν το λες και ευαισθητο το g4.... Απλα ηταν το θαλασσινο νερο που προκαλει προβληματα σε ολα τα κινητα. Και φανταζομαι η συγκριση με κινητο του 11 απο αποψη αντοχης δεν νομιζω πως στεκει. Σιγουρα τα παλαιοτερα κινητα ηταν πολυ πιο ανθεκτικα (π.χ. νοκια 3310)

Καλη εξεληξη σου ευχομαι και σε προειδοποιω οτι θα παρει τουλαχιστον 2 εβδομαδες να σου απαντησουν αν φτιαχνεται και αν τελικα φτιαχνεται, παιρνει αλλες 2 εβδομαδες χωρις κινητο.

Δημοσ.

Ρε γαμώτο, φανταστείτε τι πάταγο θα έκανε (ακόμα και σήμερα) το G4 σε αυτά τα λεφτά που πωλείται σήμερα 

Για ποιο λογο θα εκανε παταγο το G4 σημερα στα 300ευρω?Τοσες εναλλακτικες υπαρχουν στα χρηματα αυτα και γενικα μεχρι τα 400ευρω.

Επισης για το παραπανω που γραφτηκε ασχετο αλλα γιατι ποιο λογο παλι να καλυψει η εγγυηση προβλημα που το προκαλεσε ο χρηστης? 

Δημοσ.

Για ποιο λογο θα εκανε παταγο το G4 σημερα στα 300ευρω?Τοσες εναλλακτικες υπαρχουν στα χρηματα αυτα και γενικα μεχρι τα 400ευρω.

Επισης για το παραπανω που γραφτηκε ασχετο αλλα γιατι ποιο λογο παλι να καλυψει η εγγυηση προβλημα που το προκαλεσε ο χρηστης?

Στα ~300 ευρώ τι εναλλακτικές υπάρχουν; Γιατί πέρα από τα bootloops, η συσκευή ως συσκευή είναι τρομερή και χωρίς περίεργες ελλείψεις (όπως microSD, ραδιόφωνο κτλ).

Έχει οθονάρα, πολύ καλή κάμερα (για μένα άριστη και σε αυτά τα χρήματα, δεν υπάρχει καλύτερη), είναι ταχύτατο, έχει στιβαρή κατασκευή, καλό ηχείο και το μόνο πράγμα στο οποίο υστερεί, είναι η μπαταρία.

Μη παρεξηγηθώ, δε το γράφω αυτό για να στην πω, σε καμία περίπτωση μάλιστα. Απλά δε νομίζω να υπάρχει συσκευή στα 300 ευρώ, που να προσφέρει το "πακέτο" του G4.

Δημοσ.

Στα ~300 ευρώ τι εναλλακτικές υπάρχουν; Γιατί πέρα από τα bootloops, η συσκευή ως συσκευή είναι τρομερή και χωρίς περίεργες ελλείψεις (όπως microSD, ραδιόφωνο κτλ).

Έχει οθονάρα, πολύ καλή κάμερα (για μένα άριστη και σε αυτά τα χρήματα, δεν υπάρχει καλύτερη), είναι ταχύτατο, έχει στιβαρή κατασκευή, καλό ηχείο και το μόνο πράγμα στο οποίο υστερεί, είναι η μπαταρία.

Μη παρεξηγηθώ, δε το γράφω αυτό για να στην πω, σε καμία περίπτωση μάλιστα. Απλά δε νομίζω να υπάρχει συσκευή στα 300 ευρώ, που να προσφέρει το "πακέτο" του G4.

Huawei p9 lite(3gb), Xiaomi Redmi note 3(και Mi4c),OnePlus2(319ευρω),Nexus 5x 32gb,Moto X play

και μετα παμε στα 350-375ευρω(που πραγματικα αξιζει την υπερβαση) Moto X Style,Galaxy S6,LG V10,G5,Xiaomi Mi5.

Ακομα και τα Lumia 950 και 950Xl(μιας και πεσανε αυτες τις μερες οι τιμες τους ειδικα σε προσφορες απο Vodafone/Γερμανο)ειναι και αυτα αξιολογες εναλλακτικες για οποιο δεν εχει θεμα με το play store.

Μπορει να υπαρχουν και αλλες επιλογες που δεν μου ερχονται τωρα στο μυαλo. Το καθενα βεβαια εχει τα υπερ και τα κατα του.

Δημοσ.

Huawei p9 lite(3gb), Xiaomi Redmi note 3(και Mi4c),OnePlus2(319ευρω),Nexus 5x 32gb,Moto X play

και μετα παμε στα 350-375ευρω(που πραγματικα αξιζει την υπερβαση) Moto X Style,Galaxy S6,LG V10,G5,Xiaomi Mi5.

Ακομα και τα Lumia 950 και 950Xl(μιας και πεσανε αυτες τις μερες οι τιμες τους ειδικα σε προσφορες απο Vodafone/Γερμανο)ειναι και αυτα αξιολογες εναλλακτικες για οποιο δεν εχει θεμα με το play store.

Μπορει να υπαρχουν και αλλες επιλογες που δεν μου ερχονται τωρα στο μυαλo. Το καθενα βεβαια εχει τα υπερ και τα κατα του.

Προσωπικά το P9 Lite και τα Xiaomi που μου αναφέρεις, δε μπορώ να τα συγκρίνω με το G4, γιατί δεν είναι ναυαρχίδες με ότι αυτό συνεπάγεται (υποστήριξη για αναβαθμίσεις) και επίσης σε specs, δε συγκρίνονται καν, ειδικά όσο αναφορά κάμερα-οθόνη.

Το OnePlus 2, δυνατό μεν, αλλά υστερεί και αυτό σε κάμερα-οθόνη.

Το Nexus 5X, έχει καλή οθόνη, είναι γρήγορο και έχει παρά πολύ καλή κάμερα, αλλά υστερεί σε αρκετά θέματα (τσιπ ήχου μέτριο, δε δουλεύει το φλας σε 4K εγγραφή, δεν έχει ραδιόφωνο, δεν παίρνει microSD).

Το Moto X Play, φοράει mid-range (άντε ίσως κάτι παραπάνω από mid-range) SoC, η κάμερα του είναι σίγουρα καλή αλλά υστερεί πάλι, κατά πολύ σε σχέση με το G4, η οθόνη επίσης και γενικά ούτε αυτό συγκρίνεται με το G4.

Όσο αναφορά τα κινητά της κατηγορίας 300+, εκεί σίγουρα δε μπορεί να είναι ανταγωνιστικό το G4, μιας και μιλάμε για φετινές ναυαρχίδες (πλην του S6 και του Moto X Style).

Τα Lumia, δε τα σχολιάζω καν. Όσο καλές συσκευές κι αν είναι, με τέτοιο λειτουργικό, δεν...απλά δεν. (οι πωλήσεις και το market share, μιλάνε από μόνα τους)

Γενικά, μου πρότεινες πολύ καλές συσκευές, αλλά οι περισσότερες δεν είναι ναυαρχίδες και ως "σύνολο" υστερούν. Ξαναλέω, το πακέτο οθόνη-κάμερες (γράφω κάμερες, γιατί και η μπροστινή κάμερα είναι εξαιρετική) του G4, δεν υπάρχει σε καμία συσκευή μέχρι 300 (και ίσως λίγο παραπάνω) ευρώ.

Συγγνώμη για το off-topic και συγγνώμη για το μεγάλο-κουραστικό post.

Δημοσ.

Προτεινα εναλλακτικες προτασεις του 2016 αναλογα με τις προτιμησεις του καθενος γιαυτο ειπα οτι αλλου κερδιζει η μια και αλλου χανει και γιαυτο και εγραψα οτι το καλυτερο ειναι η χρηματικη υπερβαση απο πλευρας συσκευων. Παντως ουτε το G4 πλεον πρεπει να θεωρειται ναυαρχιδα. 

Και τα παραπανω δεν τα γραφω απο hate αλλα απο ενδιαφερον μιας και εγω με την σειρα μου απο Σεπτεμβριο/Οκτωβριο μερια θα κοιταξω για νεο κινητο και ολως τυχαιως στο radar μου περασαν και τα G5/V10 με προτιμηση στο πρωτο κυριως λογω spec/μεγεθους .

Δημοσ.

Βεβαια απο οτι φενεται και στο V10 αλλα και στο G5 εχουμε δειγματα bootloop

Και στα σχολια απο κατω ξεχωριζω αυτο

his just happened to me today while I was at the gym. I wasn't even using the phone and it just went into this bootloop.

I couldn't fix it. I spent the whole night trying to fix it and even did a factory reset twice. I just returned my phone and got an S7 Edge. It's a known hardware issue with the LG phones and I don't want to deal with that again.

Μετα μαρεσει που η LG δηλωνει απογοητευμενη απο τις πωλησεις του G5 αλλα και γενικα των κινητων της....

Τωρα συγκεκριμενα για το G5 μιας και ειναι και νεο κινητο μπορει να ειναι μονο οι πρωτες παρτιδες οπως λεει και εδω

http://dailysunknoxville.com/lg-g5-users-facing-same-lg-g4-boot-loop-problems/92005952

αλλα εγω προσωπικα δεν το ρισκαρω και δυστηχως με βλεπω μαλλον για Samsung μερια αν και την ψιλο απεχθανομαι.

Δυστηχως η LG οχι μονο εχει ''χτισει'' κακο ονομα με τις μπαταριες/αυτονομιες των κινητων της αλλα τωρα εχουμε και το Bootloop να σκεφτομαστε.... Κριμα.

Δημοσ.

Βεβαια απο οτι φενεται και στο V10 αλλα και στο G5 εχουμε δειγματα bootloop

Και στα σχολια απο κατω ξεχωριζω αυτο

his just happened to me today while I was at the gym. I wasn't even using the phone and it just went into this bootloop.

I couldn't fix it. I spent the whole night trying to fix it and even did a factory reset twice. I just returned my phone and got an S7 Edge. It's a known hardware issue with the LG phones and I don't want to deal with that again.

Μετα μαρεσει που η LG δηλωνει απογοητευμενη απο τις πωλησεις του G5 αλλα και γενικα των κινητων της....

Τωρα συγκεκριμενα για το G5 μιας και ειναι και νεο κινητο μπορει να ειναι μονο οι πρωτες παρτιδες οπως λεει και εδω

http://dailysunknoxville.com/lg-g5-users-facing-same-lg-g4-boot-loop-problems/92005952

αλλα εγω προσωπικα δεν το ρισκαρω και δυστηχως με βλεπω μαλλον για Samsung μερια αν και την ψιλο απεχθανομαι.

Δυστηχως η LG οχι μονο εχει ''χτισει'' κακο ονομα με τις μπαταριες/αυτονομιες των κινητων της αλλα τωρα εχουμε και το Bootloop να σκεφτομαστε.... Κριμα.

για bootloops του v10 συζητάμε δω :cry:

Δημοσ.

Καλημερα παιδιά. Ειμαι διακοπές.. Δεν εφερα μαζι την δεύτερη συσκευή μου. Χθες το βράδυ μπαινω στο δωμάτιο και παω να συνδεθώ στο wi-fi του ξενοδοχείου. Για πρώτη φορά.. Και φανταστείτε τι έγινε??? Bootloo... Και έκανα hard reset για να εχω κινητό.. Θυμίζω 3 αλλαγες πλακέτας κτλ.. Αρα το προβλημα για μενα ειναι ξεκαθαρο. Και εντοπίζεται οταν συνδέομαι πρωτη φορά σε "άγνωστο" wifi.. Δεν εχει να κανει με πλακέτα.. Εσεθς τι λετε;

Δημοσ.

Καλημερα παιδιά. Ειμαι διακοπές.. Δεν εφερα μαζι την δεύτερη συσκευή μου. Χθες το βράδυ μπαινω στο δωμάτιο και παω να συνδεθώ στο wi-fi του ξενοδοχείου. Για πρώτη φορά.. Και φανταστείτε τι έγινε??? Bootloo... Και έκανα hard reset για να εχω κινητό.. Θυμίζω 3 αλλαγες πλακέτας κτλ.. Αρα το προβλημα για μενα ειναι ξεκαθαρο. Και εντοπίζεται οταν συνδέομαι πρωτη φορά σε "άγνωστο" wifi.. Δεν εχει να κανει με πλακέτα.. Εσεθς τι λετε;

Προσωπικά πάντως, έχω συνδεθεί σε πάνω από 4 "άγνωστα" WiFi δίκτυα, χωρίς πρόβλημα.
Δημοσ.

Eχω συνδεθει περιπου σε 15 αγνωστα wifi χωρις προβλημα. Εμεις λεμε οτι το θεμα με τη συνδεση σε wifi μπορει να ειναι και θεμα κεραιας wifi (ισως δηλαδη και πλακετας), μπορει και θεμα software που "δεν εκατσε" καλα. Αν δεν εκατσε καλα σε κανεναν , ολοι θα παθουμε bl. 

Το θεμα ειναι τι λεει η LG , και η LG δε λεει τιποτα. Παραδεχτηκε καπου στο Δεκεμβρη ενα προβλημα, και απο εκει και περα αλλαζει απλα πλακετες, μεχρι να το ξαναπαθεις, να σου ξαναλλαξει την πλακετα και παει λεγοντας. ΑΝ παρει android N το κινητο και δεν εμφανιστει bootloop, σιγουρα τοτε σημαινε οτι ηταν προβλημα λογισμικου (της rom). Ομως εχω διαβασει οτι συμβαινει και με Custom Rom , οποτε απομακρυνεται καπως αυτο το θεμα με το λογισμικο πιστευω... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...