Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισαι απο τους τυχερους (πλεον). Επειδη τα περιστατικα αυξανονται, γι'αυτο λεω πλεον ;) 

Ενταξει , μπρος στην οθονη τι ειναι το tempered :) Βεβαια ειναι 6-7€ απο το ebay ενα nillkin (οχι πολλα αλλα ουτε και ευκαταφρονητο ποσό) . 

Ελπιζω να μην σου ξανακατσει καμμια στραβη.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εισαι απο τους τυχερους (πλεον). Επειδη τα περιστατικα αυξανονται, γι'αυτο λεω πλεον ;)

Ενταξει , μπρος στην οθονη τι ειναι το tempered :) Βεβαια ειναι 6-7€ απο το ebay ενα nillkin (οχι πολλα αλλα ουτε και ευκαταφρονητο ποσό) .

Ελπιζω να μην σου ξανακατσει καμμια στραβη.

Μακάρι να μην γίνει τίποτα. Πήρα από skroutz ένα iNos. Είχα πάρει για φίλο ίδια μάρκα και βγήκε καλό. Δεν με παίρνει να περιμένω eBay.
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαθα bootloop. Το τι εγινε ομως ηταν απιθανο. Ειχα αγιο. Την προηγουμενη μερα πριν φυγω εκτος Αθηνων μου πεφτει μεσα στην τουαλετα. Γινεται χαμος λοιπον και το πρωι αφου το ειχα βαλει στα ρυζια το ανοιγω και ανοιγει κανονικα μεχρι το λογοτυπο της lg οπου και επαθε το bootloop. Εγω νομιζα πως ηταν απο τα νερα και το εστειλα στο σερβις πανω στον πανικο μου. Νομιζα οτι θα εβγαινε εκτος εγγυησης μεχρι που σημερα πληροφορουμαι οτι εγινε αλλαγη πλακετας που σημαινει πως επαθε bootloop κι οτι ευτυχως τα νερα στεγνωσαν. Ακομα δεν εχω καταλαβει το μπερδεμα που μου συνεβη.

Επεξ/σία από technology_guy
Δημοσ.

Συνιδιοκτήτες που έχετε το ιδιο προβλημα με εμένα bootloop (διαβάστε τα παραπάνω μηνύματά μου).. Ως καταναλωτές και μόνο (προσωπικά δεν εχω με καμια εταιρία, δεν ειμαι ιδιοκτήτης ουτε μετοχες εχω σε ανταγωνίστρια εταιρία κατασκευής κινητών lol.) έχουμε και δικαιώματα.. Και στην τελική διεκδικώ απαντήσεις "επίσημα". Εχω ηδη προχωρήσει στην διαμαρτυρία μου για το κινητο που αγόρασα (δεν μου χαρίστηκε απο την lg) στην αρμόδια αρχή του συνήγορου! Δεν το παίζω "αρχηγός" κινήματος.. Αλλα καλο θα ήταν οσοι αντιμετωπίζουμε παρομοια προβλήματα, τα οποια στην τελική δεν επιλύονται - απλα αναβάλλονται, να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία προστασιας Καταναλώτη. Στην τελική, αν είμαστε εμεις λάθος να μας το πουν (και αποδειξουν).

• Like 1
Δημοσ.

Επαθα bootloop. Το τι εγινε ομως ηταν απιθανο. Ειχα αγιο. Την προηγουμενη μερα πριν φυγω εκτος Αθηνων μου πεφτει μεσα στην τουαλετα. Γινεται χαμος λοιπον και το πρωι αφου το ειχα βαλει στα ρυζια το ανοιγω και ανοιγει κανονικα μεχρι το λογοτυπο της lg οπου και επαθε το bootloop. Εγω νομιζα πως ηταν απο τα νερα και το εστειλα στο σερβις πανω στον πανικο μου. Νομιζα οτι θα εβγαινε εκτος εγγυησης μεχρι που σημερα πληροφορουμαι οτι εγινε αλλαγη πλακετας που σημαινει πως επαθε bootloop κι οτι ευτυχως τα νερα στεγνωσαν. Ακομα δεν εχω καταλαβει το μπερδεμα που μου συνεβη.

πήγαινέ παίξε κάνα Τζόκερ με τέτοια τύχη

• Like 1
Δημοσ.

Ρε σεις θέλουν μήνυση. Δεν θα μένω εγώ χωρίς συσκευή για ψύλλου πήδημα.

Άρχισε να κολλάει η ώρα, μπαταρία, σήμα, στην οθόνη, ελάχιστα αλλά υπάρχει. Επίσης ένα νεκρό pixel στο status bar.

Μήπως φταίει που ο επεξεργαστής ΚΑΙΕΙ με βαριά χρήση και χαλάει τα πίξελ εκεί συγκεκριμένα; Προχθες αναγκάστηκα να σταματήσω τη χρήση για να παγώσει.

Δημοσ.

Επειδή διαβάζω καθημερινά για αρκετές αναφορές ατόμων, σχετικά με bootloops σε G4, G3 κτλ, θέλω να σταθώ σε 1-2 πραγματάκια.

Καταρχάς, εγώ προσωπικά δεν έπαθα ποτέ bootloop, ούτε στο G4 ούτε στο G3 (και τα δύο με MM), που τυχαίνει να έχω. Πραγματικά, μετά από αρκετούς μήνες (με το G4 κυρίως) δε μου έχει βγάλει, το παραμικρό πρόβλημα.

Και λέω εγώ τώρα, μήπως σε αυτό, παίζει ρόλο το γεγονός ότι δε κάνω ποτέ κανενός είδος, συγχρονισμού εφαρμογών-επαναφορά κτλ; Γενικά, κάθε συσκευή που παίρνω, την σετάρω ως νέα, και κατεβάζω από την αρχή όλες τις εφαρμογές που θέλω από Play Store, χωρίς να μπλέξω με επαναφορά κτλ.

Υ.Γ. Έχουν περάσει 2 διαφορετικά G4 από τα χέρια μου (και τα δύο, παρτίδας 600+) και με την ίδια χρήση-αντιμετώπιση, είναι απροβλημάτιστα, όπως επίσης και 2 G3 με MM, που υπάρχουν σε κοντινά μου άτομα.

Δημοσ.

Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, θα μου βγαλει την επιλογη να το ξαναστησω απο την αρχη ή να το κανω back up απο αλλο τηλεφωνο; (Αν θυμαμαι καλα ηταν με ενα πρασινο υποβαθρο)

Δημοσ.

Φυσικά και θα το βγάλει κανονικά.

Έχω να σημειώσω πως το lg backup είναι απίστευτο.

Επίσης, λέω αν δε βγάλω άκρη με lg να το δώσω 220 και να πάρω ένα Nexus 5X αλλά με προβληματίζει που είναι και αυτό lg. Δεν έχει βγάλει κιχ από λίγο ψάξιμο αλλά το φοβάμαι.

Δημοσ.

Φυσικά και θα το βγάλει κανονικά.

Έχω να σημειώσω πως το lg backup είναι απίστευτο.

Επίσης, λέω αν δε βγάλω άκρη με lg να το δώσω 220 και να πάρω ένα Nexus 5X αλλά με προβληματίζει που είναι και αυτό lg. Δεν έχει βγάλει κιχ από λίγο ψάξιμο αλλά το φοβάμαι.

Μην αγχώνεσαι. Το Nexus 5X, είναι απροβλημάτιστο. Το είχα ένα διάστημα και δεν είχε κανένα πρόβλημα, απλά το έδωσα γιατί είναι κατώτερο από το G4, σε όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...