Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε αρχηγε εισαι καθε 3 και λιγο εδω μονο για ειρωνια για να κανεις σαν παιδακι κραζοντας το κινητο.Και δεν εισαι ουτε καν κατοχος του συγκεκριμενου LG.

Το πες 1 το πες 2...Δεν το καταλαβαινεις οτι κουραζει;

τότε μην τα διαβάζεις αν σε κουράζουν στο κάτω κάτω δεν απευθύνομαι προσωπικά σε σένα  .... ούτε γράφω έτσι στο άσχετο, απαντάω στους χρήστες που γράφουν εδώ και λένε τον πόνο τους .... βέβαια τώρα που "βρήκε η lg την λύση" (κάλιο αργά πάρα ποτέ) μακάρι μην ξαναγράψει κανένας στο νήμα ότι έπαθε bootloop το G4 του

Δημοσ.

Βρεθηκε το προβλημα ή μλκιες; Μιλησε κανεις προσφατα με την Procordia;

(ξερω οτι δεν ξερει τι λεει ο τυπος για ιους και οτι να ναι, απλα μηπως του ειπαν τιποτα απο την Procordia για το LG Backup Service)

2bad8d3f2e37448fa8ad4f936c911509.png

Επισης στην Αμερικη βγηκε καινουριο update

Ih4zkJMn4UimMqQzpp3jsjHwsvaoCH3tg2A-y9D1

Αυτό που λέει για το lg backup, πρώτον είναι τραγικό από μέρους της lg αν ισχύει και δεύτερον, αν ισχύει, κάθε δύο με τρεις μήνες το παθαίνει το κοκομπλοκο;

Για το update έχεις κανένα Link, από που βρήκες την εικόνα;

Δημοσ.

Δεν είναι επίσημη ανακοίνωση της lg απλά ένας το λέει (θεωρίες) στο σκρουτζ μάλλον για να δικαιολόγησει τα 5 αστέρια που έβαλε στην συσκευή

Δημοσ.

Δεν είναι επίσημη ανακοίνωση της lg απλά ένας το λέει (θεωρίες) στο σκρουτζ μάλλον για να δικαιολόγησει τα 5 αστέρια που έβαλε στην συσκευή

Αν ισχύει λέω για τρίτη φορά.

Που δεν αποκλείεται, επειδή κάλλιστα μπορεί να κάνει κάποιο infinite loop ο κώδικας του, που να σκίζει την μνήμη και να καταλήγει σε bootloop. Πάντα πρίν από ένα bootloop, το κινητό σέρνεται.

Δημοσ.

καλημέρα σε όλη την παρέα.. Μόλις παρέλαβα την συσκευή μου (G4) από Procordia (μετά από 4 σερβις και 3 πλακέτες)...

Και ναι.. αλλάξανε πάλι την κυρίως πλακέτα!
Πλέον φοράει 607# ... για να δούμε πόσο θα αντέξει αυτή την φορά! 

Δημοσ.

καλημέρα σε όλη την παρέα.. Μόλις παρέλαβα την συσκευή μου (G4) από Procordia (μετά από 4 σερβις και 3 πλακέτες)...

Και ναι.. αλλάξανε πάλι την κυρίως πλακέτα!

Πλέον φοράει 607# ... για να δούμε πόσο θα αντέξει αυτή την φορά!

4 αλλαγες πλακετας; Μηπως καποια σου ενέργεια ειναι "λαθος";

Εχεις κάνει ολα τα βηματα που ειπαμε;

Ποιες εφαρμογες χρησιμοποιεις καθημερινα και γενικά ποιες κανεις install στο κινητο;

Εχεις αυτοματο συγχρονισμο στο PlayStore;

Αλλαζεις συνεχως WIFI;

Δημοσ.

swimmer21 , αδερφε ΞΕΧΝΑ την καραμελα του setup as new...Ειμαι σιγουρος οτι το εχεις στο μυαλο σου.

Το εχουν κανει δεκαδες και ξαναπεσανε σε bootloop. Εχω κανει επαναφορα , και ακομη δεν εχω πεσει (το πρωτο μου σεταρισμα ΔΕΝ ΗΤΑΝ σαν νεο κινητο). 

Ολα αυτα που του περιγραφεις ειναι πραγματα για τα οποια το smartphone ειναι και θα ειναι χρησιμο. Συνεπως το να λεμε να μη τα κανει, και να περιοριζει τις εφαρμογες που θα περασει ειναι σε μεγαλο βαθμο αστειο, για να μην πω γελοιο. 

Δεν υπαρχουν "λαθος" ενεργειες. Υπαρχουμε εγω εσυ και ακομη μερικοι εκει εξω που θα λεμε τις ιδιες χαζομαρες , μεχρι και το δικο μας κινητο να πεσει σε bootloop, και να ψαξουμε τι καναμε "λαθος". ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ παιρνεις, μεχρι πριν 2-3 μηνες τουλαχιστον, και θα εχεις περιορισμους σε συγχρονισμους κλπ;

Πχ:

-Εχω οτι εφαρμογη θες

-Εχω αυτοματους συγχρονισμους παντου

-Αλλαζω καθε μερα 2 με 3 τουλαχιστον δικτυα , και χρησιμοποιω και 4G.

-Κανω καθε μερα κλησεις (τηλεφωνο ειναι αλλωστε). 

-Καθε μερα το κινητο μου ειναι στο τσαντακι , και κανω 10χλμ με το ποδηλατο, μεσα στην καψα. Θα επρεπε να εχω παθει 45 bootloop μεχρι τωρα, ή να μη κουβαλαω το κινητο μαζι μου για να μη μου παθει bootloop.

Δημοσ.

Εννοείται ότι αυτό το κινητό το παίρνεις για να το λιώνεις και να μη μασάει. Αλλιώς παίρνεις των 100€ αν είναι να το σκέφτεσαι τι θα το βάλεις να κάνει και τι όχι.

Αλλά 4 φορές και 3 πλακέτες, δεν είναι φυσιολογικό, πρέπει να υπάρχει κάποιος ειδικός παράγοντας που παραμένει και  το προκαλεί τόσο συχνά, κανονικά η LG θα έπρεπε να το πάρει να το μελετήσει για να εντοπίσει το πρόβλημα.

Δημοσ.

Εννοειται αυτο naive, εδω ψαχνουμε οι χρηστες να βρουμε τι συμβαινει, ο swimmer ακομη πιστευει αυτα που διαβαζει στο σκρουτζ :P (συμπαθα με φιλε μου , οσο και εσυ, αλλο τοσο κι εγω, θελω να βγω απο το αγχος αυτο , γιατι αν με κρεμασει το κινητο , θα το κρεμασω :P )

Δημοσ.

Εγω παντως σαν προην κατοχος g4 με αλλαγή πλακετας λόγω bootloop και αλλαγη οθονης λογω burn in εχω να πω τα εξης...9 μηνες το ξεσκιζα..5 μηνες ηταν με αdroid 6 κ δε μασαγε....στον 9ο μηνα το επαθε στο άσχετο κ ενω ηταν στην αναμονη...παρτιδα 507...μου εβαλαν 604 κ εδω κ δυο μηνες ειναι οκ ακομη...το αγορασε μια γνωστη μου κ ξερω...αν κ εχω το v10 τωρα...εχω χασει εμπιστοσύνη απο την lg... Δε μπορω να εχω ναυαρχιδα κ να φοβαμαι .. Και του v10 η αυτονομια τραγικη....το g4 αν δεν ειχε το πρόβλημα με τα bootloop ειναι καλυτερο.

Δημοσ.

Γράφω από το μωρό μου. Έχει πλέον μία απολύτως τέλεια οθόνη, από κάθε άποψη, ούτε η γραμμή πάνω που είχε leak από την αρχή. Επίσης τρέχω σε πλακέτα 607 που την άλλαξαν επειδή παραπονέθηκα για bl. Τέλος είμαι με έκδοση 5.1. Δευτέρα πρωί το πήγα, τρίτη μεσημέρι πήρα μήνυμα ότι φτιάχτηκε, χθες τους είπα να μου το στείλουν, σήμερα το πήρα.

Τους το δίνω ότι έχουν το πιο γαματο service.

Δημοσ.

Ειχαν αποθεματα προφανως.. Γιατι αν δεν ειχαν , θα περιμενες 10+ μερες, και δε θα τους εδινες απολυτως τιποτα... 

Δημοσ.

Ειχαν αποθεματα προφανως.. Γιατι αν δεν ειχαν , θα περιμενες 10+ μερες, και δε θα τους εδινες απολυτως τιποτα...

Και την προηγούμενη φορά σε 2 μέρες ήταν έτοιμο. Το κακό είναι ότι τώρα έχασα το γυαλί που είχα βάλει πάνω στην προηγούμενη οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...