Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως γράφω και παραπάνω, στο κινητό έγινε 2 φορές αλλαγή πλακέτας. Άρα εννοείς στο 3ο service (σε αυτό που μπήκε η 604#).

Σε καμία περίπτωση δεν έκανα επαναφορά.

Το σετάρισμα έγινε ως ΝΕΑ συσκευή και οι εφαρμογές μου μπήκαν ξανά μια προς μια.   

Συμπληρώνω πως, προφανώς και στο διάστημα των 2 μηνών "Μάιος - Αρχές Ιουλίου" είχα συνδεθεί πολλάκις σε δίκτυα μεσω wifi.. Το θέμα, τουλάχιστον στην περίπτωσή μου, είναι πότε θα σκάσει η "βόμβα".

Έπρεπε να είχε φροντίσει για την επίλυση του θέματος η LG, παρά να ακούμε φθηνές δικαιολογίες από την αντιπροσωπεία. Κατηγορεί κινητά από άλλες χώρες, λες και τα κινητά που εισάγονται για την Ελλάδα είναι "handwired / handpicked / ΑΑ κατηγορία" (μιλάμε για μερικές χιλιάδες συσκευών) και τα προσέχει πιο πολύ η LG από αυτά που εισάγονται στις ΗΠΑ, Ρωσία, Καναδά και Κίνα (δεκάδες εκατομμύρια συσκευές) με μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό και τζίρους..

Είναι να γελάς όταν ακούς και διαβάζεις να λένε πως οι συσκευές που εισάγονται από την "LG Hellas" δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα.. Απλά κάργα αντιεπαγγελματική στάση (συνολικά στον Όμιλο διεθνώς).

έλα μωρέ υπάρχει back up, service μια χαρά είναι :-) έτσι κ αλλιώς δεν υπάρχει άλλο στα 300ευρώ :cry:

ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε το G5 παντως τα παει καλα σε πωλησεις και ας ειναι 120ευρω ακριβοτερο απο το G4.

Λυπαμαι που το λεω αλλα η Samsung απο το S6 edge plus και κυριως στο S7 ξεφυγε μονη της απο το πουθενα.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κινηταρα το G4 το εχω απο περσι το καλοκαιρι 2015.. Και ξαφνικα μεσα ιανουαριου 2016 κολαει το κινητο Bootloop.. Το παω στο γερμανο παλι καλα ειχα εγγυηση, το φερνουν μετα απο 1/2 μηνα.. Πενα Το Κινητο με Andoroid 6 κλπ. Και ξαφνικα σημερα 21 Ιουλιου παλι Bootloop... Ξενερωσα ασχημα παιδια.. 2 φορες ελεος... 

Δημοσ.

Κινηταρα το G4 το εχω απο περσι το καλοκαιρι 2015.. Και ξαφνικα μεσα ιανουαριου 2016 κολαει το κινητο Bootloop.. Το παω στο γερμανο παλι καλα ειχα εγγυηση, το φερνουν μετα απο 1/2 μηνα.. Πενα Το Κινητο με Andoroid 6 κλπ. Και ξαφνικα σημερα 21 Ιουλιου παλι Bootloop... Ξενερωσα ασχημα παιδια.. 2 φορες ελεος... 

Να τις εκατοστήσεις :-D

• Like 2
Δημοσ.

1. Δεν το πας στο Γερμανό, παίρνεις κατευθείαν την LG. Ο μισός μήνας θα μπορούσε να είναι 3 μέρες

2. Δοκίμασε hard reset, θα μπορούσε να γίνει σε 10 λεπτά

3. Χρησιμοποίησε το LG backup και ανανέωσε το αντίγραφο μια φορά την εβδομάδα

Να τις εκατοστήσεις :-D

get a life

Δημοσ.

Γαμώ την αγανάκτηση μου.

Ιστοριούλα. Είχα φύγει στους γονείς για 10 μέρες, σήμερα ανέβηκα Αθήνα για μία συναυλία. Μπαίνω σπίτι, πάω να συνδεθώ στο wifi του γείτονα, έχει αλλάξει router :shock: .

Πάω περίπτερο να βάλω κάρτα και δοκμάζω να σπάσω με το gwpa finder ένα δίκτυο. Bootloop. Βγάζω αμέσως την μπαταρία, μπαίνει στην αρχική οθόνη κανονικά μετά. Λέω ουφ, τη γλίτωσα. Αμ δε. Μπαίνω internet και αργούσε να φορτώσει, λέω κάτσε να κάνω λειτουργία πτήσης και ξανά off μπας και φτιάξει. Bootloop!  :cry:

Κάνω εργοστασιακές και δεν έχω internet να βάλω τις εφαρμογές μου. Τώρα ψάχνω το γείτονα να μου δώσει τον κωδικό. Θα το πάω δευτέρα να μου βάλουν 5.1 και να μου αλλάξουν και οθόνη γιατί το burn έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. 

Αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

Γαμώ την αγανάκτηση μου.

Ιστοριούλα. Είχα φύγει στους γονείς για 10 μέρες, σήμερα ανέβηκα Αθήνα για μία συναυλία. Μπαίνω σπίτι, πάω να συνδεθώ στο wifi του γείτονα, έχει αλλάξει router :shock: .

Πάω περίπτερο να βάλω κάρτα και δοκμάζω να σπάσω με το gwpa finder ένα δίκτυο. Bootloop. Βγάζω αμέσως την μπαταρία, μπαίνει στην αρχική οθόνη κανονικά μετά. Λέω ουφ, τη γλίτωσα. Αμ δε. Μπαίνω internet και αργούσε να φορτώσει, λέω κάτσε να κάνω λειτουργία πτήσης και ξανά off μπας και φτιάξει. Bootloop!  :cry:

Κάνω εργοστασιακές και δεν έχω internet να βάλω τις εφαρμογές μου. Τώρα ψάχνω το γείτονα να μου δώσει τον κωδικό. Θα το πάω δευτέρα να μου βάλουν 5.1 και να μου αλλάξουν και οθόνη γιατί το burn έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. 

Αυτά.

έλα μωρέ τι έγινε σε 3-5 μέρες θα το πάρεις καινούριο και σε 10 λεπτά θα το χεις κάνει επαναφορά σαν που ήταν όπως ισχυρίζονται κάποιοι εδώ μέσα

• Like 1
Δημοσ.

έλα μωρέ τι έγινε σε 3-5 μέρες θα το πάρεις καινούριο και σε 10 λεπτά θα το χεις κάνει επαναφορά σαν που ήταν όπως ισχυρίζονται κάποιοι εδώ μέσα

Φανταζομαι το καταλαβαινεις οτι κανεις σαν παιδι δημοτικου ετσι;Εκτος κι αν εισαι σε αυτη την ηλικια οποτε με συγχωρεις..

• Like 1
Δημοσ.

Φανταζομαι το καταλαβαινεις οτι κανεις σαν παιδι δημοτικου ετσι;Εκτος κι αν εισαι σε αυτη την ηλικια οποτε με συγχωρεις..

Μακάρι να ήμουν :cry:

Δημοσ.

Μα πραγματικά πως γίνεται κάποιοι εδώ να λένε κανε ενα hard reset και καθαρισες... Κινητό "ναυαρχίδα" που θεωρητικά ουτε να κολλάει δεν πρέπει - να μπαίνουμε στην διαδικασία να κανουμε back up καθε βδομάδα τρεμοντας στην ιδέα επανεμφανισης bootloop.. και δωσε hard reset καθε τρεις και λίγο.. Σας μιλάω απο εμπειρία (οσοι δεν εχετε διαβασει τα σχολια μου πιο πανω καντε τον κοπο).

Υ.Γ. Την Δευτέρα παραλβανω πίσω (4η φορα) το κινητό απο το σερβις (procordia).. μαλλον πλακέτα παλι αλλάξανε (την 3η δηλαδη + της μανας του) λες και αυτο φταίει!!

Κινηταρα το lg g4. Ενα μονο και κλεινω. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ..

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ τρέμω μην δεν έχουν ανταλλακτικό για την οθόνη και με καθυστερήσουν, γιατί θα είμαι με ένα Huawei των 70 ευρώ και αν αργήσουν πάνω από εβδομάδα θα συνεχίσω να είμαι με το Huawei μέχρι 10 Αυγούστου που θα γυρίσω από ταξίδι.

Δημοσ.

Μα πραγματικά πως γίνεται κάποιοι εδώ να λένε κανε ενα hard reset και καθαρισες... Κινητό "ναυαρχίδα" που θεωρητικά ουτε να κολλάει δεν πρέπει - να μπαίνουμε στην διαδικασία να κανουμε back up καθε βδομάδα τρεμοντας στην ιδέα επανεμφανισης bootloop.. και δωσε hard reset καθε τρεις και λίγο.. Σας μιλάω απο εμπειρία (οσοι δεν εχετε διαβασει τα σχολια μου πιο πανω καντε τον κοπο).

Υ.Γ. Την Δευτέρα παραλβανω πίσω (4η φορα) το κινητό απο το σερβις (procordia).. μαλλον πλακέτα παλι αλλάξανε (την 3η δηλαδη + της μανας του) λες και αυτο φταίει!!

Κινηταρα το lg g4. Ενα μονο και κλεινω. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ..

μην λες τέτοια γιατί θα σε περάσουν για παιδί δημοτικού :cry:

Δημοσ.

Βρεθηκε το προβλημα ή μλκιες; Μιλησε κανεις προσφατα με την Procordia;

(ξερω οτι δεν ξερει τι λεει ο τυπος για ιους και οτι να ναι, απλα μηπως του ειπαν τιποτα απο την Procordia για το LG Backup Service)

2bad8d3f2e37448fa8ad4f936c911509.png

Επισης στην Αμερικη βγηκε καινουριο update

Ih4zkJMn4UimMqQzpp3jsjHwsvaoCH3tg2A-y9D1

Δημοσ.

μην λες τέτοια γιατί θα σε περάσουν για παιδί δημοτικού :cry:

Ρε αρχηγε εισαι καθε 3 και λιγο εδω μονο για ειρωνια για να κανεις σαν παιδακι κραζοντας το κινητο.Και δεν εισαι ουτε καν κατοχος του συγκεκριμενου LG.

Το πες 1 το πες 2...Δεν το καταλαβαινεις οτι κουραζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...