Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη η ολη διαδικασία με (hard reset)αφου παθει bootloop, παιρνει γυρω στα 10-15 λεπτα ? Μια χαρα,πιστευω ειναι.

Αν γίνει το hard reset και έχεις ένα πρόσφατο αρχείο επαναφοράς στην κάρτα, δεν είναι τίποτα, το κάνεις και εν κινήσει. Η επαναφορά κανά 5λεπτο παίρνει και άλλο τόσο πιο πριν μέχρι να ξεκινήσει το κινητό για να ανοίξεις το lg backup.

Χωρίς το lg backup γίνεται και επαναφορά από το google, εφόσον έχεις ορίσει να κρατάει αντίγραφο των εφαρμογών, αλλά παίρνει περισσότερο ώρα και χρειάζεται wifi (το τηλέφωνο χρησιμοποιείται κανονικά εντωμεταξύ) 

Το κακό είναι ότι δε ρυθμίζεται το lg backup να κάνει αυτόματα backup και πρέπει να το φροντίζεις manual. Εγώ κάνω ένα μια φορά την εβδομάδα. 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν γίνει το hard reset και έχεις ένα πρόσφατο αρχείο επαναφοράς στην κάρτα, δεν είναι τίποτα, το κάνεις και εν κινήσει. Η επαναφορά κανά 5λεπτο παίρνει και άλλο τόσο πιο πριν μέχρι να ξεκινήσει το κινητό για να ανοίξεις το lg backup.

Χωρίς το lg backup γίνεται και επαναφορά από το google, εφόσον έχεις ορίσει να κρατάει αντίγραφο των εφαρμογών, αλλά παίρνει περισσότερο ώρα και χρειάζεται wifi (το τηλέφωνο χρησιμοποιείται κανονικά εντωμεταξύ) 

Το κακό είναι ότι δε ρυθμίζεται το lg backup να κάνει αυτόματα backup και πρέπει να το φροντίζεις manual. Εγώ κάνω ένα μια φορά την εβδομάδα. 

Το LG backup ομως δεν αποθηκευει custom launchers, εκτος και αν εχεις κανει καποιο backup του ιδιου launcher και τον επαναφερεις με καποιο τροπο. :) 

Παρολα αυτα κανει δουλεια

Δημοσ.

Το LG backup ομως δεν αποθηκευει custom launchers, εκτος και αν εχεις κανει καποιο backup του ιδιου launcher και τον επαναφερεις με καποιο τροπο. :)

Παρολα αυτα κανει δουλεια

Το εχεις δοκιμασει φιλε μου; Και αν ναι με ποιον αν επιτρεπεις;

Δημοσ.

Με εναν που ειχε στο g2 η κοπελα μου , που δε δουλεψε το δικο του backup (δε θυμαμαι ομως πως λεγοταν! ). Με nova που εχω εγω, δε χρειαστηκε ακομη να κανω hard reset . Θα φανει στην πορεια :) 

Δημοσ.

Νομιζω πως τα ειχε περασει ολα σε μενα. 
Ειχα κανει ενα refund για το folder sync αλλα πριν το κανω ειχα παρει back up απο τοτε που εκανα restore μια φορα το εχω λες και ειναι αγορασμενο.. :P γλυτωσα 2-3 ευρω για λιγο καιρο..

Δημοσ.

40% λέει πως ειχε!!!! αυτο ειναι το λιγότερο τραγικο!!!

το g4 έχει γίνει ο ορισμός του bootloop B)

Δημοσ.

40% λέει πως ειχε!!!! αυτο ειναι το λιγότερο τραγικο!!!

Δε νομίζω να είναι αντιπροσωπευτικό του πληθυσμού το δείγμα, αφενός γιατί είναι μικρό, αφετέρου γιατί όποιος μπαίνει εδώ είναι πιθανό να το έψαξε επειδή το έπαθε. Μόνο η LG θα μπορούσε να δώσει ένα αρκετά ακριβές ποσοστό.

Πάντως σίγουρα δεν είναι αμελητέα η πιθανότητα, όποιος το παίρνει πρέπει να είναι προετοιμασμένος να του συμβεί. 

Δημοσ.

Εμενα 3 μηνες τωρα δεν μου εχει συμβει τιποτα. Ειναι να σου τυχει πραγματικα.

Σε γενικες γραμμες δεν αποτελει φοβο το bootloop. Ειναι πραγματικα το καλυτερο κινητο στην μεσαια κατηγορια πλεον και ενα μικρο προβλημα που απ οτι βλεπω τις περισσοτερες φορες φτιαχνεται δεν πρεπει να αλλαζει τη γνωμη του αγοραστη.

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες δεν αποτελει φοβο το bootloop. Ειναι πραγματικα το καλυτερο κινητο στην μεσαια κατηγορια πλεον και ενα μικρο προβλημα που απ οτι βλεπω τις περισσοτερες φορες φτιαχνεται δεν πρεπει να αλλαζει τη γνωμη του αγοραστη.

να πας οπωσδήποτε να παίξεις κάνα Τζόκερ

Δημοσ.

Ε οχι και μεσαια κατηγορια το G4.Μεχρι και τον Απριλιο περιπου που βγηκε το G5(δηλαδη λιγοτερο απο 4 μηνες)ηταν ναυαρχιδα της LG..

• Like 2
Δημοσ.

Ε οχι και μεσαια κατηγορια το G4.Μεχρι και τον Απριλιο περιπου που βγηκε το G5(δηλαδη λιγοτερο απο 4 μηνες)ηταν ναυαρχιδα της LG..

Ηταν ναυαρχιδα με τιμη μεσαιας κατηγοριας. Ετσι το εννοουσα.

Δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο το ποσοστο bootloop απ οτι εχω καταλαβει.

Δημοσ.

Καλά ηρέμησε λίγο...Έχουμε καταλάβει την εντελώς αρνητική στάση σου στην LG,γενικότερα,αλλά να μην φτάνουμε σε τέτοιο βαθμό.

Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχει αντιμετωπίσει Bootloop (και η εγγύηση τους κάλυψε κανονικότατα τους περισσότερους τουλάχιστον),αλλά δεν είναι καν οι μισοί οι οποίοι έχουν αυτό το πρόβλημα.

φιλικά πάντα

• Like 1
Δημοσ.

ποιος σου πε ότι τρελαίνομαι? μπες στο myphone, xda τα θέματά με το bootlop του g4 έχουν φτάσει τις 130 σελίδες, δες στο σκρουτζ ποσά άτομα έβαλαν ένα αστέρι λόγω του προβλήματος.... μεχρι και στο google η συγκεκριμένη συσκευή έχει γίνει ο ορισμός του booloop....... και ακόμα την υπερασπίζεστε? θα ήθελα να ξέρα το γιατί ....? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...