Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα δουλεια και δεν προλαβα να παω το κινητο στην Procordia για την μαυριλα στο φακο της καμερας και θα το πηγαινα αυριο.. 

Σημερα ομως ανοιξα την καμερα και η μαυριλα ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ! WTF?

Το ειχα το προβλημα 5 μερες συνεχομενα και εβγαζα φωτογραφιες με ενα κυκλο μαυριλας ο οποιος φαινοταν και στον υπολογιστη στις φωτογραφιες οταν τις περνουσα.. Τωρα δεν το βλεπω πουθενα!

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ηρθε ακομη απ το σερβις το g4...παραγγειλα το v10 τελικα...οταν ερθει θα το δωσω το g4...πολυ καλα σχολια ειχε το v10.

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω το lg g4 περίπου 3 μήνες και γενικά πολύ ευχαριστημένος.Πρίν 4 μέρες όμως και ενώ το κινητό ήταν σε αναμονή,το ανοίγω και η οθόνη που πληκτρολογείς τον κωδικό στο μοτίβο είχε χωριστεί στα 2 κάθετα.Το μισό αριστερά έδειχνε κανονικά και το μισό στα δεξιά έδειχνε διάφορα χρώματα σαν να κράσαρε.Όταν πείραξα λίγο την οθόνη δεξιά αριστερά επανήλθε.Μου το κανε πρίν 2 μέρες αλλη μια φορά.Μίλησα με την LG και μου είπε ο συγκεκριμένος που μίλησα οτι δεν του ξανάτυχε κάτι τετοιο,και για αρχή να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων,και αν συνεχίσει να το στείλω στο service.Έκανα επαναφορά και περιμένω να δω.Γνωρίζει κάποιος κάποια λύση στο πρόβλημα αυτό?Η τι μπορεί να συμβαίνει?Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Κατά 99% υπάρχει πρόβλημα στο hardware. Πιθανότατα θα σου ξανασυμβεί οπότε μάλλον δε το γλυτώνεις το service...

Δημοσ.

Κατά 99% υπάρχει πρόβλημα στο hardware. Πιθανότατα θα σου ξανασυμβεί οπότε μάλλον δε το γλυτώνεις το service...

Aπλά μέχρι σήμερα η οθόνη που όπως σου είχα πει χώριζε στα 2 και το μισο παγωνε δεν μου το ξανακανε.Κι εγω σκέφτηκα ότι έχει να κάνει με την θερμοκρασία.Αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε να συμβαίνει.Mάλλον θέμα hardware.Οπότε τι να κάνω να το στείλω για service και να μην περιμένω να το ξανακάνει?
Βασικά αν θέλει κάποιος να δεί τι ακριβώς συμβαίνει ας μπεί εδώ να δεί.
Σε μένα δεν το κάνει συνέχεια αλλά αυτό μου εμφάνισε 2 φορές.
Δημοσ.

Σε φορουμ του εξωτερικου τις τελευταιες μερες παρα πολλα 602 βγαζουν το προβλημα.. Επισης σε αντιστοιχα ελληνικα φορουμ (αποκλειστικα για κινητα) παλι τα ιδια.

Οπως και εδω προχθες ενα μελος με 600+ επαθε bootloop

Κι εγώ σε 603 ;)

Δημοσ.

Οκ , δηλαδη ξερουμε τι εκανε ο τυπος πιο πριν , αν φλασαρε καμμια rom , αν εκανε οτιδηποτε, και επεσε σε bootloop και λεμε οτι ειναι θυμα και το V10 ? Ενα μεμονωμενο περιστατικο ειναι , ελεος. 

• Like 1
Δημοσ.

Οκ , δηλαδη ξερουμε τι εκανε ο τυπος πιο πριν , αν φλασαρε καμμια rom , αν εκανε οτιδηποτε, και επεσε σε bootloop και λεμε οτι ειναι θυμα και το V10 ? Ενα μεμονωμενο περιστατικο ειναι , ελεος. 

Συμφωνώ απόλυτα.Χωρίς να έχουμε ενημερωθεί οσο γίνεται για το κινητό,μπορεί και να μην ισχύει..

Δημοσ.

Το προβλημα οπως καταλαβες δεν ειναι τοσο στο ποσο ισχυει για το V10 αλλα το γεγονος οτι η LG εχει χασει την οποια αξιοπιστια σαν εταιρια με τα τελευταια κινητα μετα το G2 δυστηχως.

Γιατι και στο G4 μαρεσει που λεγανε οτι δεν βαλανε τον Snap810 στο κινητο λογω των προβληματων με τις θερμοκρασιες...

Δημοσ.

Αυτο με τον 810 το θυμαμαι. Το προβλημα κατα 90% ειναι Software , και η LG ξυνεται. Συμφωνουμε σε αυτο. 

Απλα το βιντεο το παραπανω, δε μας λεει τιποτα απολυτως.

Δημοσ.

Αν ειχε φλασαριστει με μη επισημη ρομ δεν θα ηταν κ ξεκλειδωτος ο bootloader;
Λεει πολλα σε μενα..εδω τα lg g3,g5 πεφτουν σε bootloop στα v10 θα κολλησουμε;.

Δημοσ.

To G4 μου έκανε πάλι bootloop σήμερα το πρωί, δεύτερη φορά και 2 μήνες μετά την πρώτη. 

Επανήλθε κατευθείαν με hard reset και επαναφορά από backup, σε 10 λεπτά το είχα πάλι λειτουργικό και 90% ρυθμισμένο.

Εφόσον φτιάχνει έτσι δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά πρέπει να έχεις το νου σου για συχνά backup.

Δημοσ.

To G4 μου έκανε πάλι bootloop σήμερα το πρωί, δεύτερη φορά και 2 μήνες μετά την πρώτη. 

Επανήλθε κατευθείαν με hard reset και επαναφορά από backup, σε 10 λεπτά το είχα πάλι λειτουργικό και 90% ρυθμισμένο.

Εφόσον φτιάχνει έτσι δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά πρέπει να έχεις το νου σου για συχνά backup.

Δηλαδη η ολη διαδικασία με (hard reset)αφου παθει bootloop, παιρνει γυρω στα 10-15 λεπτα ? Μια χαρα,πιστευω ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...