Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλεπεις κανενα προβλημα στην οθονη εσυ; Προβλημα στην καμερα εβγαλε που ειναι τυχαιο, δεν εχω δει αλλο LG G4 (και εψαξα στο xda και reddit για αναλογο προβλημα με καμερα και δεν ειδα καμια αναφορα περα απο καποια Galaxy S3 που ειχαν το ιδιο ακριβως συμπτωμα). Εκτος εφαρμογης καμερας δεν το βγαζει, και οταν κανω zoom αυτη η μαυριλα μετακινειται, το οποιο δειχνει προβλημα στο σενσορα ή στο φακο πηρε κανα κοκο σκονης.

Τωρα για το "προβλημα στην οθονη"¨που λες ναι το εχουν καποια LG, εμφανιζουν ενα ghosting την οθονη τους και συχνα στην μπαρα ειδοποιησεων πανω, αλλα μην μετρησουμε τα αμετρητα Galaxy και αλλα κινητα που το βγαζουν επισης γιατι δεν θα μας παρει ενα thread..

Δεν εκανα λαθος, πληρωσα 150 - 200 ευρω λιγοτερα απο την καθε αλλη επιλογη με αυτα τα χαρακτηριστικα και τετοια καμερα, sd card κλπ, για ενα κινητο που εχει τα ιδια προβληματα με ολα τα αλλα κινητα + το προβλημα του software bootloop που ηξερα και ξερω πως να το αντιμετωπίσω.

Δεν ειμαστε εδω για να κραξουμε το κινητο αλλα να αναφερουμε την εμπειρια χρησης του και τα οποια προβληματα, αν ηθελα θα ανοιγα αλλο thread που θα το ονομαζα "Η γαματη καθημερινοτητα μου με το φοβερο LG G4" και δεν θα ελεγα το παραμικρο προβλημα του αλλα μονο τα θετικα.

σορρυ λάθος μου από γρήγορη ανάγνωσή + με ξεγέλασε η φωτογραφία και το πέρασα για πρόβλημά στην ονονη... τεσπα πάλι πρόβλημά έβγαλε όπως κάθε lg που σέβεται τον εαυτό του

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι τυχαιο κατα τη γνωμη μου και δεν βρηκα κατι αντιστοιχο σε LG με προβλημα στο σενσορα της καμερας.. Μπορει να ειναι και απλη σκονη πχ

Αν ηθελα να προστατεψω το κινητο ή ειμαι πορωμενος με την LG, δεν θα το ανεφερα καν.. 

Εχει καποια θεματα και εκτος του bootloop, αλλα σε ποσοστα ιδια με αλλων συσκευων και μιλαω αντικειμενικα.. Και του πατερα μου το S4 και το δικο μου το S3 ειχε ghosting στην οθονη και με root που ειχα κανει φαινοταν ακομα πιο πολυ γιατι αλλαξαν τα εικονιδια στη μπαρα ειδοποιησεων.

Τα προβληματα του G4 που εχω δει στο ιντερνετ και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο ειναι:

1. Hardware bootloop (διορθωθηκε στις καινουριες σειρες αν και υπαρχουν εξαιρεσεις κυριολεκτικα σε 2-3 περιπτωσεις)

2. Software bootloop (υπαρχει ακομα και αντιμετωπιζεται οπως ειπαμε, αυτο δειχνουν ολα μεχρι στιγμης)

3. Φαινομενα υπερθερμανσης (συνηθως κατα την εγκατασταση πολλων εφαρμογων, και αλλα κινητα το κανουν)

4. Ghosting οθονης (Συνηθως αν υπερθερμανθουν, και σε καποιες περιπτωσεις εξαφανιζεται.. Το παθαινουν κι αλλα κινητα)

Δεν εχω παθει τιποτα απο τα παραπανω με εξαιρεση μια φορα που υπερθερμανθηκε χωρις να βγαλει καποιο μηνυμα ή κλεισει το κινητο (οπως εκανε το G3), οπως δεν εχουν παθει και το 80% των κατοχων.

Τσπ, θα παω στη Procordia και θα ενημερωσω

Επεξ/σία από Swimmer21
Δημοσ.

το s3 σου ειχε burn in

Ναι λογω AMOLED, αλλα το ιδιο παθαινουν και αλλα κινητα ακομα κι αν εχουν IPS LCD Panel, και γενικα το λεω ghosting ή burn in αν δεν φευγει

Δημοσ.

Θα σκασω ρε παιδια....αυτο το ghosting που λετε...οντως στα περισσοτερα σημεια που το παθαίνει...για παραδειγμα αν έχω ξυπνητηρι κ το βγαλω,μετα απο ωρες δε φαινεται καθολου. Αλλα το σημα η ωρα κ η μπαταρια που είναι μονιμα πανω δε προλαβαίνουν να φύγουν...ακομη κ ενα παιχνιδι που εβαλα κ το ειχα πλαγια το κινητό,η οθόνη εγινε χαλι σε γκρι φόντο οταν την ειδα απο τα χρωματα του παιχνιδιου πιθανόν...και αν το στειλω στην lg κ μεχρι μα πάει κρυωσει εντελως κ φύγουν όλα τα σημαδια πως θα παραδεχτούν το ελάττωμα κ να αντικαταστήσουν την οθονη; να βγαλω φωτο απο αλλο τηλεφωνο;

Δημοσ.

Θα σκασω ρε παιδια....αυτο το ghosting που λετε...οντως στα περισσοτερα σημεια που το παθαίνει...για παραδειγμα αν έχω ξυπνητηρι κ το βγαλω,μετα απο ωρες δε φαινεται καθολου. Αλλα το σημα η ωρα κ η μπαταρια που είναι μονιμα πανω δε προλαβαίνουν να φύγουν...ακομη κ ενα παιχνιδι που εβαλα κ το ειχα πλαγια το κινητό,η οθόνη εγινε χαλι σε γκρι φόντο οταν την ειδα απο τα χρωματα του παιχνιδιου πιθανόν...και αν το στειλω στην lg κ μεχρι μα πάει κρυωσει εντελως κ φύγουν όλα τα σημαδια πως θα παραδεχτούν το ελάττωμα κ να αντικαταστήσουν την οθονη; να βγαλω φωτο απο αλλο τηλεφωνο;

Βγάλε φώτο από άλλη συσκευή,για να έχεις κάποιο αποδεικτικό στοιχείο.

Δημοσ.

Νομιζεις οτι οι τεχνικοι δεν ξερουν πως να ζεστανουν τη συσκευη σου ωστε να αναπαραχθει το προβλημα?Εγω εστειλα μαζι με το κινητο μου στο σερβις ενα χαρτι με μια συντομη περιγραφη του προβληματος και πιθανοτατα ηταν περιττο.Το προβλημα τους ειναι γνωστο και σου αλλαζουν οθονη-πλαισιο χωρις πολλα πολλα.Τζαμπα αγχωνεσαι οπως τζαμπα αγχωνομουν και εγω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΨΕΣ  άπλα έχεις κάνει ΛΑΘΟΣ που έμπλεξες με την lg αργά ή γρήγορα θα σου εμφάνιζε κάτι ... σ έχω προειδοποιήσει εκτος απο το bootloop για προβλήματά στην οθόνη τότε που άνοιξες το θέμα προτού το αγοράσεις.... Καλά ξεμπερδέματα

σορυ ρε φίλε @ziabas, το g4 το κράζεις, το g5 το κράζεις, το s7 edge το κράζεις. υπάρχει κάποια καλή συσκευή άξια ή όλες έιναι gtp?

Τσπ, θα παω στη Procordia και θα ενημερωσω

πάντως με έχει ξενερώσει και εμένα η LG, και το G5 που είχα πάει public και το είδα, είναι καταπληκτικό, αλλά δεν το βλέπω ξανα lg...

Οταν έχεις feedback πες μας.

• Like 1
Δημοσ.

σορυ ρε φίλε @ziabas, το g4 το κράζεις, το g5 το κράζεις, το s7 edge το κράζεις. υπάρχει κάποια καλή συσκευή άξια ή όλες έιναι gtp?

μονο κατι turbo x k huawei xiaomi κλπ

• Like 1
Δημοσ.

πάντως με έχει ξενερώσει και εμένα η LG, και το G5 που είχα πάει public και το είδα, είναι καταπληκτικό, αλλά δεν το βλέπω ξανα lg...

Οταν έχεις feedback πες μας.

Τουλάχιστο κραζω 3-4 συσκευές όχι μάρκες ολόκληρες χεχε

Στο θέμα μας δεν φταιω που παρουσιάζουν τόσα προβλήματα αν το κάνω άδικα χωρίς λόγω απέδειξε μου και δεν θα ξανακραξω (στο κατω κατω δεν κραζω προειδοποιώ) τις συγκριμενες συσκευες

Όλες βγάζουν και κατι το θέμα είναι πόσο σοβαρά και πόσο συχνά είναι τα προβληματα... Να προτείνω δεν θέλω σαν αξιόπιστη και καλή συσκευή μην σε πάρω στον λαιμό...

Πες μου μία συσκευή που σ ενδιαφέρει θα το ψαξω και θα σου πω τι προβλήματα βγάζει και πόσο συχνά και σοβαρά είναι

Δημοσ.

Σιγά ρε παιδιά, λες και αγοράζετε σπίτι ή κρέμεται η ζωή σας από την απόδοση του κινητού!

• Like 2
Δημοσ.

Σιγά ρε παιδιά, λες και αγοράζετε σπίτι ή κρέμεται η ζωή σας από την απόδοση του κινητού!

Οταν πληρώνεις κάτι θες να λειτουργεί όπως πρέπει και απροβλημάτιστα χωρίς συμβιβασμούς. Αλώστε αυτό σου υπόσχεται και ο κατασκευαστής και όχι να τρέχεις στα μαστοριά χάνοντας προσωπικό σου χρόνο-χρήμα και δεν ξέρω τι άλλο....

• Like 3
Δημοσ.

Οταν πληρώνεις κάτι θες να λειτουργεί όπως πρέπει και απροβλημάτιστα χωρίς συμβιβασμούς. Αλώστε αυτό σου υπόσχεται και ο κατασκευαστής και όχι να τρέχεις στα μαστοριά χάνοντας προσωπικό σου χρόνο-χρήμα και δεν ξέρω τι άλλο....

Πραγμα που σαφως συμβαινει και παντου. Γιαυτο υπαρχει παντα η εγγυηση 2 ετων σε ηλεκτρονικα προιοντα και για κανεναν αλλο λογο. 

Στα κινεζικα τι υπαρχει;

2 μηνες αναμονης + τελωνειο;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...