Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κόντρα στα προγνωστικά εγώ είμαι φουλ ευχαριστημένος φτου φτου και το κινητο αλαγκαριστο και συνεχιζει να τα παει μια χαρα..

Οποιος το θελει, απλα το αγοραζει, δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα και απλα θα κανει τα 2-3 βηματακια που πρεπει και εχουμε πει (clean install, setup as new/οχι επαναφορα απο google και back up τις φωτο του).

Πιστευω δεν υπαρχει θεμα hardware bootloop πια, οτι γινεται γινεται λογω λογισμικου που τα παιζει ειτε απο WIFI ειτε απο Google.

Θελω να πιστευω οτι ολα θα φτιαχτουν με το Android N.

13330430_10154122434671070_1481259861_n.

Nova Launcher / CandyCons Icon Pack / Transparent Weather Clock / Agent J Wallpaper

Φίλε να σε ρωτήσω ο Nova Launcher ο απλός σε σχέση με τον Prime έχουν διαφορές; 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κυρίως σε features. Το βασικό κομμάτι είναι το ίδιο αλλά με τον Prime έχει κάποιες προσθήκες που απλά σου λύνουν τα χέρια.

Δημοσ.

Κυρίως σε features. Το βασικό κομμάτι είναι το ίδιο αλλά με τον Prime έχει κάποιες προσθήκες που απλά σου λύνουν τα χέρια.

Δηλαδή όπως τρέχει η απλή σε ταχύτητα κτλ τρέχει και η Prime; Αξίζει τα 5 ευρώ;

Δημοσ.

Εμ το γρουσουζεψα.. Εβγαλε προβλημα στη καμερα ξαφνικα πριν λιγο, τυχαια το ειδα ενω σημερα το πρωι ηταν μια χαρα..

Μια μαυρη θολουρα μονιμη στη καμερα διπλα απο το ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, δεν εχει παρει καποιο σκουπιδακι (εχω και προστατευτικη μεβρανη καμερας) και το δειχνει οτι κι αν κανω.. Προφανως και δεν μου επεσε κατω ουτε το χτυπησα καπου..

YES1Sus.jpg

Θα το παω αυριο Procordia.. Θα το φτιαξουν η θα μου πουν οτι το χτυπησα πουθενα;

Σε ολα μου τα κινητα τον κατεβαζα, εχουν κανει καλη δουλεια, μου αρεσει πολυ αισθητικα και τον θεωρω πολυ γρηγορο.. Τον αγορασα και για να τους επιβραβευσω αλλα που και που πειραζω και λιγο μεγεθος εικονιδιων ή καποια αλλα πραγματακια συντομευσεις gestures κλπ που εχει μονο ο Prime..

Μια χαρα βεβαια κανεις και τη δουλεια σου με τον κανονικο

Δημοσ.

Παιδια μια ερώτηση...οσοι εχετε g4 κατεβαστε τη μπαρα κ πειτε μου....πανω πανω ενω ειναι κατεβασμενη η μπάρα ,εκει που δειχνει σημα,ωρα,σταθμη μπαταριας....αυτα ενω ειναι κατεβασμενη η μπαρα τα δειχνει αχνά απο πισω η καθολου κ εμενα μου χάλασε η οθονη;

Δημοσ.

Εμ το γρουσουζεψα.. Εβγαλε προβλημα στη καμερα ξαφνικα πριν λιγο, τυχαια το ειδα ενω σημερα το πρωι ηταν μια χαρα..

Μια μαυρη θολουρα μονιμη στη καμερα διπλα απο το ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, δεν εχει παρει καποιο σκουπιδακι (εχω και προστατευτικη μεβρανη καμερας) και το δειχνει οτι κι αν κανω.. Προφανως και δεν μου επεσε κατω ουτε το χτυπησα καπου..

YES1Sus.jpg

Θα το παω αυριο Procordia.. Θα το φτιαξουν η θα μου πουν οτι το χτυπησα πουθενα;

Δεν το πιστεύω! Έπεσε και το τελευταίο οχυρό, ο πιο θερμός υποστηρικτής του G4! :P  Είχες και την ειδική έκδοση 601S έτσι δεν λέγαμε?

Παιδια μια ερώτηση...οσοι εχετε g4 κατεβαστε τη μπαρα κ πειτε μου....πανω πανω ενω ειναι κατεβασμενη η μπάρα ,εκει που δειχνει σημα,ωρα,σταθμη μπαταριας....αυτα ενω ειναι κατεβασμενη η μπαρα τα δειχνει αχνά απο πισω η καθολου κ εμενα μου χάλασε η οθονη;

Θέμα οθόνης είναι, το καλύπτει η εγγύηση...

Δημοσ.

Θέμα οθόνης είναι όπως είπαν και τα παιδιά. Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και κάποια στιγμή θα το στείλω για επισκευή... Ελπίζω μόνο, εμένα να μη μου το πετάξουν εκτός εγγύησης, επειδή έχει ένα χτυπημάτακι στην κάτω αριστερή γωνία.

Δημοσ.

YES1Sus.jpg

Σε ολα μου τα κινητα τον κατεβαζα, εχουν κανει καλη δουλεια, μου αρεσει πολυ αισθητικα και τον θεωρω πολυ γρηγορο.. Τον αγορασα και για να τους επιβραβευσω αλλα που και που πειραζω και λιγο μεγεθος εικονιδιων ή καποια αλλα πραγματακια συντομευσεις gestures κλπ που εχει μονο ο Prime..

Οπότε θα κατεβάσω για αρχή τον απλό και αν βολέψει βλέπω για Prime μετά! Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Burn in ειναι τελικα....εχει πρόβλημα...αντε πάλι 10 μερες χωρις κινητο...στο τελος 2 χρονια εγγυηση σε όλα θα εχω παλι.

Δημοσ.

YES1Sus.jpg

Δεν το ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΨΕΣ  άπλα έχεις κάνει ΛΑΘΟΣ που έμπλεξες με την lg αργά ή γρήγορα θα σου εμφάνιζε κάτι ... σ έχω προειδοποιήσει εκτος απο το bootloop για προβλήματά στην οθόνη τότε που άνοιξες το θέμα προτού το αγοράσεις.... Καλά ξεμπερδέματα

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΨΕΣ  άπλα έχεις κάνει ΛΑΘΟΣ που έμπλεξες με την lg αργά ή γρήγορα θα σου εμφάνιζε κάτι ... σ έχω προειδοποιήσει εκτος απο το bootloop για προβλήματά στην οθόνη τότε που άνοιξες το θέμα προτού το αγοράσεις.... Καλά ξεμπερδέματα

Βλεπεις κανενα προβλημα στην οθονη εσυ; Προβλημα στην καμερα εβγαλε που ειναι τυχαιο, δεν εχω δει αλλο LG G4 (και εψαξα στο xda και reddit για αναλογο προβλημα με καμερα και δεν ειδα καμια αναφορα περα απο καποια Galaxy S3 που ειχαν το ιδιο ακριβως συμπτωμα). Εκτος εφαρμογης καμερας δεν το βγαζει, και οταν κανω zoom αυτη η μαυριλα μετακινειται, το οποιο δειχνει προβλημα στο σενσορα ή στο φακο πηρε κανα κοκο σκονης.

Τωρα για το "προβλημα στην οθονη"¨που λες ναι το εχουν καποια LG, εμφανιζουν ενα ghosting την οθονη τους και συχνα στην μπαρα ειδοποιησεων πανω, αλλα μην μετρησουμε τα αμετρητα Galaxy και αλλα κινητα που το βγαζουν επισης γιατι δεν θα μας παρει ενα thread..

Δεν εκανα λαθος, πληρωσα 150 - 200 ευρω λιγοτερα απο την καθε αλλη επιλογη με αυτα τα χαρακτηριστικα και τετοια καμερα, sd card κλπ, για ενα κινητο που εχει τα ιδια προβληματα με ολα τα αλλα κινητα + το προβλημα του software bootloop που ηξερα και ξερω πως να το αντιμετωπίσω.

Δεν ειμαστε εδω για να κραξουμε το κινητο αλλα να αναφερουμε την εμπειρια χρησης του και τα οποια προβληματα, αν ηθελα θα ανοιγα αλλο thread που θα το ονομαζα "Η γαματη καθημερινοτητα μου με το φοβερο LG G4" και δεν θα ελεγα το παραμικρο προβλημα του αλλα μονο τα θετικα.

• Like 2
Δημοσ.

ενημερωσε μας μολις παραλαβεις. Εχω ακουσει οτι αλλαζουν ολο το πλαισιο μαζι.

Πραγματι.Πριν λιγο καιρο το εστειλα με το ιδιο προβλημα και μου αλλαξαν οθονη με πλαισιο μαζι.Με βολεψε γιατι ειχα δυο βαθιες χαρακιες στο πλαισιο απο τη μοναδικη πτωση κινητου μου τα τελευταια 3 χρονια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...