Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πας καλά :P

Ειμαι λιγο με τα πραγματα μου κολλημενος. Το σημαδι δεν μου αρεσει καθολου. Φαντασου πως ειχα κανει βλακεια με το καπακι οταν προσπαθησα να βαλω το qi sticker με αποτελεσμα να το γρατζουνησω λιγακι. Μεσα σε μια ωρα ειχα κανει παραγγελια για καινουργιο ιδιο χρωμα.. 

Πες τωρα πως το εκανες;

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι λιγο με τα πραγματα μου κολλημενος. Το σημαδι δεν μου αρεσει καθολου. Φαντασου πως ειχα κανει βλακεια με το καπακι οταν προσπαθησα να βαλω το qi sticker με αποτελεσμα να το γρατζουνησω λιγακι. Μεσα σε μια ωρα ειχα κανει παραγγελια για καινουργιο ιδιο χρωμα..

Πες τωρα πως το εκανες;

Απλά έγινε
Δημοσ.

Αν πάρω Nexus θα είναι το επόμενο. Απλά έπιασα το S7 και το ερωτεύτηκα

Μονο εγω δεν ερωτευθηκα με το s7;;Πραγματικα η αισθηση που μου αφησε στο χερι ηταν μετρια!!

Εγω για 6p θα πηγαινα σε αυτα τα λεφτα,για διαφορους λογους...Τεσπα μην βγαινω κ off,καλες αγορες!!

• Like 1
Δημοσ.

Πες τωρα πως το εκανες;

Τσέκαρε μήπως έχεις το φαινόμενο image retention.

Δημοσ.

Δυστυχως οχι αλλα πως μπορω να το αποκτησω :P

Α είσαι άρρωστος εσύ :P Σίγουρα δεν έχει τίποτα η οθόνη, όπως light bleeding πχ ή κάτι αντίστοιχο;; Τι διάολο, μόνο σε εμένα τυχαίνουν προβληματικές οι οθόνες...

Δημοσ.

έχει υπάρξει κάποια στατιστική για το πόσο τοις εκατό έχει πιθανότητα να πάθει bootloop το G4;

Θεωρώ ότι έχει φτάσει σε τιμή που είναι ασυναγώνιστο για αγορά, αλλά εάν είναι 100% σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα βγάλει πρόβλημα τότε δεν νομίζω ότι αξίζει να το πάρει κάποιος

Δημοσ.

Και πάλι αξίζει. Και να σου πάθει κάτι, την εβδομάδα που θα είναι στο σέρβις θα έχεις κερδίσει 100-150 ευρώ. Τόσα είναι τα επιπλέον χρήματα για να πάρεις αυτή τη στιγμή κάτι άλλο με τις ίδιες δυνατότητες

Δημοσ.

Βασικά αυτό που ενδιαφέρει είναι η πιθανότητα να πάθει bootloop και να μη γίνεται με hard reset. Αυτή είναι η ταλαιπωρία, γιατί επαναφορά ρυθμίσεων δεν είναι τίποτα με τα backup της google και της LG, ούτε 2 ώρες δε χάνεις να το επαναφέρεις 100%.

Με την τιμή που έχει, τις δυνατότητές του και τις δικές μου απαιτήσεις, προσωπικά θα το ξαναέπαιρνα και με αυτό το ρίσκο, ωστόσο είναι θέμα αν το πάθεις πχ σε ένα ταξίδι, μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. 

Κάτι σημαντικό πάντως, το hard reset δεν είναι πολύ εύκολο να πετύχει και ίσως πολλοί να το δίνουν άδικα στην αντιπροσωπεία για αυτό το λόγο. Εγώ πχ δεν το έκανα σωστά, παρόλο που είχα διαβάσει τον τρόπο, και το πέτυχα αφού μου μίλησα με την υποστήριξη, και όχι κατευθείαν. Οπότε αν σας συμβεί εξαντλήστε αυτή την περίπτωση στα σίγουρα.

Δημοσ.

Και πάλι αξίζει. Και να σου πάθει κάτι, την εβδομάδα που θα είναι στο σέρβις θα έχεις κερδίσει 100-150 ευρώ. Τόσα είναι τα επιπλέον χρήματα για να πάρεις αυτή τη στιγμή κάτι άλλο με τις ίδιες δυνατότητες

Και λεγοντας δυνατοτητες εννοεις καμερα.

Γιατι σε ολα τα υπολοιπα υπαρχουν εξισου καλες η και καλυτερες συσκευες.

Εκει στο 350αρι τιποτα με εξισου καλη καμερα δε παιζει?Γιατι βλεπω και το S6 να παιζει πλεον 380.

Αν και πλεον το βλεπω στο 300αρι το G4 αλλα εγω το 80αρι θα το δινα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Δημοσ.

Κόντρα στα προγνωστικά εγώ είμαι φουλ ευχαριστημένος φτου φτου και το κινητο αλαγκαριστο και συνεχιζει να τα παει μια χαρα..

Οποιος το θελει, απλα το αγοραζει, δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα και απλα θα κανει τα 2-3 βηματακια που πρεπει και εχουμε πει (clean install, setup as new/οχι επαναφορα απο google και back up τις φωτο του).

Πιστευω δεν υπαρχει θεμα hardware bootloop πια, οτι γινεται γινεται λογω λογισμικου που τα παιζει ειτε απο WIFI ειτε απο Google.

Θελω να πιστευω οτι ολα θα φτιαχτουν με το Android N.

13330430_10154122434671070_1481259861_n.

Nova Launcher / CandyCons Icon Pack / Transparent Weather Clock / Agent J Wallpaper

• Like 3
Δημοσ.

Και λεγοντας δυνατοτητες εννοεις καμερα.

Γιατι σε ολα τα υπολοιπα υπαρχουν εξισου καλες η και καλυτερες συσκευες.

Εκει στο 350αρι τιποτα με εξισου καλη καμερα δε παιζει?Γιατι βλεπω και το S6 να παιζει πλεον 380.

Αν και πλεον το βλεπω στο 300αρι το G4 αλλα εγω το 80αρι θα το δινα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

και η μνήμη του είναι δυνατή εκτός απο την καμερα, οκ η cpu ειναι πιο πίσω, αλλά το έχει στείστει τελεια το android h LG και το κινητό πάει σφαίρα όσες εφαρμογές και να ανοίξεις.

To s6 είναι πολύ καλό κινητό αλλά έχει μικρότερη οθόνη και δεν παίρνει επεκταση μνήμης (πολύ σημαντικό).

• Like 2
Δημοσ.

για το dual-sim τι γνώμη έχετε? όσον αφορά το bootloop. γιατί η διαφορά τους είναι σχετικά μιρή (20 ευρώ)

Εχει ειπωθει πολλακις. Ειναι ιδια πλακετα.Ιδιο τηλεφωνο. Ιδια προβληματα μπορει να βγαλει. Δεν αναφερονται τακτικα γιατι πολυ απλα δεν αγοραζεται και τακτικα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...