Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στη προκειμένη με τα DUAL SIM τι γίνετε ;

μια υπόθεσή έκανα ...... άλλα λογικά ότι γίνατε με τα μονόκαρτα το ίδιο θα γινετε και με τα δίκαρτα

Δημοσ.

Aν θεωρειτε bootloop κ αυτο που το επαναφερεις με hard reset ,ειδα κ 2 lg g4s με bootloop...το δευτερο το έκανε κ δευτερη φορα...και ενα lg g4c ....επισης και lg g3 ειδα 2 με αυτο το προβλημα...τι γινετε ρε παιδια;

Δημοσ.

Aν θεωρειτε bootloop κ αυτο που το επαναφερεις με hard reset ,ειδα κ 2 lg g4s με bootloop...το δευτερο το έκανε κ δευτερη φορα...και ενα lg g4c ....επισης και lg g3 ειδα 2 με αυτο το προβλημα...τι γινετε ρε παιδια;

Που τα είδες, σε γνωστούς, ή κάνεις κάποια σχετική δουλειά;

Αν το παθαίνουν και άλλα μοντέλα, είναι ένδειξη ότι ευθύνεται κάποιο λογισμικό της LG.

Δημοσ.

Τα εχω δει σε φίλους μου τα συγκεκριμενα bootloop που ανεφερα... Εγω πάντως το g5 δε το παιρνω....δε με ενθουσιασε κ ας επαθα bootloop ...θα το κρατήσω κ αν ξανα παθει θα δω τι θα παρω.. Εγω ειχα κ το g ..g2 ...g3...g4..πραγματικά ενω ειναι το ταχυτερο κινητό που είχα το g4 ,με απογοητεύσε η lg με τα bootloop.

Δημοσ.

Εγώ αν πιάσω δουλειά για το καλοκαίρι, θα δώσω και 230 το G4 και πάω για S7 να ξεμπερδεύω.

στο s7 πρέπει να κάνεις επανεκκίνησή κάθε φορά που το φορτίζεις αλλιώς έχει απίστευτο battery drain , ροζ στην οθόνη τα χεις ψαξει ? έχω και άλλα να πω αλλά θα γίνω κακός και σπάμμερ για κάποιους εδώ μέσα

14dddbd384fe47aeb366ac89f2171525.png

Δημοσ.

στο s7 πρέπει να κάνεις επανεκκίνησή κάθε φορά που το φορτίζεις αλλιώς έχει απίστευτο battery drain , ροζ στην οθόνη τα χεις ψαξει ? έχω και άλλα να πω αλλά θα γίνω κακός και σπάμμερ για κάποιους εδώ μέσα

14dddbd384fe47aeb366ac89f2171525.png

ειδες που δε φταιειι η LG μονο; :P Το V10 ας πουμε ειναι απροβληματιστο. Κατσε να πληρωθω για να μπορω να δωσω τη διαφορα και με βλεπω να δινω οσο οσο το G4 για το V10. Περιεργα πραγματα..

Δημοσ.

Παιδια ξερετε μηπως πως μπορω να του καψω λιγο την οθονη; 

Εγώ αν πιάσω δουλειά για το καλοκαίρι, θα δώσω και 230 το G4 και πάω για S7 να ξεμπερδεύω.

150 θα το δωσεις και πολλα λεω/

Δημοσ.

Για νεξους θυμαμαι ελεγες οτι θες να παρεις 

Δημοσ.

Παιδια ξερετε μηπως πως μπορω να του καψω λιγο την οθονη; 

150 θα το δωσεις και πολλα λεω/

Σιγα μη το χαρισει κιολας

Δημοσ.

Σιγα μη το χαρισει κιολας

Ποιος αγοραζει προβληματικο τηλεφωνο; Ολοι bootloop εχουν. 150 και πολλα λεω.Ειδικα αμα ειναι του 2015 μοντελο.

290 εχει καινουργιο διχως τα προβληματα.

Σε ενα δυο μηνες 8α εχει παει 260-270.

ξερει κανεις πως θα του χαλασω λιγο την οθονη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...