Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοεις να γινει καλυτερη απαντηση;

Ξερουμε οτι πλεον δεν ειναι hardware προβλημα.. Ηταν και ενδεχομενως να γινει hardware προβλημα σε συσκευες 505-512 οι οποιες μπορει να κανουν και σκετο software bootloop αν αυτο δεν κανει trigger λογω θερμοκρασιων κλπ και θεμα στη πλακετα.

Μ@λ@κιες το οτι καποια εφαρμογη το προκαλει, κατα τη γνωμη μου..

Εχει να κανει σιγουρα με το δικτυο και ενδεχομενως καποιο google sync που γινεται στιγμιαια με την εισοδο σε ιντερνετ.. Ειναι καθαρα θεμα του λογισμικου της LG και στις μαλακοπαντριες που εχει κανει με την Google και τις εφαρμογες της που εχει προεγκατεστημενες στο λογισμικο. Ουτε δικο της photo editor δεν εχει βαλει σε ολοκληρη ναυαρχιδα.

Για ποιο λογο ενα G4 σειρας 600+ του αλλαζουν μητρικη την 1η φορα λες και ειναι hardware bootloop και τη 2η κανουν hard reset, δεν εχω ιδεα.. Κανονικα το αναποδο θα επρεπε να γινει για να μην αυξανουν το κοστος και κατα συνεπεια να μην εχουμε τα τελευταια κρουσματα μη service συσκευων λογω και καλα root.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι εννοεις να γινει καλυτερη απαντηση;

Ξερουμε οτι πλεον δεν ειναι hardware προβλημα.. Ηταν και ενδεχομενως να γινει hardware προβλημα σε συσκευες 505-512 οι οποιες μπορει να κανουν και σκετο software bootloop αν αυτο δεν κανει trigger λογω θερμοκρασιων κλπ και θεμα στη πλακετα.

Μ@λ@κιες το οτι καποια εφαρμογη το προκαλει, κατα τη γνωμη μου..

Εχει να κανει σιγουρα με το δικτυο και ενδεχομενως καποιο google sync που γινεται στιγμιαια με την εισοδο σε ιντερνετ.. Ειναι καθαρα θεμα του λογισμικου της LG και στις μαλακοπαντριες που εχει κανει με την Google και τις εφαρμογες της που εχει προεγκατεστημενες στο λογισμικο. Ουτε δικο της photo editor δεν εχει βαλει σε ολοκληρη ναυαρχιδα.

Για ποιο λογο ενα G4 σειρας 600+ του αλλαζουν μητρικη την 1η φορα λες και ειναι hardware bootloop και τη 2η κανουν hard reset, δεν εχω ιδεα.. Κανονικα το αναποδο θα επρεπε να γινει για να μην αυξανουν το κοστος και κατα συνεπεια να μην εχουμε τα τελευταια κρουσματα μη service συσκευων λογω και καλα root.

Μπορεί ένα θέμα να έχει καλύτερη απάντηση, μία απάντηση πολύ σημαντική. Απλά η προηγούμενη απάντηση μπορεί να εμποδίσει κάποιον στο να στείλει τη συσκευή για σέρβις δεύτερη φορά.

Κατά τη γνώμη μου, έχεις δίκιο, αν δεν πετάξει τις εφαρμογές της, δεν γίνεται δουλειά

Δημοσ.

Αν φτιάξει με hard reset, γιατί να τη στείλει και την πρώτη; Και μετά αν δε φτιάχνει με hard reset, θα τη στείλει και δεύτερη και τρίτη.

Δημοσ.

Παιδια ...υπάρχει καποιος που αλλαξε πλακετα στο g4 κ να εχει θεμα με τη μπαταρια κ γενικοτερα με φορτιση κ αποφορτηση...10 το πρωι το έβαλα να φορτίζει με 65% μπαταρία κ ως της 2 ηταν 99% κ δε το πειραζα συνεχεια γτ ειμαι στη δουλεια ...κανω μια επανεκκίνηση μπας κ εφαγε καποιο σκαλωμα..το βγαζω κ 15 λεπτα απο τη φορτιση κ μετα απο 15 λεπτα που το ξανα εωαλα ειχε 82% ....ειναι νορμαλ τωρα αυτο; κ να επισημάνω οτι δεν εχω κατεβασει ουτε τις μισες εφαρμογες απ οτι ειχα..

Μπορει κ να φταιει κ η πριζα...μη σας φοβησω αδικα...θα το τεσταρω κι αλλο..

Δημοσ.

Παιδια ...υπάρχει καποιος που αλλαξε πλακετα στο g4 κ να εχει θεμα με τη μπαταρια κ γενικοτερα με φορτιση κ αποφορτηση...10 το πρωι το έβαλα να φορτίζει με 65% μπαταρία κ ως της 2 ηταν 99% κ δε το πειραζα συνεχεια γτ ειμαι στη δουλεια ...κανω μια επανεκκίνηση μπας κ εφαγε καποιο σκαλωμα..το βγαζω κ 15 λεπτα απο τη φορτιση κ μετα απο 15 λεπτα που το ξανα εωαλα ειχε 82% ....ειναι νορμαλ τωρα αυτο; κ να επισημάνω οτι δεν εχω κατεβασει ουτε τις μισες εφαρμογες απ οτι ειχα..

Μπορει κ να φταιει κ η πριζα...μη σας φοβησω αδικα...θα το τεσταρω κι αλλο..

Με τα δικά του φορτιστή/καλώδιο στο έκανε;

Και εμένα μου έχει αντίστοιχη φάση να φορτίζει πολύ αργά, αλλά με φοστιστή/καλώδιο της πλάκας. Με το δικό του ή αντίστοιχο φορτίζει πολύ γρήγορα.

Δημοσ.

Με το δικο του φορτιστη....απλα η πριζα που το εβαλα δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλη κ δε το τσεκαρα..

Τελικα;
Δημοσ.

Μαλλον εφταιγε η πριζα της δουλειας... Ενταξει κ μπορει να συνηθισα κ το παλιο μεχρι να ερθει το g4 κ να μην ετρωγε τοσο μπαταρια λογω δυνατοτήτων.

Δημοσ.

603 ελληνικη μετα απο αλλαγη πλακετας μπουτλουπ!!εδω ψηφισα οχι και τελικα το επαθα!!!ειναι ξεφτιλες τελος.....το τηλ εχει θεμα...ας αποσυρουν ολες τις προβληματικες με επιστροφη χρημματων η ας βγει μια επισημη ανακοινωση πως εντοπισαν τι φταιει και δουλευουν στην επιλυση τουλαχιστον ηρεμισει λιγο ο κοσμος!!!τζαμπα 400 εδωσα στους ψιλικατζήδες......

Δημοσ.

μάλλον κάνουν κύκλο οι πλακέτες της κάνουν επαναφορά και τις τοποθετούν στον επόμενο

Δημοσ.

Δεν είναι hardware το πρόβλημα. Όλα θα λύνονταν με ένα καλύτερο recovery. Δεν αφήνει να καθαρίσεις το cache, το οποίο θα έλυνε το θέμα χωρίς κανένα reset

Δημοσ.

μάλλον κάνουν κύκλο οι πλακέτες της κάνουν επαναφορά και τις τοποθετούν στον επόμενο

Δεν πιστεύω να γίνεται κάτι τέτοιο αφού βάζουν σχεδόν σε όλους τις πιο καινούριες παρτίδες...Τουλάχιστον έτσι πιστεύουμε.

Δημοσ.

τις στέλνουν πίσω μετά από έναν κάλο έλεγχο με ένα αυτοκόλλητο και με ένα patch αλλάζουν s/n και vualia..... γιαυτό δεν σου επιστρέφουν την παλιά πλακέτα εννοείται τις κρατάνε για ανακύκλωση

Δημοσ.

τις στέλνουν πίσω μετά από έναν κάλο έλεγχο με ένα αυτοκόλλητο και με ένα patch αλλάζουν s/n και vualia..... γιαυτό δεν σου επιστρέφουν την παλιά πλακέτα εννοείται τις κρατάνε για ανακύκλωση

Αν το πίσω είναι το εργοστάσιο, δεν είναι απίθανο να παίρνει s/n νέας παραγωγής. Σε ενδιάμεσο σταθμό σέρβις δε νομίζω.

Δε βλέπω πρόβλημα πάντως σε κάθε περίπτωση.

Δημοσ.

στη προκειμένη με τα DUAL SIM τι γίνετε ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...