Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ηρθε σημερα παιδιά το g4...το ρυθμιζω ακομη....παρτιδα 604 η πλακετα....προς το παρων ολα καλα.

Καινούργιο ή από service?

• Like 1
Δημοσ.

7 μηνες το εχω...508 ηταν ...604 μου βαλανε...

Στους 7 μηνες με το κινητο στα ορια του..ολα ανοιχτα κ συνεχεια στο χερι...κ φορητο σημειο καθε μερα...κ το επαθε μια φορα στους 7 μηνες...

Δημοσ.

7 μηνες το εχω...508 ηταν ...604 μου βαλανε...

Στους 7 μηνες με το κινητο στα ορια του..ολα ανοιχτα κ συνεχεια στο χερι...κ φορητο σημειο καθε μερα...κ το επαθε μια φορα στους 7 μηνες...

Ποτέ πηγές στην 6.0;
  • Like 1
Δημοσ.

7 μηνες το εχω...508 ηταν ...604 μου βαλανε...Στους 7 μηνες με το κινητο στα ορια του..ολα ανοιχτα κ συνεχεια στο χερι...κ φορητο σημειο καθε μερα...κ το επαθε μια φορα στους 7 μηνες...

Καταλαβα. Ελπιζω να μην σου ξαναπαθει κατι. Λογικα σε περιπτωση που παθει bootloop με ενα hard reset θα ειναι οκ.

Δημοσ.

Εφυγε χτες το δικο μου στο σερβις για δευτερη φορα.Η πρωτη ηταν για bootloop πριν κανα μηνα η δευτερη για προβλημα στην οθονη.Ο υπαλληλος κουριερ μου ειπε οτι δεν προλαβαινει να μαζευει κινητα της lg και της  mls τελευταια.

Δημοσ.

Dinos 12345 το πηρα τον Οκτώβριο κ την αναβαθμιση την εκανα τελη δεκεμβρη απ οτι θυμαμαι με το λάπτοπ...απροβληματιστα κ το bootloop το επαθε πριν 12 μερες....κ η χρηση που του εκανα ηταν πολυ σκληρη...παντως 2 φορες το επανέφερα αλλα μετα απο 5 λεπτα ξανακολλησε...δε ξέρω αν ειναι το bootloop αυτο σιγουρα.

Alexis g13 του ειχα κανει k hard reset στην 508 ...ξανα κολλησε....ειναι μη σου τυχει.

Δημοσ.

Και εμενα επαθε bootloop η μαλακια το g4 δινεις 400€ για να σου χαλανε σε 2 μηνες. Μονο iphone δινεις.. Αλλα ξερεις τι περνεις

ΟΛΑ τα κινητα εχουν τα προβληματα τους. Ναι . ΚΑΙ τα iphone. 

Δημοσ.

Dinos 12345 το πηρα τον Οκτώβριο κ την αναβαθμιση την εκανα τελη δεκεμβρη απ οτι θυμαμαι με το λάπτοπ...απροβληματιστα κ το bootloop το επαθε πριν 12 μερες....κ η χρηση που του εκανα ηταν πολυ σκληρη...παντως 2 φορες το επανέφερα αλλα μετα απο 5 λεπτα ξανακολλησε...δε ξέρω αν ειναι το bootloop αυτο σιγουρα.Alexis g13 του ειχα κανει k hard reset στην 508 ...ξανα κολλησε....ειναι μη σου τυχει.

Συμφωνω. Τουλαχιστον απο οτι εχει δείξει στις καινούργιες συσκευές 600+ το hard reset ειναι λυση. Και μπραβο στα παιδιά ( swimmer21 κλπ) που καταφεραν να βγαλουν καποια συμπερασματα και να μας ανοιξουν τα ματια. ☺

Δημοσ.

Εγώ παρατηρώ και άλλο πρόβλημα στην οθόνη. Στο αυτόματο στον ήλιο, όταν έχει πολύ φως πάει πάνω από το max brightness και ξεπλένει τα χρώματα...

Δημοσ.

Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με procordia. Πήρα να ενημερώσω ότι είναι θέμα software. Μου είπαν ότι η ενημέρωση τους είναι πως κάποια εφαρμογή το προκαλεί αλλά δεν ξέρουν που να κοιτάξουν, τους είπα για το δίκτυο, μου είπαν να μιλήσω με τα κεντρικά της LG. Επίσης μόλις πάει συσκευή, αλλάζουν μία φορά μητρική. Αν πάει πάλι, κάνουν hard reset. Αν σας γίνει μετά από αλλαγή, μην το στείλετε τζάμπα. Υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό καλύτερη απάντηση για να ενημερωθούν όσοι πιο πολλοί γίνεται; Αν γίνεται να το ζητήσει ο ts σε κάποιον mod.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...