Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω καταλαβει ότι στις πιο πρόσφατες εκδόσεις 600+ παθαινουν συχνα bootloop εξαιτίας της εναλλαγης απο wifi σε δεδομενα... Υπαρχει καποια προφυλαξη που μπορουμε να παρουμε προτου ανοιγοκλεισουμε το wifi ή τα δεδομενα? Πχ restart στο κινητο ή οτιδηποτε αλλο?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη εχω καταλαβει ότι στις πιο πρόσφατες εκδόσεις 600+ παθαινουν συχνα bootloop εξαιτίας της εναλλαγης απο wifi σε δεδομενα... Υπαρχει καποια προφυλαξη που μπορουμε να παρουμε προτου ανοιγοκλεισουμε το wifi ή τα δεδομενα? Πχ restart στο κινητο ή οτιδηποτε αλλο?

Ναι κάνε, downgrade στο Lollipop να ξεμπερδεύεις. Είμαι 99.99% σίγουρος ότι η Marshmallow της LG είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Ναι κάνε, downgrade στο Lollipop να ξεμπερδεύεις. Είμαι 99.99% σίγουρος ότι η Marshmallow της LG είναι το πρόβλημα.

Τι ακριβώς ειναι το downgrade?

Να επιστρεψω στην παλια εκδοση?

Δημοσ.

Τι ακριβώς ειναι το downgrade?

Να επιστρεψω στην παλια εκδοση?

Ναι

Επισης 602 παρτιδα εδω κ αλλαζω wifi συνεχος χωρις κανενα προβλημα μεχρι τωρα και το ιδιο με τα δεδομενα

Δημοσ.

Αν απο 602+ παρτιδες πατε σε Lollipop με το LG UP που ΔΕΝ ειναι official μεθοδος φυσικα, χανετε και την εγγυηση προφανως. Θα θεωρηθει ως επεμβαση στη συσκευη που ειχε προεγκατεστημενη MM. Τα τσακαλια της procordia , καποιο τροπο θα βρουνε να το ανακαλυψουν. But then again , ισως αν τους πει κανεις "μα με lollipop ηρθε το κινητο" , μπορει και να το χαψουν :P

Δημοσ.

Ναι

Επισης 602 παρτιδα εδω κ αλλαζω wifi συνεχος χωρις κανενα προβλημα μεχρι τωρα και το ιδιο με τα δεδομενα

Μακαρι φιλε μου. Εγω δεν εχω ακομα καποια εικονα καθώς δεν εχω το κινητό ακομα στα χερια μου γιαυτο απλώς ρωταω για να μαθαινω. Ευχαριστω πολυ. Ελπιζω ουτε εμενα να μου βγαλει προβλημα αλλα όπως ειχα πει δεν εχω προβλημα αν χρειάζεται hard reset καθε 2μηνο που λεει ο λόγος.
  • Like 1
Δημοσ.

Μακαρι φιλε μου. Εγω δεν εχω ακομα καποια εικονα καθώς δεν εχω το κινητό ακομα στα χερια μου γιαυτο απλώς ρωταω για να μαθαινω. Ευχαριστω πολυ. Ελπιζω ουτε εμενα να μου βγαλει προβλημα αλλα όπως ειχα πει δεν εχω προβλημα αν χρειάζεται hard reset καθε 2μηνο που λεει ο λόγος.

Γενικα το θεμα του bootloop δεν με πειραζει οπως ειπες αν φτιαξει με hard reset ολα οκ αλλιως και μια βδομαδα να μην εχω τουλαχιστον εγω τ κινητο π λεει ο λογος δεν εχω προβλημα.. Το κινητο και για τα λεφτα του πεταει!
Δημοσ.

Γενικα το θεμα του bootloop δεν με πειραζει οπως ειπες αν φτιαξει με hard reset ολα οκ αλλιως και μια βδομαδα να μην εχω τουλαχιστον εγω τ κινητο π λεει ο λογος δεν εχω προβλημα.. Το κινητο και για τα λεφτα του πεταει!

Ακριβώς. Εγω θεωρω το hard reset σαν μια "θυσια" που πρεπει να κανω για το κινητο καθώς όπως είπες για τα λεφτα του....

Δημοσ.

Αν απο 602+ παρτιδες πατε σε Lollipop με το LG UP που ΔΕΝ ειναι official μεθοδος φυσικα, χανετε και την εγγυηση προφανως. Θα θεωρηθει ως επεμβαση στη συσκευη που ειχε προεγκατεστημενη MM. Τα τσακαλια της procordia , καποιο τροπο θα βρουνε να το ανακαλυψουν. But then again , ισως αν τους πει κανεις "μα με lollipop ηρθε το κινητο" , μπορει και να το χαψουν :P

Δε θέλει ρουτάρισμα έτσι και αλλιώς το LG Up?

Επίσης είναι βέβαιο ότι σε andtoid 5 δεν τίθεται θέμα bootloop?

Δημοσ.

Η εμπειρία αυτό έχει δείξει. Κάποια στιγμή όλες οι Marshmallow συσκευές βγάζουν bootloop λόγω κάποιου θέματος δικτύου.

Δημοσ.

Δεν θελει root το LG UP.  Ειναι διαδικασια μεσω υπολογιστη. Φλασαρεις την επισημη ρομ. Ενας φιλος προσφατα εκανε downgrade σε 5.1 

Δημοσ.

Άρα μάλλον είναι και δυσκολάκι να εντοπισθεί ότι χρησιμοποιήθηκε.

Λόγω του doser του ΜΜ και του πόσο σημαντική είναι η οικονομία μπαταρίας στο G4 θα προτιμούσα το ρίσκο του bootloop από το downgrade.

Ωστόσο όταν λέμε ότι η βλάβη εξαρτάται από το λογισμικό, απορώ γιατί δε συνέρχονται με το hard reset όλα και γιατί αλλάζουν πλακέτες σε κάποια. 

Δημοσ.

Αρκετα σημαντικη ειναι, δε βλεπω πανω απο 2% να πεφτει over night (πολλες φορες και 1%).  Παλιοτερα πρεπει να υπηρχε καποιο hardware προβλημα και μετα εγινε software προβλημα. Πολυ περιεργο και ομως απο την LG ολα να τα περιμενεις :P

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου κώδικας για το λογισμικό της LG; Αφού το Android είναι Open-Source, φαντάζομαι και οι εφαρμογές της LG θα είναι το ίδιο. Τουλάχιστον το skin και οι εφαρμογές συστήματος. Θέλω να το τσεκάρω, μαζί με ένα φίλο.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάπου κώδικας για το λογισμικό της LG; Αφού το Android είναι Open-Source, φαντάζομαι και οι εφαρμογές της LG θα είναι το ίδιο. Τουλάχιστον το skin και οι εφαρμογές συστήματος. Θέλω να το τσεκάρω, μαζί με ένα φίλο.

Αυτό ψάχνεις;; http://opensource.lge.com/osSch/list?types=ALL&search=h810

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...