Προς το περιεχόμενο

Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;  

265 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Το LG G4 σας παρουσίασε bootloop;

• Ναι, σε εκδοση 505-512
    • Ναι, σε εκδοση 600+
    • Όχι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλώς. Ευχαριστω. Και μια αλλη ερωτηση γιατι δεν εχω καταλαβει?

Τι ακριβώς είναι το ΟΤΑ και εχει καποια σχεση με τα bootloop?

OTA = Over The Air

Είναι η αναβάθμιση που κατεβαίνει και εγκαθίσταται μέσω wifi κατευθείαν στο κινητό (σε ενημερώνει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση και προχωράς αν θες). 

Ο άλλος τρόπος είναι μέσω καλωδίου από τον υπολογιστή.

Τα bootloop όλοι ψάχνουν που οφείλονται. Έλεγε ο φίλος πριν ότι σε όσους ξέρει ότι παρουσιάστηκε έκαναν αναβάθμιση μέσω του καλωδίου και όχι OTA. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν αρκετά δεδομένα για μια τέτοια παραδοχή, ότι φταίει δηλαδή η αναβάθμιση μέσω καλωδίου. 

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Alexis 13 εγω που το περιμενω απ το σερβις ,ενα φοβο τον εχω μη μου το ξανα κανει...αν θες μπορεις να δεις κ το nexus 5x ...λιγο χειροτερο στα σπεκτς αλλα ιδιος επεξεργαστης.

Δημοσ.

OTA = Over The Air

Είναι η αναβάθμιση που κατεβαίνει και εγκαθίσταται μέσω wifi κατευθείαν στο κινητό (σε ενημερώνει ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση και προχωράς αν θες). 

Τα bootloop όλοι ψάχνουν που οφείλονται. Έλεγε ο φίλος πριν ότι σε όσους ξέρει ότι παρουσιάστηκε έκαναν αναβάθμιση μέσω του καλωδίου και όχι OTA. Αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν αρκετά δεδομένα για μια τέτοια παραδοχή, ότι φταίει δηλαδή η αναβάθμιση μέσω καλωδίου. 

Δυστυχως στο διπλανο φορουμ εχουν κανει και ΟΤΑ αναβαθμιση και τους παρουσιαστηκε και ετσι , αρα η θεωρια καταρεει! :( 

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ενα γνωστος θελει να παρει το g4 αλλα ολο αυτο με το g4 και το bootloop τον εχει προβληματησει αμα παρει το g4 και πεσαι στο bootloop τι κανει? και πως μπορει να το αποφυγει να μην παρει κινητο που να εχει θεμα bootloop ευχαριστω πολυ και κατι αλλο το bootloop ειναι οταν το κινητο κολα στο ανοιγμα?

Δημοσ.

OTA = Over The Air

Ευχαριστω πολυ

Alexis 13 εγω που το περιμενω απ το σερβις ,ενα φοβο τον εχω μη μου το ξανα κανει...αν θες μπορεις να δεις κ το nexus 5x ...λιγο χειροτερο στα σπεκτς αλλα ιδιος επεξεργαστης.

Αν δεν παρω το g4 τοτε παω σε note 4 ή s6 (μεταχειρισμενα). Το εχω τσεκαρει το nexus 5x αλλα δεν με εντυπωσιάζει. Αν επερνα nexus θα επερνα το Huawei 6p. Πολλα όμως τα λεφτα. Ευχαριστω για την προταση!

Δημοσ.

Και μιας που φαίνεται ότι το bootloop είναι μάλλον θέμα software, είναι εμφανές ότι η LG κάτι πρέπει να κάνει με αυτό το θέμα. 

Πριν το G4 είχα τo optimus L9 II, το οποίο κάποια στιγμή νέκρωνε στα καλά καθούμενα και έπρεπε να βγάλεις τη μπαταρία για να συνέλθει. Και ήταν θέμα πάλι software, κάτι λέγανε ότι ήταν κάποια αλληλεπίδραση με το viber.

To διόρθωσαν τελικά με κάποια updates, ελπίζω να γίνει το ίδιο και με το G4, γιατί είναι κατά τα άλλα τρομερό τηλέφωνο και παρόλο που μου συνέβη το πρόβλημα, δε μετάνιωσα για την επιλογή του.

Δημοσ.

Booloop σε φιλου μου γ4 παρτιδα 512.. Μου ειπε οτι εγινε καθως πηγαινε να μπει σε ενα καινουργειο wifi με hard reset εφτιαξε!

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο....τεταρτη εργασιμη κ το κινητο ειναι ετοιμο....αλλαχθηκε η πλακετα...οποτε σε 2 μερες θα το εχω....κ ειμαι κ απο επαρχια.

Δημοσ.

Παδια θα ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο... Να μην ανοιγω καινουργιο θεμα (αν επιτρεπεται). Καθε φορα που ερχετε σε οποιοδηποτε κινητο αναβαθμιση του android ειναι καλο να κανουμε hard reset?

Δημοσ.

Καλο ειναι να κανουμε, ναι, ειδικα μετα την αναβαθμιση. Καποιες φορες συστηνεται και πριν. :)

Ευχαριστω. Ποιος όμως ο λόγος να γινετε και πριν?

Σορρυ αν κουραζω με τις ερωτήσεις μου

Δημοσ.

Δε το γνωριζω. Εγω παντως δεν εκανα πριν , ειχα παρει φρεσκο κινητο και το αναβαθμισα. ΜΕτα ομως ειναι σιγουρο οτι πρεπει να κανεις, για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να "κατσει" καλα η αναβαθμιση. 

Δημοσ.

Δε το γνωριζω. Εγω παντως δεν εκανα πριν , ειχα παρει φρεσκο κινητο και το αναβαθμισα. ΜΕτα ομως ειναι σιγουρο οτι πρεπει να κανεις, για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο και να "κατσει" καλα η αναβαθμιση.

Καλώς. Ευχαριστώ πολυ .
Δημοσ.

Booloop σε φιλου μου γ4 παρτιδα 512.. Μου ειπε οτι εγινε καθως πηγαινε να μπει σε ενα καινουργειο wifi με hard reset εφτιαξε!

Με Android 6.0 right?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...